Arama sonuçlarınız

1. Affenführer

İşimden çıkarıldım.

Babamın yanında, sanayideki atölyemizde çalışıyordum. Makine işimiz vardı, özellikle pres işleriyle uğraşırdık. Tersanelerden gelen fason işleri de biz yapardık. Dört yılı aşkın bir süredir oradaydım, ta ki düne kadar. Paydos ettikten sonra babam çağırdı beni yanına. “Durum iyi değil, iş yok,”...
  2. Affenführer

Yeni masaüstü!

Ahan da şu mereti buldum: https://www.gogamer.com.tr/go-gamer-s1060-intel-core-i9-14900kf-/-32gb-5200mhz-ddr5-ram-/-2tb-nvme-ssd-6000-5000mb-sn-gen4-/-rtx5060ti-8gb-/-240mm-sivi-sogutma-/-windows-11-pro-masaustu-bilgisayar Benim için çok güçlü bir sistem ancak bakıyorum eski nesil sistemler...
  3. Affenführer

Dizelli Cb125F

Bayiden sıfır alıp eve getirttiğim 0KM Cb125f'ime 5 litrelik plastik su bidonuylan mazot atıp yaklaşık 2dk boyunca marşa bastım. Şuan 5000km'ye yaklaşıyor ve hiç bir sıkıntı yaşamadım :p. Paylaşmak istedim.
  4. Affenführer

Motorcu için Sırt Çantası

Motorumun arkasına çanta takmak istemiyorum, markete vs uğradığımda ise çantama neyi nasıl sığdırcağımı şaşırıyorum. İnternetten biraz araştırdım bir kaç çanta beğendim, fakat merak ediyorum. Forumda ki abilerim arkadaşlarım sırt çantası kullanıyorlar mı, kullanıyorlarsa hangi çantaları...
  5. Affenführer

Honda Cl250

Yakın bir zamanda motorumu yükseltmek istiyorum ve Cl250 düşünüyorum. Bilgili abiler bu motor hakkında ne düşünüyor onu merak ediyorum, benim gözümde biraz arada kaldığım bir motor. E-clutch özelliği çok ilgimi çeksede 250cc bir motora göre çok ağır, yaklaşık 180kg civarında malum 500cc den...
  6. Affenführer

Cfmoto'dan büyük hamle!

Cfmoto, parlak boyayla süslenmiş ama kronik arızalarla dolu motorlarının ve yamalı bohça gibi servis ağının büyük markalarla asla kapışamayacağını anlayınca, çözümü Cfmoto ride uygulamasındaki özellikleri kilitleyip abonelik satmakta bulmuş. Motor özgürlüğünü zincirleyip uzaktan kontrolü...
  7. Affenführer

Artçı problemi

Ben henüz acemi bir sürücüyüm, cb125f kullanıyorum torklu veya güçlü bir makina değil. Acemi olduğum içinde arkama asla artçı almıyorum. Fakat geçen hafta düz, boş yolda arkama denemek için bir artçı aldım. 1.76 boyundayım ve 70 kiloyum. Arkamdaki benden daha kısa fakat aynı kilolardaydı ve...
  8. Affenführer

Artçı problemi

Ben henüz acemi bir sürücüyüm, cb125f kullanıyorum torklu veya güçlü bir makina değil. Acemi olduğum içinde arkama asla artçı almıyorum. Fakat geçen hafta düz, boş yolda arkama denemek için bir artçı aldım. 1.76 boyundayım ve 70 kiloyum. Arkamdaki benden daha kısa fakat aynı kilolardaydı ve...
  9. Affenführer

Garanti bozulur mu?

İlk rodaj bakımından önce etrafımındakilerin tavsiyesiyle 500km'de yağ değişimi yaptım, kimisi garanti gitti diyor kimisi garantiye zarar vermez diyor. Sizden duymak isterim yardıcmı olur musunuz?