Motorcu için Sırt Çantası

Motosikleti
Cb125f
Motorumun arkasına çanta takmak istemiyorum, markete vs uğradığımda ise çantama neyi nasıl sığdırcağımı şaşırıyorum. İnternetten biraz araştırdım bir kaç çanta beğendim, fakat merak ediyorum. Forumda ki abilerim arkadaşlarım sırt çantası kullanıyorlar mı, kullanıyorlarsa hangi çantaları kullanıyorsunuz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Herhangi bir normal sırt çantasını kullanabilirsin. Ekonomik durumun ve zevkine göre istediğin çantayı seçebilirsin. Ben genelde şehir içi kısa mesafelerde sırt çantası kullanıyorum. Uzun yolda arka seleye monte edilebilen farklı çantalarım var, böylelikle uzun yolda omuz ve sırtıma yük bindirmemiş oluyorum.

Motosikleti
D400
Topcase sırt cantasından daha işlevsel / sırt çantası uzun yolda öyle ya da böyle yoruyor.

en ergonomik olan north pacific motosiklet çantası ama ben kullanamadım sattım onun yerine greyyder in büyük sırt cantasını aldım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Topcase sırt cantasından daha işlevsel / sırt çantası uzun yolda öyle ya da böyle yoruyor.

en ergonomik olan north pacific motosiklet çantası ama ben kullanamadım sattım onun yerine greyyder in büyük sırt cantasını aldım.
bende var north pacific çantası omuzları acıtıyor diye bikere giydim o kadar isteyen varsa verebilirim hiçbi işime yaramıyor normal sırt çantalarını kullanıyorum ben de

Motosikleti
D400
bende var north pacific çantası omuzları acıtıyor diye bikere giydim o kadar isteyen varsa verebilirim hiçbi işime yaramıyor normal sırt çantalarını kullanıyorum ben de

ekipman giyince omuzluklardan sıkıntı yaşamıyorsun aslında. sırt cantasının tek problemi uzun yolda bir süre sonra 2 kiloluk canta 20 kilo gibi hissettiriyor :D

Motosikleti
1250 trofi
motora sabit çanta istemiyorsan arka koltuğa ya da kuyruğa bez çanta sabitleyebilirsin, örneği çok, indiğinde de yanına alırsın.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ekipman giyince omuzluklardan sıkıntı yaşamıyorsun aslında. sırt cantasının tek problemi uzun yolda bir süre sonra 2 kiloluk canta 20 kilo gibi hissettiriyor :D
yok bu ayrı bunun kayışları o kadar dar ve aralarındaki mesafe o kadar kısa ki bana olmuyor omuzları acıtıyor başka çantalarla da uzun yol yaptım hiç sıkıntı yaşamadım

Motosikleti
Honda CBR500R
Konuyu takipteyim, gün içinde motosiklet için aldığım çantayı paylaşacağım. Top case kullanmak istemiyorsanız işinize yarar. Kayışlarını sele altından geçirip bırakıyorsunuz siz sadece çantayı arka sele üzerine koyup kayışları çantaya geçiriyorsunuz. İsterseniz de sırt çantası olarak kullanabiliyorsunuz. Eforsuz tak-çıkar yani.

1.5 senedir motor sürüyorum, yolculuklarımın %99'unu çantayla yapmışımdır. samsonite sırt çantam var, gayet rahat, modelini bulursam atıcam hatta. çanta ağır olunca uzun kullanımda rahatsız ediyor ama normalde artık hissetmiyorum sırtımda, alıştım. yine de çantasız sürünce anlıyorsun bazı şeyleri :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben bunu kullanıyorum rahatım.

Motosikleti
Dominar D250
Ben normalde kullandığım sıradan sırt çantasını kullanıyorum ama laptop taşırken problem olabilir, her ihtimale karşı dış yüzeyi sert kabuklu mu denir adı ne ise öyle bir çanta gerekli. düşme halinde hem cihaza zarar gelmesin hem size.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Scooterlarin guzelligi, cantaya gerek olmuyor pek😬

Motosikleti
CB125F
Hocam artçı yoksa temu dan kuyruk çantası aldım tavsiye ederim
Kask sığıyor hemen sök sırtına al gayet pratik
Uzun süre sırt çantası kullandım ağır olunca problem ve terletiyor uzun yolda

https://share.temu.com/zPYVkl2TtzB

Motosikleti
D400
Bende bu var, evi içine doldurup yola cıkıyorum :D

images

Motosikleti
Honda CBR500R
Resim yükleyemiyorum hata veriyor yine.

Çok rahat. Kanca, bagaj lastiğiyle uğraştırmıyor. Yerleştir klipsleri geçir yeter. İçine de bir kask rahat sığıyor azıcık da boşluk kalıyor.

Motosikleti
CRF 250L
Motorumun arkasına çanta takmak istemiyorum, markete vs uğradığımda ise çantama neyi nasıl sığdırcağımı şaşırıyorum. İnternetten biraz araştırdım bir kaç çanta beğendim, fakat merak ediyorum. Forumda ki abilerim arkadaşlarım sırt çantası kullanıyorlar mı, kullanıyorlarsa hangi çantaları kullanıyorsunuz?
ne olursa olsun sert ve sivri şeyleri sırt çantasına koymuyoruz allah korusun kazada belada omur kırmalara falan gidebilir. motosiklet çantaları genelde sırt kısmında yumuşak süngeri bol olan çantalar olur ve göğüs kısmında 2 kulbu birbirine bağlayan bir ek hızlı yırma sistemine sahip ipi. muhakkak 2 kulbu birbirine bağlayan parça olsunki omuzdan düşmesin. artıyeten bim bir ara aerodinamik tasarımlı motosiklet sırt öantası satıyordu yada dainesenin falan ürünleri var hızlı giderken rüzgar sorunu çekmemek için

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sırt çantası kullanılacaksa da belden,göbekten takmaya elverişli olanları almak ağır bir eşya taşıdığımızda omuzlara binen yükü azaltacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar