Yeni masaüstü!

Motosikleti
Cb125f
Ahan da şu mereti buldum:

Benim için çok güçlü bir sistem ancak bakıyorum eski nesil sistemler fiyat olarak yeni nesile kafa tutuyor. Fiyatına göre de zannedersem güzel, siz ne dersiniz? Bottleneck yapar mı?

Motosikleti
CB125F
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahan da şu mereti buldum:

Benim için çok güçlü bir sistem ancak bakıyorum eski nesil sistemler fiyat olarak yeni nesile kafa tutuyor. Fiyatına göre de zannedersem güzel, siz ne dersiniz? Bottleneck yapar mı?
CB125F i baştan aksesuarla dizerdim ben olsam. Sadece donanıma bu kadar para biçmek biraz mantıksız olabilir yerinizde olsam motor için aksesuar veya bilgisayar için aksesuara da önem veririm sonuçta kötü bir monitöre vs. sahipseniz donanımın tüm potansiyelini kullanmasını önleyecektir. Fakat dediklerimin hepsine sahipseniz o bilgisayar 65.000 çok da değil az da değil işlemci olarak çok iyi darboğaz da fazla yaşatacağını düşünmüyorum ama burası motosiklet forumu olduğu için ben baştan aşağıya cb f yi donatırdım.

Motosikleti
Cb125f
Dalga geçmek ne haddime 😔 yeni bir sistem istiyorum çocukluğumun hayali. Artık eskisi gibi oyun oynamasam bile 4 yıldır gece gündüz çalışıyorum. Köşede dursa bile ufaklığın hayalini gerçekleştirmiş olurum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CB125F i baştan aksesuarla dizerdim ben olsam. Sadece donanıma bu kadar para biçmek biraz mantıksız olabilir yerinizde olsam motor için aksesuar veya bilgisayar için aksesuara da önem veririm sonuçta kötü bir monitöre vs. sahipseniz donanımın tüm potansiyelini kullanmasını önleyecektir. Fakat dediklerimin hepsine sahipseniz o bilgisayar 65.000 çok da değil az da değil işlemci olarak çok iyi darboğaz da fazla yaşatacağını düşünmüyorum ama burası motosiklet forumu olduğu için ben baştan aşağıya cb f yi donatırdım.
Şuan Cb'nin benim gözümde tek eksiği telefon tutacağı olması ki o da benim için pek eksik sayılmıyor şuan, çünkü bilmediğim yere gitmiyorum. Lastikleri değiştirdim, bir de koruma takozu var. Belki elcik koruması güzel olur ancak çanta istemiyorum. Ne gibi aksesuar takabilirim sizde neler var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi yaklaşık bir hafta içinde alacağım zaten, sürekli araştırıyorum henüz hiçbir şeyde karar kılmış değilim. Ama yüksek ihtimal 50 serisinden bir şey alacağım.

Motosikleti
CB125F
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dalga geçmek ne haddime 😔 yeni bir sistem istiyorum çocukluğumun hayali. Artık eskisi gibi oyun oynamasam bile 4 yıldır gece gündüz çalışıyorum. Köşede dursa bile ufaklığın hayalini gerçekleştirmiş olurum.
Hocam i9 14900KF fazla kaçar o zaman ya açıkçası. 2. El 4070lere göz atmanızı öneririm.

Motosikleti
yok:(
bu ne kadar oyun oynadığın nasıl oyun oynadığınla alakalı 1080p ciyim ben. benim cpularım her zaman güçlü oldu ekran kartlarına göre, hiçte pişman olmadım. mantıklı olabilir safi oyun işi içinse bu sistem biraz tezat kaçıyor, gpu gücü daha iyi bişi daha makul olur.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bende biraz öyle düşünüyorum hafiften güçlü sistem. İkinci ele de göz atabilirim oralara hiç bakmadım, fiyatda çok oynama oluyorsa güzel olur.
2.el almazdım mining yapmış olabilir herhangi bir şey yapmış olabilir. sistemde güçlü amd serisi oyun için daha iyi ama çok da incik boncuk şeylere gerek yok 100-200 fps daha fazla alsan ne olur akşam işten geldikten sonra otur koltuğa ac oyunu keyfini çıkar yani.
Bütçe belirlense daha iyi olurdu ve en iyi fikir için pchocası forum ve teknopatforum yardımcı olacaktır

O Fiyat'a daha iyi sistemler var paranızı çöpe atmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar