Arama sonuçlarınız

1. A

Kaza geçirdim

18 Yaşında bir kardeşiniz olarak ben de trafiğe sizinle birlikte her gün dahil oluyorum. Oldukça da algılarım açıktır, 30-40 ile giderken bile sağdan aman bir yaya fırlar aman biri sinyalsiz dönüş yapar diye çok dikkat ederim. E5 bağlanma yolu olan bir yerden aşağı doğru iniyordum, her zamanda...
  2. A

Çanta ruhsata nasıl işletilir?

Motorum Aprilia SR 125. Çantamı ruhsata işleteceğim ve bu motorun hazır tadilatı yok. TSE ücreti, proje çizdirme falan nasıl oluyor? adım adım anlatabilecek biri var mı çok makbule geçer. Ayrıca projeyi çizdirmeden önce çanta demirini ve çantayı takayım öyle mi gideyim? bir de motorumun...
  3. A

Yemek sepeti punch ruhsata işletmesi zorunlu mu?

Restorant kuryesi olacağım. P1 belgemi aldım, motorumun muayenesi en az 2 sene geçerli, ehliyetim de tam. Motorumu yarın ticariye geçireceğim noterden. Çantayı ruhsata işletmesi pahalı olduğu için yemek sepetinin punch denilen el çantasıyla çalışmak istiyorum. Bu çantayı ruhsata işletmek zorunlu...
  4. A

2. El motor çalıntı mı nasıl anlaşılır

18 Yaşımdayım kendi paramla bir motor alacağım. Satıcıdan ruhsatı istedim attı, şase ve motor numarası falan adamın tcsine kadar her şey yazıyor. Sigortam.net sitesinden de aracın sigortasına baktım bilgileri çıkıyor. Neye bakmalıyım başka? Muayene tarihi 2027'e kadar devam ediyor. Satıcı...
  5. A

SHOEİ X14 Kask alınır mı, güvenli midir?

Shopierde buldum, fiyatı 9000 TL. Bana replika gibi geldi... https://www.shopier.com/37790691 Güvenli midir? sağlam mıdır? bilgili abiler lütfen cevaplarınızı esirgemeyin.
  6. A

24 bin km'de hero dash 125 alınır mı?

Birkaç aydır bir restorantta moto kurye olarak çalışıyorum. Artık kendi motorumu alıp, trendyol gibi firmalarda işe başlamak istiyorum. 40 bin tl'ye 24 bin km 2023 model hero dash 125 alınır mı?
  7. A

Bulgaristandaki Yamaha R6'yı getirirken vergiler

Kuzenim bulgaristanda yaşıyor geçen sene R6 aldı orada. Ancak ailecek Türkiyeye buraya taşınmak istiyorlar ve ben de bu motoru kuzenimden satın almak istiyorum. Türkiyeye kalıcı sokmak için gümrükte ne kadar vergi ödeniyor? %57 diye biliyorum. Lütfen bilgi verir misiniz, teşekkürler.
  8. A

Motor ve boy ilişkisi

Abilerim selamlar. 1 Ay sonra 18 yaşıma gireceğim ve A2 Manuel ehliyete başvuracağım. Boyum 176. Sınavdaki motorlarda, naked motorlarda nasıl bir sorun yaşarım veya yaşayabilir miyim? Racing tarzlarında bir problem olmayacağının farkındayım ama Hero Dash 125 alıp kuryelik yapmak da istiyorum.

Yeni mesajlar