2. El motor çalıntı mı nasıl anlaşılır

18 Yaşımdayım kendi paramla bir motor alacağım. Satıcıdan ruhsatı istedim attı, şase ve motor numarası falan adamın tcsine kadar her şey yazıyor. Sigortam.net sitesinden de aracın sigortasına baktım bilgileri çıkıyor. Neye bakmalıyım başka?

Muayene tarihi 2027'e kadar devam ediyor. Satıcı motorun ilk sahibiymiş.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Satıcı motorun ilk sahibiyse çalıntı değildir. Ruhsattaki motor numarasını ve şasi numarasını motorun üzerinde kazılı olanlarla eşleştirebilirsen gönül rahatlığıyla çalıntı olmadığını anlayabilirsin.

Satıcı motorun ilk sahibiyse çalıntı değildir. Ruhsattaki motor numarasını ve şasi numarasını motorun üzerinde kazılı olanlarla eşleştirebilirsen gönül rahatlığıyla çalıntı olmadığını anlayabilirsin.
Aprilla SR 125'in neresinde yazar hocam? onu bilmiyorum bilgi için teşekkür ederim. Ayrıca motorda sorun yok dedi, denersin dedi. Mesela motorda problem olup olmadığını nasıl ayıkabilirim ipucu verebilir misiniz

Motosikleti
Yamaha XSR700
Aprilla SR 125'in neresinde yazar hocam? onu bilmiyorum bilgi için teşekkür ederim. Ayrıca motorda sorun yok dedi, denersin dedi. Mesela motorda problem olup olmadığını nasıl ayıkabilirim ipucu verebilir misiniz
Ya anlayan biriyle gitmen gerekiyor ya da bir ekspere göster. Onun dışında bir şey öneremeyeceğim. Benden daha bilgili arkadaşlar mevcut forumda. Onlar görünce cevap yazarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar