Arama sonuçlarınız

1. B

Motorum için fiyatını kaça koymalıyım

Merhaba, 3500km 2024 MT-25'e sahibim. Bir kaza yaşadım. Kaza kaydı yok, sağa yattı sürttüm hafif motoru. Sağ plastik gidon, sağ hava girişi, sağ ayaklık, manet, metal gidon değişti. Egzoz çizik. Onun dışında sorun yok, rodaj iyi yapıldı. Teker vs denenmemiştir. Sizce kaç para eder? Piyasadan...
  2. B

Motorum yamuk gidiyor

Merhaba, 2 ay önce bir kaza yaptım. Sürüklenip motorumda kılcal çizikler olmuştu. Motorumda çok hafif yamuk gitmeye başladı. Neyse bugün orijinal parçalar geldi ve yeni gidon demirini bir ustaya taktırdım. Motor hala yamuk gidiyor. Hızlanıp ellerimi bırakınca düz gidiyor bir çok kere denedim...
  3. B

Mt-25 i tokatlayan Kuba Cg

Merhaba, 1 saat önce anayoldan işe gidiyorum. Bi tane çocuk geldi cg ile ve hani aklımda şunu geçiyim gidiyim vardı. Çocuk kalktı gidiyoruz hızla önde. Lan 150 ile gidiyorum hala yetişemedim. Fark atmış bana 20 metre civarı. Moraller düşük mt-25 i satıp cg alacağım. Bu motoru bu kadar güçlü...
  4. B

Soğuk havada motor sürme

Merhaba, yarın işe erken gitmem lazım. Hava durumu sabah -2 derece gösteriyor. Açıkcası ilk defa eksi bir havada motor süreceğim. Lastiklerim ortalama bi lastik dunlop marka ne düşünüyorsunuz mantıksız mı? 1738695893 yol mesafesi 6km
  5. B

Motorum yavaşlamış gibi düşündürüyor

Mt-25 2024 model motora sahibim. Rodajdan sonra 5.vites 155 falan görürken bugün 3k km oldu 5.vites 140 ı anca gördüm. Rüzgar vs diyeceksiniz ama rüzgar 155 i gördüğüm yerde çok daha fazlaydı. Neden olabilir bu durum?
  6. B

Quick Shifther hakkında

Merhaba, Yamaha Mt-25 2024 model motora sahibim. Durduğum yerde debriyaja basmadan yanlışlıkla vitesi 1 e taktım. Şaşırdım ve istop ederek debriyajsız vites attım bir kaç kere. Sizce quickshifther mı var yoksa normal bir şey mi?
  7. B

Motorum yamuk gidiyor

Merhaba, 2024 model mt-25 e sahibim. Bugün yağmurlu havada her gün geçtiğim yoldan yoldan işe giderken yerde farketmeden benzin akıntısından geçip kaydım sağ kısım ile sürüklendi motor. Biraz sürüklendim sağlığımda pek sorun yok ama motorda biraz hasar kaldı neyse desim işe gideyim derken motor...
  8. B

(Boyut) Lastik seçiminde yardım !

Merhaba, 2024 Yamaha mt-25 kullanıyorum. Lastik Diablo Rosso 3 almayı planlıyorum. Kalın lastik hoş gözüküyor ama hangi boyutu taksam çok daha uygun olur? Ön ve arka boyut tavsiyeniz nedir? Kalın lastik ile ince lastik ne gibi zararları vardır?
  9. B

Motorumdan değişik ses sorunu

Merhaba, 2024 Yamaha MT-25'in ilk sahibiyim. 1000 Km bakıma götürdüm motoru ve 200km yol harcadım. Yağı değişti bir kaç ekstra küçük şeyler değişti. Geri dönüşte bi ses fark ettim. İnce bi motor sesi gibi, çok takmadım ve 1000kmdir böyle sürüyorum. Hala o ses var. En yakın bayi 200km uzaklıkta...
  10. B

Kış geldi motor hevesim geçmedi

Merhaba, bu sene yeni motora başlamış biri olarak kış geldi son sürüşümü yaptım diye düşünüyorum. İşe gidiyordum sürekli artık tehlikeye girmek istemem. Açıkçası motorumu kömürlüğe sokmak istemiyorum hava ısınınca az turlayayım döneyim gibi düşünüyorum. Yeni branda aldım (shima x-cover). Acaba...
  11. B

Motor için telefon tutucu (tripod) önerisi

Merhaba, şehir dışı ve şehir içi kullanabileceğim. Motor için telefon tutucu arıyorum. Telefon bozmayacak bir şey arıyorum. Birde gerekli değil ama açısı iyi olursa belki kendimi çekerim :D. Tavsiyeniz var mı? bütçe max 2000 TL.
  12. B

Motor Kasasının Çizilmelerini Nasıl Düzeltirim?

Merhaba, Mat Siyah 2024 model MT-25'e sahibim. Benzin deposunun alt kısmı full kılcal çizik oldu. Üstüne bugün sol tarafında beyaz ince bi çizik gördüm. Herhangi bir darbe görmedi. Bunlar kafama çok takıldı ve düzeltmek için nasıl bir işlem yaptırmalıyım? Düzgün olur mu?
  13. B

İlk kazam ve psikolojik kötü hislerim

Merhaba, 5 aydır motor kullanıyorum, 4 senedir araç kullanıyorum. İlk defa kaza yaptım. Psikolojik pişmanlık hissim var. Olay; İşten eve doğru gidiyordum. Trafik aşırı yoğundu ve ben işlerin fazla yoğunluğundan dolayı üstümde mental bir yorgunluk vardı. Tek şeritli anayolda önümdeki aracın...
  14. B

Arkadaşıma motor için tavsiyeler

Merhaba, bir arkadaşıma motor bakıyoruz. Bugün bir ilan denk gelmiş kendisi. Suzuki gw 250 inazuma ya da cf moto sr250 bu iki motordan birini seçmek istiyor. Suzuki 2015 model ve 60.000km de 150.000 tl istiyorlar ve makinenin sorunsuz kazasız olduğunu söylüyor satıcı. Cf moto alırsa sıfır...
  15. B

Ehliyet için yardım

Merhaba, bugün kursa başladım. Parkur alanını yokuş yapmışlar tamamını. 8 çizerken aşırı zorlanıyorum çizgiden dışarı çıkıyorum, dönerken ayağımı yere koyuyorum korkudan vs onun dışında hiç problemim yok. Kendi motorumla da denedim aynı sorunu yaşıyorum. sizce yokuş yukarı 8de yarım debriyaj ile...
  16. B

Arka fren hakkında bi sorum

Merhaba, yaklaşık 1 aydır motor kullanıcısıyım ve fren testi yapmak istedim. Motorum MT-25 2024, arka frene full abandığımda pedal tıkır tıkır yapıyor sürekli ve titriyor. Abs ile mi alakalı acaba yoksa sorunlu mu sizce?
  17. B

Rodaj hakkında merak ettiğim sorular

Merhaba, Sıfır Yamaha MT-25 motoruna sahip oldum ve şu an 330km oldu. İlk 250km'yi çok düzgün kullandım 7000 deviri geçirmedim. Sonrası için evim anayolda olduğu için basmak zorunda kaldım ve bazen 10 snlik 10000 deviri gördüm. Ama bazen 8000-9000 devir gördüm. Bu sizce çok zarar verir mi...
  18. B

Motor zinciri yağlaması ve Motor temizliği

Merhaba, yeni mt-25 aldım. Yaklaşık 300km'yi geçirdim toplam. Geçen gün köpük ve yıkama yaptım ve forumda gördüm ki zincir yağlanması yapılması gerekiyormuş yıkandıktan sonra. Modul c4 zincir yağı aldım ve uyguladıktan sonra jantım full beyaz olmuş. Bu yağı janttan nasıl çıkarabilirim? Motor...

Yeni mesajlar