Arama sonuçlarınız

1. Eren Bayram

Motora insanlar oturuyor üstüne branda önerisi

Dostlar motorum açık otoparkta, ama dışarıdan insanlar girip kameltada otururken motora elliyor üstine oturuyorlar. Onguard zincir kilidi ile bağlı ama brandası eksik. Yırtılmayacak düzgün bi branda ne önerirsiniz?
  2. Eren Bayram

3k bütçe ile kuryelik için çanta önerisi

Yemeksepetine girmeyi düşünüyorum, rtr200 üm var. Çanta demirim var ama çantam yok, yemeksepeti verir mi kendim alayım mı?
  3. Eren Bayram

5-6 Bin TL bütçe ile kask önerisi

Taksitle alacağım, normalde aklımda exo 491 vardı ama motomaxte istediğim modellerin stokları tükenmiş. Ne önerirsiniz Bu bütçeye, L beden alıcam 1742133116 yok mu önerebilecek
  4. Eren Bayram

6-7 Bin bütçe ile bot önerisi

Selam dostlar, normalde bütçem 4 bindi konu acmistim, bütçeyi 6-7k civarına çıkardım, kış yaz kullanabilecegım su gecirmeyecej bot önerebilir misiniz?
  5. Eren Bayram

4000 bütçe ile bot önerisi

4000 TL bütçe ile su geçirmeyecek ayağımı bu havalarda dondurmayacak ama yazında kullanılabilecek bir bot arıyorum. Koruması kalitesi hangilerinin iyidir bilmiyorum o yüzden bi sorayım dedim. Taksitle alıcam, maksimum bütçe 4500
  6. Eren Bayram

RTR200 den duke790 a geçilir mi

Dostlar selamün aleyküm, şu an rtr200 sahibiyim. Gazlamayı, ufaktsn makas atmayı severim ama kesinlikle kendimi öldürcek magandalık hareketler yapmıyorum. Trafik bilgimin fena olmadigini dusunuyorum ve kendimi tutabildigimi dusunuyorum. 1 yıl sonra a ehliyetini alınca rtr200 den direkt duke790 a...
  7. Eren Bayram

Yağmurluk önerisi

Üst olarak riderdenim montum var ama onun üstüne de bi yagmurluk giysem iyi olur gibi. Ama önemli olan alt pantolon. internette 500 küsür liralara birsürü yağmurluk var ama hangisi iyidir bilmiyorum Ne önerirsiniz? 177 78kiloyum
  8. Eren Bayram

Motosiklet için usb aparatı önerisi

Telefon vesaire şarj etmek için usb aparatı almak istiyorum. Aküyü bitirmeyecek, ıslanınca sıkıntı çıkarmayacak düzgün birşey önerebilir misiniz?
  9. Eren Bayram

Yeni Motor aldım, bakımı hakkında

Selam abilerim arkadaşlarım, 18 yaşındayım. 1 yıl drift l 125 kullandım ve bu hafta TVS Apache rtr200 aldım. 350km oldu 3-4 günde, garantiden çıkmaması için bakımını bayiiye yaptıracağım fakat düzgün yapıp yapmayacaklarından korkuyorum. Sizce kendim yapıp garantiden çıkarmalımıyım, yoksa bayiiye...
  10. Eren Bayram

250 Bin bütçeye chopper motor önerisi

Yeni A2 almış bi abim istiyor, maksimum bütçe 250k, chopper tarzı motor önerebilir misiniz?
  11. Eren Bayram

Motorumun girdiği kesiciler düştü, nedendir?

Drift L 125 kullanıcısıyım, yağ bakımlarını düzenli olarak yapıyorum ama hava filtresini vesaire hiç değiştirmedim. En son zincir ayarını kendim yapmıştım ve yapamadğımı ondan olduğunu düşünüp gidip bayiisine yaptırdım ama düzelmedi. 4. viteste 92-94 de kesiciye girerken şimdi 88 de giriyor, 5...
  12. Eren Bayram

Kuryelik için Motosiklet montu önerisi

Selam abilerim arkadaşlarım, bu seferde kendime mont alıyorum. Aklımda şu 3 mont var, 6000TL bütçem var. Ne önerebilirsiniz? https://riderdenim.com/alfa-kf-motosiklet-montu https://www.motomax.com.tr/4riders-herman-3-pro-korumali-motosiklet-montu-12270...
  13. Eren Bayram

Drift L Hangi dişlileri alırsam tork artar

Selam abilerim arkadaşlarım, Drift L 125 kullanıcısıyım. Rodajı falan temiz yapıldı, diğer kullanıcıların driftlerine göre az daha iyi gidiyor motor fakat 125 lik bana yetmiyor, 200 lük yaptırmayı düşünüyorum onun hakkındada konu açıcam ama öncelikle bir sorum var. Şu anda hangi dişlileri...
  14. Eren Bayram

Kız *arkadaşım için hangi motosiklet montunu önerirsiniz

Bir kız arkadaşım ilk defa 125 lik motor alacak, önceden motor tecrübesi yok, Hatta 2 teker tecrübesi bile yoktu o yüzden ona bisiklet aldırdım az buz anlaması için ve 50 likle başlamasını önerdim fakat 125 lik alıcakmış, umarım ilk haftadan kaza yapmaz. Bari ekipman alsın dedim ve mont...
  15. Eren Bayram

Ucuz yollu interkom önerisi

https://tr.aliexpress.com/item/1005006436974901.html?srcSns=sns_WhatsApp&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000128153250&aff_fcid=dba37e655bca479fb9dba040ecf93fb3-1720878042607-04578-_oouPbWY&tt=MG&aff_fsk=_oouPbWY&aff_platform=default&sk=_oouPbWY&aff_trace_key=dba37e655b...
  16. Eren Bayram

5000 TL Bütçeye kask önerisi

5000 i çok geçmezse güzel olur, aklımda mt modelleri var. Siz ne önerirsiniz?
  17. Eren Bayram

CBR250 alınır mı?

Selam forumseverler, küçüklüğümden beri Oğuzhan Muslu'nun siyah cbr250r ından istiyorum. Şu anda drift l sahibiyim ve a1 ehliyetim var. Bu motor alınır mı? Kaç model almak gerek, kaç kilometre altı alınmalı ve ne kadar fiyat verilmeli? Alırken nelerine dikkat etmek gerekir?
  18. Eren Bayram

Motosiklet için eldiven ve bot önerisi

Selam dostlar, 6-7 aydır drift l kullanıyorum ve ilk zamanlarda ceza yediğimden ekipman paramın hepsi cezaya gitmişti. Şimdi eldiven ve bot almak istiyorum. Eldiven için 1000-2000 kadar bütçem var ama bunu buldum bu nasıldır? https://www.motomax.com.tr/4riders-joker-yazlik-eldiven Bot olarak...
  19. Eren Bayram

Drift L 125 için akü önerisi

Arkadaslar motorun aküsü sarj mi olmuyor bitti mi anlamiyorum, motoru alali daha 4-5 ay oldu neden boyle oluyor olabilir? Daha 1 ay once ayni sorun oldu sarj ettiler akuyu, bugunde calismadi motor, ayak marsini beceremedim vurdurmak zorunda kaldim. Eli yuzu duzgun bi akü onerebilir misiniz...
  20. Eren Bayram

5000 TL butceye mont onerisi

4500@500TL butceye korumalikli xs veya s beden ne mont onerebilirsiniz? arkadasim alacak

Yeni mesajlar