4000 bütçe ile bot önerisi

4000 TL bütçe ile su geçirmeyecek ayağımı bu havalarda dondurmayacak ama yazında kullanılabilecek bir bot arıyorum.
Koruması kalitesi hangilerinin iyidir bilmiyorum o yüzden bi sorayım dedim. Taksitle alıcam, maksimum bütçe 4500

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
su geçirmeyecek ayağımı bu havalarda dondurmayacak ama yazında kullanılabilecek

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
su geçirmeyecek ayağımı bu havalarda dondurmayacak bot var da bunu yazın giymek istemezsin yazın giyebileceğin ama su geçirmeyecek ayağımı bu havalarda dondurmayacak bot yok :D mantık hatası var zıt şeyleri aynı anda istiyorsun

su geçirmeyecek ayağımı bu havalarda dondurmayacak bot var da bunu yazın giymek istemezsin yazın giyebileceğin ama su geçirmeyecek ayağımı bu havalarda dondurmayacak bot yok :D mantık hatası var zıt şeyleri aynı anda istiyorsun
Hocam aşırı terletmesin yeter işte, anladınız siz beni dalga geçmenin manası yok.
Öneriniz varsa alabilirim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
2017'de almış olduğum, hala kullandığım artık bu baharda fırsat olursa yenisini alayım dediğim botlarım kışın üşütmüyor, su geçirmiyor, yazın da terletmiyor, 4 mevsim çok rahat. Öyle bot var yani. Ama 4bin lira bütçe ile olur mu bilemedim.

Ben de bunu kullanıyorum.
abi bunları giymek kolay dimi? uğraştırmıyor?
4000 TL bütçe ile su geçirmeyecek ayağımı bu havalarda dondurmayacak ama yazında kullanılabilecek bir bot arıyorum.
Koruması kalitesi hangilerinin iyidir bilmiyorum o yüzden bi sorayım dedim. Taksitle alıcam, maksimum bütçe 4500
hocam yazlık ve kışlık genelde ayrı oluyor, 4 mevsimlik bir bot bulamazsın tahminimce ama yazlık bir bot alıp termal çorap ya da diz örtüsü vs ile destekleyebilirsin. Motosiklet ekipmanı yaz - kış ayrı olmalı, (espresso abi sağolsun öğrendik :D). Ulaşımımı sağlamak için motor aldım 160 k bandında, artı olarak yazlık ekipmanı kışlık ekipmanı cartı curtu derken çok pahalıya geliyor. Kurye olsam, bu işten ekmek yesem hiç düşünmeden en kaliteli ekipmanları falan alırdım ama ben 30 dk işe gidip 30 dk geliyorum bu yüzden f/p, çok pahalıya patlamayacak ürünlere bakmak istiyor insan. Yazlık mont alsam kışın şu şekil kullansam, kışlık alsam içini çıkarıp yazın böyle kullansam diye ucuz yöntemli yollar arıyoruz. Bot için çok araştırmadım ama bu diablo 7.4 botunu çoğu kişi öneriyor, fiyatıda iyi. Bende bot bakmaya başlayacağım haber veririm bende bulduklarımdan.

2017'de almış olduğum, hala kullandığım artık bu baharda fırsat olursa yenisini alayım dediğim botlarım kışın üşütmüyor, su geçirmiyor, yazın da terletmiyor, 4 mevsim çok rahat. Öyle bot var yani. Ama 4bin lira bütçe ile olur mu bilemedim.
TCX xsquare super sport modeline ne diyorsunuz hocam, biri onu önermişti.
illa bu markadan al diyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bunu kullanıyorum.
Yagmurlu zamanlarda ne yapiyorsunuz hocam

Nedir hocam öneriniz, gerçekten iyiyse biraz sıkışır alırım

Son düzenleme:
Hocam öyle bi bot yok maalesef. İllaki olsun dersen yds astor gtx var askeri bot, motor botu değil ama yaz kış kullanabileceğin bi bu aklıma geldi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
TCX xsquare super sport modeline ne diyorsunuz hocam, biri onu önermişti.
illa bu markadan al diyordu

Yagmurlu zamanlarda ne yapiyorsunuz hocam

Nedir hocam öneriniz, gerçekten iyiyse biraz sıkışır alırım
Benim çok memnun kaldığım botlar artık Türkiye'ye getirilmiyormuş, satan bulamadım. Bulsam aynısından alacaktım, ben bir ürünü rahat edersem eskiyince aynısını alırım çok riske girmek istemem ama malesef ben de hangi bottan alsam diye arıyorum. 2017 yılında taksitle almıştım bütçemi sarsmıştı ama 8 yıl giyince aslında ucuza gelmiş oldu. Temmuz sıcağında da şubat soğuğunda da yağmursa da sorun yaşamadım. Motomax'dan almıştım difi diye bir markanın ventura modeli adventure tipinde uzun bot. 2 kez kaza yaptım ayaklarımı çok güzel korudu. ilk giydiğimde ayaklarımı alçıya alınmış gibi hissetmiştim ama sonra verdiği güven hissine alıştım, yaz kış giyiyorum.

Biri ben botu aldıktan sonrasında kendi blog sitesinde inceleme yazısı yazmış: https://www.motosiklethayattir.com/difi-ventura-enduro-bot-incelemesi/

Yine aynı tipte botlara bakıyorum, aklımd aforma adventure vardı ama su aldığı şikayetleri duyunca vazgeçtim, alpinestars'ın benzer modellerine bakıyorum.

Haa, bir de ekleyeyim, yazın terletmeme konusunu: Benim ayaklarım çok terlemez, gençken metalci ayağına yaz kış postalla gezerdik, yazın şortun altına postal giyen nesildeniz, biraz da bu yüzden bot giymeye alışığım, eski tip asker botundan hallice her tür bot rahatımı bozmaz benim.

Benim sorunum da yazın sandalet giyemiyorum, motor sürerken neyse de normal yaya gezerken bile rhaat edemiyorum, ne o öyle her yeri açık ayakkabı mı olurmuş ya biri ayağıma bassa, ya yerde gezen bir böcek ısırsa diye paranoya yapıyorum. Ayaklarım sağlamda olacak ancak öyle güvenli hissediyorum.

Ben yağmurda motosiklet kullanmıyorum. O sebeple yağmur deneyimim maalesef yok.

YDS Diablo GoreTex. Bitti gitti.

Bu arada bir kaç konuda daha bahsi geçmişti, özellikle Goretex veya benzeri nefes alan materyal kullandığınız zaman ayak öyle pişmiyor da. Yazın 30-35 derece havada da bütün seyahatlerimde böyle uzun bot giyiyorum ben. Çıktık Ağustos sonu Urfa'ya gittik, o yolda öyle bileksiz fileli ayakkabı giyseydik arkadaşım Nemrut'ta ayağını vurduğunda önlem amaçlı film çektirip usul usul İstanbul'a dönmek yerine arkadaşa ambulans/minibüs, motosiklete çekici bakmamız gerekecekti.

Sıcağa zinhar dayanabilen bir insan değilim. Kışlık montla eldivenle yazın asla sürmem. Ama bilhassa termal katmanlarla kış için özel hazırlanmış bir bot değilse, standart goretex tur botunu yaz kış giyebilirsiniz.

Motosikleti
Ktm 1290 sas
Yds çöp alma pişman olursun hocam. Kışlık düzgün bot o paraya zor maalesef

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar