6-7 Bin bütçe ile bot önerisi

Selam dostlar, normalde bütçem 4 bindi konu acmistim, bütçeyi 6-7k civarına çıkardım, kış yaz kullanabilecegım su gecirmeyecej bot önerebilir misiniz?

Motosikleti
Honda CBR500R
YDS Diablo serisine bakabilirsin. YDS Diablo GTX 11.0 botunu 2-3 aydır kullanıyorum, şu ana kadar su ve rüzgar geçirmedi. En soğuk -2, -3'te kullandım. Gayet memnunum, fiyatı da senin bütçene uygun. Fakat yazın kullanılır mı bilemiyorum.

YDS Diablo serisine bakabilirsin. YDS Diablo GTX 11.0 botunu 2-3 aydır kullanıyorum, şu ana kadar su ve rüzgar geçirmedi. En soğuk -2, -3'te kullandım. Gayet memnunum, fiyatı da senin bütçene uygun. Fakat yazın kullanılır mı bilemiyorum.
Hocam 2. el alsam daha kaliteli ne alabilirim, hangi modellere bakayım?
2. el de mantikli grldi

Ben Shima Edge WP modelini almıştım. Yaz kış 1 yıl kullandım. Gayet memnundum. Boa sistemi tarzı giyildiği için giyip çıkarması da oldukça rahattı. Ben sıfır ayarında ikinci el almıştım, bi numara küçüktü ve parmak ucuma biraz baskı yapıyordu ilk bi şey olmaz diye düşünmüştüm ama sonra bu yüzden sattım açıkcası. Bot alırken ayak numarana tam uymasına dikkat et, ucunda sert koruma olduğu için rahatsız ediyor, tecrübeyle sabittir :( Parmak ucunda o sert korumadan dolayı esneme payı da olacağını sanmam.

Vaneda m1400, türkiye üretimi yok. 45 numara, hiç kullanılmamış, e-faturası duruyor. %100 su geçirmez. Piyasadaki günü ancak kurtaran su geçirmez botlarla karıştırmayın. Rahatlığı ve konforu tartışılmaz. Ağır hava şartları ve adventure kullanım için daha idealdir. 11.500TL cüzi miktarda pazarlık vardır. Kısa bir süre satışta kalacak.

* Dış Kısım: Su geçirmez, nefes alabilir nubuk deri; CORDURA ® (Poliamid 6.6) hava geçirgen, dayanıklı örgü kumaş
* İç Kısım: DryTex® %100 su geçirmeyen, nefes alabilen üstün membran teknolojisi; Aşınmaya ve yırtılmaya karşı dayanıklı polyester iç astar
* Taban:Çift Yoğunluklu Enjeksiyon Taban Teknolojisi
* Alt taban: kauçuk NUBES I-RUBBER ®, kayma direnci yüksek, kolay aşınmayan, uzun ömürlü,çevre dostu
* Ara taban: poliüretan, esnek, hafif, şok emici
* Mostra:Taban yastığı ile anatomik olarak desteklenmiş tasarım, hijyenik, nefes alabilir, nem emici, değiştirilebilir
* Bağcık:Su itici, kopmaya dayanıklı, polyester bağcık
* Fermuar:Yüksek açma/kapama performanslı YKK® fermuar
* İlave Özellikler : Diğer su geçirmez teknolojilerden farklı olarak DryTex ® teknolojisi; 500.000 adım testini başarıyla geçip ara yüzeyde su tutmaz ve
bot bu sayede ağırlaşmaz
* Taban tasarımı arazi koşullarında tırmanırken veya engelleri aşarken kullanıcıya üstün hareket kabiliyeti sağlar
* Körüklü fermuar sayesinde kolay kullanım
* Paslanmaz kanca

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar