Arama sonuçlarınız

1. HarbiyeliTRe

65 Bin TL Yedek Motor Önerisi

Öncelikle ben transalp aldım ama hem kullanmaya kıyamıyorum hemde a2 ehliyetim var seneye 20 olduğumda a alacağım o yüzden yedek motor almaya karar verdim lakin bu fiyatta sıfır rks ve diğer çançinconlar var honda baksam cbf ler var onlarda aslında bir kaç parça değiştimi kendine geliyor ama...
  2. HarbiyeliTRe

Honda Transalp 2025 vs Honda Nc750x Dct

Uzun zamandır bu anı bekliyordum sonunda yarın alacağım lakin ciddi bir ikileme düştüm şöyle zamanında bu forumda tracer 7 ve nc kıyaslamasında hantal deniyordu transalp karşısında hepten hantal kalıyor yorumunu çıkarıyorum ayrıca çokta gözüme hitap etmiyor ama artısı var oda otomatik olması...
  3. HarbiyeliTRe

740 Bin Aşağısı Advanture Motor Önerisi

Aklımda Tenere 700 düz ve World Raid öte yandan Transalp-Aprillia Tuareg-Ktm 790 advanture ve son olarak triumph tiger 900 gt var aralında en ücüz tenere ve aprillia lakin diğer söylediklerim iyiyse zorlayıp almaya çalışacağım sizce 2 kişi uzun yolda hangisi üzmez yardımcı olursanız sevinirim.
  4. HarbiyeliTRe

Honda Hornet 750 den Adv 350 ye geçilir mi?

Şundan kaynaklı açıyorum bu konuyu ben daha yeni a2 ehliyeti aldım lakin çevrilme endişesi içerisindeyim ve sırf bu yüzden kullanamıyorum bu güzel motoru 40 km dahi olmadı sizce takasla adv 350 geçsem tork ve beygiri ararmıyım ve ehliyet riskine rağmen kullanayım mı yoksa adv 350 mi geçeyim...
  5. HarbiyeliTRe

Yamaha R25 vs R3 Hangisi Alınması mantıklı (2024)

Yıllardır satılan bir motoru sadece çok ufak revize edip 321cc motor bloğu koyup üstüne neredeyse karaborsa fiyatıyla değerlendirmiş olsak 58 bin lira gibi bir para koyup üstüne alabiliyoruz bana çok saçma geliyor ayrıca bu zamanlarda r25 alsa listeden kalksa insanlar zarara uğramazmı sizce...
  6. HarbiyeliTRe

Honda Hornet 750 vs Yamaha MT-07 Hangisi Alınmalı (2024)

Elimde forza var satıp alacağım lakin iki model arasında kaldım çünkü biri güvenli sürüş ve teknolojik imkanlar sunarken diğerinde neredeyse piyasası al sat dışında hiç bir özelliği yok ayrıca aldığımda uzun yol yapmak için kullanacağım sizce hangisini almalıyım siz nerdesiniz çünkü ben cidden...
  7. HarbiyeliTRe

Hangisini Almalıyım Forza 250 vs Tech-Max 250

Arada kaldığım nokta sadece fiyat karaborsa xmax 330 forza 285 çantasız alacağım 45 bin liralık bir fark varmı tech maxin en sevdiğim yanı siyah rengi ve tasarımı güzel forzadan daha iyi bir hızlanması olması lakin xmax elektrikli ön cama veya iyi bir teknolojik gelişim yok ve sert diyorlar...
  8. HarbiyeliTRe

Pcx Sonrası Hangi Motor D400-Cb250R-Crf250 Rally

Arkadaşlar ben genelde gezinti ve çok yönlülüğe önem veriyorum ve kronik sıkıntı veya parça sıkıntısı bunlarda yok diye biliyorum sadece belli başlı sorunlar vardır oda çözülür sadece aklıma takılan 2.elde uzun süre sonra sattığımda çöp fiyatına satarmıyım benim aklındaki maksimum km 10bin km...
  9. HarbiyeliTRe

KTM 250 DUKE Alınır mı?

Merhaba sayın forum sakinleri ben kendim için sormuyorum bir arkadaşım motor alacak ve aklında ktm 250 duke var lakin Yamaha bayisine 2 ay önce gittiğinden ismini mt-25 yazdırmış ve kendisine sıra geldi ancak bütçesini arttıramıyor ktm ile ilgilide 2024 modellerde söylediğine göre motor terleme...
  10. HarbiyeliTRe

CL 250 vs Bajaj 400

Ben pcx 125 kullanıyorum lakin artık üst cc lere geçmek istiyorum o yüzden motorumla takas yapıp alabileceğim ve bütçeye uygun iki motor var sizce hangisi almalıyım ayrıca bajaj anahtar giriş kısmı kronik başka kronikleri var mı mesela mekanik anlamda birde bu durumlar cl 250 de var mı kronik...
  11. HarbiyeliTRe

Motor Eldiven Önerisi

Yere düştüğümde avuç içimi koruyacak bir model var mı sürtünmeye dirençli bütçem 5000TL ayırabilirim birde hangi marka almalıyım genelde gördüğüm revit marka var önerileriniz bekliyorum.
  12. HarbiyeliTRe

Bajaj N250 vs CF 250 NK vs 250 SR

Merhaba ben bu 3 model arasında kaldım Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım hem piyasası olan hem çok sorun çıkarmayacak başım çok ağrıtmasın benim aklımda Cf 250nk ve sr var lakin parça sıkıntısı göze alıyorum ama kronik sıkıntısı var mı veya bajajda yağ soğutma var nasıl 116 bine alınır mı...
  13. HarbiyeliTRe

SYM 125 ADX Alınır mı?

Aklımda rks freccia vardı lakin bir kaç tane video gördüm üzüldüm doğrusu 2000km de bozulmuş yada anahtarsız çalıştırma özellikleri arıza olanları gördüm ama sym nasıldır adx 125 yeni çıkmasına rağmen ayrıca sym nasıl bir marka servisi parça sıkıntısı var mı son olarak aprilla sr 200 gt diye bir...
  14. HarbiyeliTRe

R25 vs MT-25 Kronik sıkıntıları var mı?

Merhaba ikisinden birine alacağım lakin çok iyi bildiğim bir abi kaldırıma çıktığında şaseleri kırılıyormuş sıkıntılı dedi bende size sormak istediğim sizce hangisini seçmeliyim birde ikisi içinde söylüyor çok inanmadım doğru mudur bilgi almak isterim sizden birde sıfır alacağım.
  15. HarbiyeliTRe

Husqvarna svartpilen 250 mi yoksa Honda CB 250 r mı

Abilerim bütçemi çok aşarak fiyat arttırdım lakin svartpilen 192 bin liraya hemen teslim alabiliyorum ama Honda bulamadım done asvartpilene karar verecektim ama aklımda belli sorular dolaşıyor parçası var mi servisi nasıl kalitesi nasıl Çin motoru gibi 10 binden sonra dağılır mı olası bir...
  16. HarbiyeliTRe

CF Motor NK 250 Alınır mı?

119 bin TL bütçemi zar zor tamamladım ve bu motoru düşünmeye başladım lakin servisi nasıl motor sıkıntılı yada kronik sorunu var mı aramızda kullananlar Çin motoru olarak kalitelimidir yoksa hiç para verilip alınmaz mı yardım ederseniz sevinirim yeni alacağım.
  17. HarbiyeliTRe

110 Bin TL Altı Motor Önerisi

Abilerim aklımda rks freccia 150 ve Kanuni seha 150 arasında kaldık pcx 125 yada nmax alamıyorum daha yeni başladım bir arkadaşımın 1 hafta boyunca kullandım pcx beğendim lakin çok Pahalı o yüzden sizden sıfır olarak öneriler bekliyorum bir kuruş daha üstüne çıkamam rks mi yoksa kanuni mi?
  18. HarbiyeliTRe

20 Bin TL Sağlam Kask Önerisi

Bu foruma yeni katıldım eğer yanlış yazarsam affola ben 17 yaşındayım yeni başladım motor sevdasına şuan güzel bir kask almak için bir bütçe ayırdım ama hangi model alayim yada hangi markaya bakayim bilmiyorum shoei ve arai shark ls2 ayrıca agv bunların hangisi iç kabuğu daha sağlamdır sizden...