Arama sonuçlarınız

1. Symurg

Rezil gün.

Bugün arkadaş grubumuzla daha önce de gittiğimiz Gökbüvet Şelalesine gidelim dedik ama öncesinde Serik İlçe merkezinden gittiğimiz ve şelalenin 1 km yakınına kadar iyi sayılacak asfalttan gittiğimiz yer yerine lanet Google haritalar bize farklı bir yol gösterince gidelim dedik. Bizi şelalenin...
  2. Symurg

Boya fiyatı normal mi? Boyatmalı mıyım? Acil yardım.

Boyacıya gittiğimde Topcase yanımda değildi ilk fotoğraftaki bu 4 parçaya 8-9a boyarım dedi boyacı. Bi başkasına gittim benzer rakam verdi. Bu fiyatlar normal mi? Bunun başka bir çözümü var mı? İlk fotoğrafta mat olan parça basağın altında falan ve sadece köşesi görünen bir parça ona...
  3. Symurg

Uçtuk.

Işıklardan kalkış sonrası sağ taraf müsait olmasına rağmen ısrarla düşük hızda sol şeritte giden öküze 'bakayım neden yol vermiyor' diye düşünerek kafayı çevirince ki önümüz virajdı. Tramway yoluna doğru gittiğimi 2 metre kala fark ettim. Açıkcası büyük acemilikti yaptığım şey. Artık...
  4. Symurg

Kaska aksiyon kamerası montajı

Daha önce bağlantı aparatı takmak isteyen arkadaşa gayet sağlam olan evdeki kornişleri dahi tavana vidasız olarak yapıştırdığım pattex all in one ürünü önermiştim ancak geçenlerde kaskı topcase e koyduktan sonra kapatırken hafif sıkışması sonucu yerinden ayrıldı yapıştığı yerden. (kaska yapışan...
  5. Symurg

Honda Kazık Onda diyebilir miyiz?

Facebook forza grubunda denk geldi. Belgede ad soyad plaka yazan yeri kestim. Şimdi soruyorum 3 parça halinde işçilik almak, bu fiyatları çıkarmak normal mi? 1743002884 Bu arada bu periyodik bakım. Bir arıza vs sebebiyle gidilmemiş.
  6. Symurg

Yine utandık.

Bakın bu öyle böyle bir şuursuzluk değil. İnsan hata da yapabilir ama böyle bir hatayı yapıp üstüne videoyu da haklıyım diye düşünerek paylaşacak kadar büyük bir şuursuzluk. Sonra millet bunun gibiler yüzünden motorcu düşmanı oluyor.
  7. Symurg

Honda bayileri yağ problemi.

YouTube'da izlediğim bir videoda Forza sahibi arkadaş Honda'nın scooter yağ değişiminde normalde servis kitapçığında yazan 10-30 MB yağ yerine 10-40 normal yağ kullandığını söylemişti. Uygun yağı dışarıdan kendin getirirsen de kullanıyor ama garantiden çıkartıyorlarmış. Motosikletin rodajı...
  8. Symurg

Disk kilidi ve motor takip sistemi.

Merhaba Forza 250 için Disk kilidi ve Motor takip sistemi almak istiyorum. Önceki motorum için aldığım malum uygun fiyatlı disk kilidini motosikleti satarken motorla birlikte verdim. Abus'un 7000 rs1 modeli uygun galiba forza için tavsiye eder misiniz? Motor takip sistemleri için ise hiçbir...
  9. Symurg

Gib Tebligat gelmiyor.

Arkadaşlar bu Ocak ayından sonra bayiden motosiklet alan oldu mu aranızda? Bayinin Ötv'yi ödeyebilmesi için İnternet vergi dairesine bir tebligat gelmesi ve tebligatın onaylanması gerekiyormuş ama düşmedi tebligat. Çözümü nedir bilen veya yapan var mı?
  10. Symurg

Type-C'yi Çakmaklık girişine çevirmek.

Öncelikle merhaba. Evet yanlış okumadınız Type-C girişini Çakmaklık girişine çevirmek istiyorum çünkü büyük oranda karar verdiğim Forzayı aldığımda güç çıkışı olarak Type-C koymuşlar. Motosiklette bir tane pompa bulundurmak istiyorum çünkü sütten ağzım yandı ve motoru 500 metre iterek götürmek...
  11. Symurg

Egzoz Bijonu uçup gitti.

Dün motosikletle evin önünden hareket eder etmez egzozdan gelen ses ile durdum. Kontrol ettiğimde egzozu tutan her iki bijonun da gevşemiş olduğunu gördüm. Yerlerinden 1 cm çıkmış durumdaydılar. Hemen sıkmak istedim ama tam sıkılacak aşamaya geldiğinde diş atıyordu. Diğer vidayı denedim onda da...
  12. Symurg

A101e gelen motosiklet bagajı

Bu bagajı direkt olarak motosiklete takmamız mümkün mü yoksa motosiklette parça değişimi yapmamız gerekiyor mu? Motosiklet wildcat 125 cc. Alırken bayideki adam arka demiri değişiyor daha uzunu takılıyor demişti ama o sadece arka alanı daraltmamak için mi yoksa zorunlu olarak değiştirmemiz mi...
  13. Symurg

İlk kazamızı yaptık umarım sonuncu kazam olur.

Arka frenin aşırı zayıf olması ve yoğunluk yüzünden de servise uğrayamamam sonucu sabah işe giderken kavşaktan döneyim derken ön fren sonucu kendimi yerde, motoru da 5 metre ileride buldum. Hızın muhtemelen 30a kadar düşmüştü fren sonucu ama bu hızda bile bu kadar sert bir düşüş olacağını...
  14. Symurg

Moturun rolantide kendi kendine gaz vermesi

Motor 1000km yi yeni geçti ve dün motoru çalıştırdığımda kendi kendine gaz vermeye başladı hareket edecek kadar. Freni sıkarak durdurdum ve yola çıkınca problem çıkarmadı. Dur kalk yaptım problem yok devam ettim. Park ettiğim yerden motoru çalıştırıp geri geri çıkarken yine gaz verdi ve bir...
  15. Symurg

Rks gösterge ile gerçek hız arasındaki fark.

Merhaba. Rks Wildcat motosiklet aldım yaklaşık bir ay önce. 800 km kullandım şu ana kadar. Navigasyon ile giderken fark ettim ki gösterge ile navigasyon arasında %10luk bir fark mevcut. Hangi hızda gidersem gideyim bu fark oluşuyor. Gittiğim yol 15km ancak göstergedeki hız farkından dolayı da...
  16. Symurg

Merhaba

Merhaba adım Mehmet. 32 yaşındayım Antalya'da yaşıyorum. Motosiklet sürmeye 125cc scooterımla yeni başladım.

Yeni mesajlar