Yine utandık.

Bakın bu öyle böyle bir şuursuzluk değil. İnsan hata da yapabilir ama böyle bir hatayı yapıp üstüne videoyu da haklıyım diye düşünerek paylaşacak kadar büyük bir şuursuzluk.

Sonra millet bunun gibiler yüzünden motorcu düşmanı oluyor.

Abi orada ki kırmızı ve şeritli yolun ne olduğunu biliyor forumda ki motora yeni başlayan arkadaşlarımız bilmez motorların kırmızı halısı gibi bir şey siz yanlış bildiğinizden insanlara yol veriyorsunuz .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorculuk ele ayağa düştü.Hadi bu adam süper oküz.

Buna ne diyeceksiniz ?

Ya maslak trafiğinde buna benzer sayısız örnek yaşıyorum.Arkaşlar insanları kornayla böyle taciz etmeyin.
Bu ayılıktır, öküzlüktür.

Maalesf motorcuların yuzde 60 ı şu hareketi yapıyor.Yazık ya.

Motosikleti
D400
motorcunun haklıyım dye ekleyip haklı olmadıgı milyonuncu video.

motorculuk ele ayağa düştü.Hadi bu adam süper oküz.

Buna ne diyeceksiniz ?

Ya maslak trafiğinde buna benzer sayısız örnek yaşıyorum.Arkaşlar insanları kornayla böyle taciz etmeyin.
Bu ayılıktır, öküzlüktür.

Maalesf motorcuların yuzde 60 ı şu hareketi yapıyor.Yazık ya.
Bende yeni gelenege alışamadım , kız arkadaşımla haftada 1 kez Buca'ya gidiyoruz. Buca'ya giden yolda motosikletlerin hepsi emniyet şeridinden ilerliyor scooter ve choppercılar arkama geçip korna çala çala yol vermemi bekliyorlar , ulan ben 30-40la gidiyorum emniyet şeridinde hiç korkmuyor musun orada 80-90la giderken bir araba sağa kaysa vs. diye. Reysingciler ve maganda denilecek naked(MT25) aynadan fark ettiğimi anlayıp el yapmamı bekleyip ona göre geçiyorlar.

Bende yeni gelenege alışamadım , kız arkadaşımla haftada 1 kez Buca'ya gidiyoruz. Buca'ya giden yolda motosikletlerin hepsi emniyet şeridinden ilerliyor scooter ve choppercılar arkama geçip korna çala çala yol vermemi bekliyorlar , ulan ben 30-40la gidiyorum emniyet şeridinde hiç korkmuyor musun orada 80-90la giderken bir araba sağa kaysa vs. diye. Reysingciler ve maganda denilecek naked(MT25) aynadan fark ettiğimi anlayıp el yapmamı bekleyip ona göre geçiyorlar.

Emniyet seridinde hızlı gitmek tercihtir.Ben de gitmem.Ama senin de yanlış yaptığın şeyi soyleyim, onları korna çalmak zorunda bırakmaman lazım.
İstanbul dışında bir yerde emniyet seridinde gitmeye çalılşıyorum, araba kapatmış ama gidemiyor yeterli boşluk yok.Ama gerizekalı ordan çıkmıyor da.

Yanına geldim napıypsun neden kapatıyosun yolu dedim, "eeeee sana da yasak, sen neden gidiyonnn" dedi.Ben gidebiliyorum, ama sen gidemiyosun.Bunu anlamayacak kadar kafan çalışmıyor mu dedim.. 5 sn yüzüme baktı gerizkalı.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Emniyet seridinde hızlı gitmek tercihtir.Ben de gitmem.Ama senin de yanlış yaptığın şeyi soyleyim, onları korna çalmak zorunda bırakmaman lazım.
İstanbul dışında bir yerde emniyet seridinde gitmeye çalılşıyorum, araba kapatmış ama gidemiyor yeterli boşluk yok.Ama gerizekalı ordan çıkmıyor da.

Yanına geldim napıypsun neden kapatıyosun yolu dedim, "eeeee sana da yasak, sen neden gidiyonnn" dedi.Ben gidebiliyorum, ama sen gidemiyosun.Bunu anlamayacak kadar kafan çalışmıyor mu dedim.. 5 sn yüzüme baktı gerizkalı.
1 kişiyi daha motorcu düşmanı yaptığın için plaketi hak ettin. Tebrikler.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Bu görüntülerin çoğu, vlog yapan yapmak isteyen motorculara ait oluyor genelde :/ içerik olsun torba dolsun. Vlog yapıyor olsam ben utanırım mesela böyle videolar koymaya, durduk yere milletin olumsuz eleştriilerine maruz kalcam...

Lambardo arkadaşımızın dediği gibi, eğitim şart!

Hayır yol vericem yol bozuk saga geçemiyorum bu yüzden biraz beklesin diye ortada kaldım direkt korna basmaya başladı bende taşlı çakıllı yolda seke seke paşamızın geçmesini bekledim yani tek olsam sıkıntı olmazdı arkamda artçıyla daha da sıkıntı oluyor.

Hayır yol vericem yol bozuk saga geçemiyorum bu yüzden biraz beklesin diye ortada kaldım direkt korna basmaya başladı bende taşlı çakıllı yolda seke seke paşamızın geçmesini bekledim yani tek olsam sıkıntı olmazdı arkamda artçıyla daha da sıkıntı oluyor.
dediğim gibi motorcuların yuzde 60 70 i boyle. Eğitimsiz zibidilere kaldı motorculuk.

Yahu kadın sürücüler ne zaman utanacak bende bunu merak ediyorum :) dün kırmızı ışıkta duruyorum geldi arkadan dokundu , ramazandayız belki oruçludur fark edemedi dedim ses etmedim yarım metre ilerledim ablam yeşil yandı sandı herhalde o da ilerlemeye başladı geldi bir daha dokundu iyimi 😊 apla kendini lunaparkta sanıyor galiba deyip ikaz ettim ama hiiiç bir tepki , kusura bakma , özür falan yok boş boş bakıyor , dedim bu çarptığının farkında bile değil o kadar acemi , yani vitesi D ye getirip gaza basmayı trafiğe çıkmak için yeterli görüyor..

Aynı cümle içinde iki tane değilleme kullandığın için anlamamış olabilir :)
hehe sanmıyorum.Korktu benden bence :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yahu kadın sürücüler ne zaman utanacak bende bunu merak ediyorum :) dün kırmızı ışıkta duruyorum geldi arkadan dokundu , ramazandayız belki oruçludur fark edemedi dedim ses etmedim yarım metre ilerledim ablam yeşil yandı sandı herhalde o da ilerlemeye başladı geldi bir daha dokundu iyimi 😊 apla kendini lunaparkta sanıyor galiba deyip ikaz ettim ama hiiiç bir tepki , kusura bakma , özür falan yok boş boş bakıyor , dedim bu çarptığının farkında bile değil o kadar acemi , yani vitesi D ye getirip gaza basmayı trafiğe çıkmak için yeterli görüyor..
niki bey apla sizden eletrik almış ama siz anlamamışınız.
Ahh ben orda olacaktım ki direkt telefonunu alırdım.

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Benide kuryeler çok taciz ediyor, aralardan gitmek zorundalar bunu kabul ediyorum ama ufacık arada dibime kadar girip kornaya çalmak yada yakında takip etmek gerçekten tehlikeli oluyor. Acemi biri olsa ufacık fren yapar kuryede ona çarpar kaza olur. Bana mesela bir kurye öyle çarpsa onu karım yaparım gerçekten yaparım çünkü motorun parasını ödeyemez. Ömrünün sonuna kadar bana hizmet eder. Bunları döverekde adam edemiyoruz. Amma velakin ekonomi biraz daha kötü duruma geldiğinde zaten çalıştıkları yerlerde kapanacak keza kapanmalarına az kaldı işaretleri geliyor. Ozaman ne iş yapacaklar merak ediyorum.

Motorculuk kesinlikle ele ayağa düştü. Medeniyetten nasibini almamış hayvan motosiklet sürücüsü kaynıyor ortalık. Hele bu kuryeler tam sığır. Sıkışık trafikte emniyet şeridinde giderken korna ile yol isteyene yol vermiyorum ben. Ya insan gibi hızla gidecek ya da diğer taraftan geçecek. Zaten korna çalana yan aynadan bakış atınca korna susuyor genelde.

Motosikleti
Honda Forza
Belki de sizin de ona tıklamanızı istemiştir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu abla da mı hostesti? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar