Kaska aksiyon kamerası montajı

Motosikleti
Honda Forza
Daha önce bağlantı aparatı takmak isteyen arkadaşa gayet sağlam olan evdeki kornişleri dahi tavana vidasız olarak yapıştırdığım pattex all in one ürünü önermiştim ancak geçenlerde kaskı topcase e koyduktan sonra kapatırken hafif sıkışması sonucu yerinden ayrıldı yapıştığı yerden. (kaska yapışan kısmı komple yerinde kalmasına rağmen 3d yazıcıda basılan bağlantı aparatı tertemiz şekilde yapıştırıcıdan ayrıldı.)

Sebebi büyük ihtimalle yapıştırıcıdan ziyade bağlantı aparatının iç yüzeyinin yağlı diye tabir edilecek şekilde pürüzsüz olmasıydı. Gerçi kaskın yüzeyi de öyle ama kaska yapışmasına rağmen oraya yapışmadı.

Yapıştırıcı kaynaklı olmadığını tahmin etmeme rağmen bir daha güvenemedim. Daha önce YouTube da izlediğim videolardaki arkadaşların da kullandığını gördüğüm Sun Fix ürününü aldım bu kez.

Olur da 3d yazıcıdan basılan benim kullandığım ürünü ya da benzerini alan olursa yapıştırıcı sürülecek kısmı kalın bir zımpara ya da sert bir metalle hafif bozmasını tavsiye ediyorum aynı olmayı yaşamamaları için.

Şimdi şunu da sormak istiyorum yapıştırmadan önce kaskta da yapıştırıcı gelecek kısmı fazla olmamak kaydı ile hafif bozmam güvenlik sebebiyle bir sıkıntı yaşatır mı?

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Lastikte ki izler gibi araya dolarak daha saglam tutmasini saglar teknik olarak bence

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Cok temele inecek olursak dis yuzeyinde ki yer, catlamaya sebep verebilir soguk havalarda, sivi temaslarinda araya girerek korozyon gibi dusunursek zarari olabilir ama cok mikroskopik seyler bunlar zannimca, ben olsam kaska zarar vermezdim hicbi kosul ve sartta daha tecrubeli birileri yazar mutlaka

Motosikleti
Forza 250
Ben Sunfıx ile yapmıştım zamanında,aparatı tutup elimde sallıyordum birşey olmamıştı :ROFLMAO:

Motosikleti
Honda Forza
Ben Sunfıx ile yapmıştım zamanında,aparatı tutup elimde sallıyordum birşey olmamıştı :ROFLMAO:
İşi garantiye almak için SunFix'i aldım. Umarım aynı performansı alırım. Elimle sallama denemesi yapmam ama :)

Ne kadar süre kurumaya bırakmam gerekiyor kullanmak için?

Motosikleti
Forza 250
Benim izlediğim videolarda 24 saat kurumayı beklerseniz tam performans alırsınız diyordu,en azından kullanmak zorunda bile kalsanız kamera bağlamayın sorun olacağını sanmam

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben sun fix ve 3m bantla yapıştırdım 24 saat bekledim tüm gücümle çektim falan koparamadım valla kaza yaparım ben ölürüm ama o yine ordan çıkmaz gibi

Motosikleti
Honda Forza
ben sun fix ve 3m bantla yapıştırdım 24 saat bekledim tüm gücümle çektim falan koparamadım valla kaza yaparım ben ölürüm ama o yine ordan çıkmaz gibi
SunFix'i direkt kask ve kask aparatına yapıştırmak yerine şeklini verip ayırın ve sonrasında kurumuş SunFix'in her iki tarafına da 3m bant mı uygulayın diyorsunuz?

Motosikleti
Forza 250
Ben Alişan’ın bu videosunu izleyerek yapmıştım,sunfix ı direkt kaska temas ettirme sonra kaska yazık edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar