Arama sonuçlarınız

1. Psyduck

FortNine Türkiye'den de geçeceği bir yol serisi duyurdu.

Bazılarımız tipini sevmiyor, bazılarımız tarzını sevmiyor ama yine de buralardan geçecek olması bence güzel bir şey. Itchyboots'un bütün Türkiye bölümlerini izlemiştim, çok keyif almıştım. Bunu da izlerim.
  2. Psyduck

Kasklarda ECE(R) sertifikası dolandırıcılığı mı?

Bir ara yetkili servis yerine etkili servisler vardı, kasklarda da ECE sertifikası yerine ECER sertifikası dolandırıcılığı mı çıktı? Yoksa hepsinde böyle mi? Trendyolda böyle bir şey dikkatimi çekti. İlan başlığına da DOT/ECE onaylı yazmışlar ama DOT zaten yok, ECE de ECER olarak yazılmış...
  3. Psyduck

Altai Tank x125 hakkında

Merak ettim forumda ya da yakınlarında kullanan var mı? Alınır mı? Nedir? Ne değildir? 65 bine sıfırını veriyorlar. Bedava resmen. Gruplarına baktım kullananlar memnun gibi ama kimse yoğurdum ekşi demiyor. Tecrübeli abilerden bilenler varsa bir yorum almak isterim. Öyle dağa taşa vurmalık...
  4. Psyduck

Akü tavsiyesi

Merhabalar herkse, 1 haftalığına yurtdışında olacağım için, 1 aya yakındır binmediğim motorumu çalıştırayım, biraz aküsü dolsun, biraz hareket etsin, işe gidip geleyim 1-2 gün diye düşünerek motorun yanına indim. Kontağı takıp bir çevirdim, evde kimse yok. Göstergenin ışığı bile gelmedi...
  5. Psyduck

Hız sınırlama özelliği olan harita uygulaması önerisi

Selam herkese. Öneri almak istediğim bir konuyla karşınızdayım. Muhtemelen sizlerden bunu bilen, kullanan, kullanmış olan vardır. Şimdi konu şöyle; Ben navigasyon için google haritalar kullanıyorum ver çok memnunum. Ama maksimum hız sınırı ayarlayabileceğimiz bir ayarı yok. Varsa da ben...
  6. Psyduck

Balıkesir Motofest Cunda 04.09.2025-07.09.2025

Geçen Erdek festivalinde neden konu yok diye konu açmıştım, bu sefer konuyu ben açayım dedim. Ben cuma gününde orada olacağım, başka gelecekler de varsa orada görüşebilir, tanışabiliriz. 1756756213 Girişi kişi başı 1000tl yapmışlar. Bu beni biraz düşündürdü. Acaba gitmesem mi diyorum
  7. Psyduck

Erdek motofest ana konusu neden yok?

Böyle bir konu olsaydı da gelenler tanışsa fena mı olurdu? Keşke en başta aklıma gelseydi. @Burak Kara geldin mi? 1751144784 @tommygun abi sen de geldiysen seninle de tanışmayı özelikle isterdim. @espresso abi?
  8. Psyduck

Mutt motosiklet iflas mı etti?

Şimdi youtubeda gezinirken Nurinin videosunu gördüm. Bayi, servis, yedekparça her şeyi sonlandırdığını söylüyor. Başka bir kaynakta bir şey bulamadım ama forumda alıcam, alıyorum diyem birisi vardı. Umarım almamıştır. Video;
  9. Psyduck

ABS'yi tartıştık. Sıra CBS'de.

Selamlar Hocalarım, Dostlarım, Abilerim, Kardeşlerim. 1-2 aydır bütçemi ayarlayıp bir skuter alasım vardı ve sonunda bütçemi ayarladım. Diğer seçenekleri kesin olarak eleyip 2-3 güne bir Hero Dash 125 almaya karar verdim. Ancak bu CBS konusunda çok kararsızım. Gerçekten faydalı mıdır bu CBS...
  10. Psyduck

Dev MTV zammı ve dertleşme konusu

Evet bir çoğumuzun malumu asgari ücrete %30 zam geldikten sonra, %44lük bir zam geldi mtv'ye. Ben arabam için 10112 lira, motorum için 1400 lira ödeyeceğim. Becerebilirsem Şöyle fotoğraf bırakmaya çalışayım, olmazsa diye kaynak link bırakayım...
  11. Psyduck

Itchy Boots'un Irak'ta motorunun çalınması

Yeni yayınladığı bölümde Irak'ta motoru çalınmış. Bunun başına Türkiye'de gelmemesine sevinsem mi yoksa böyle bir şey yaşandı diye üzülsem mi bilemedim. Otel personeli o kadar yardımcı olmadı ki sanki hırsızlarla anlaşmalı gibilerdi. Acayip bir olay. Şuraya linkini de bırakayım.
  12. Psyduck

Bel koruma önerisi(rüzgar ve soğuktan)

Merhabalar. Şu linkteki tarzda bellik arıyorum ama bulamadım. Bu linktekini aldım ben kullanırım diye ama bundan 2 tane alsam beni anca sarar. Hanıma verdim o kullanıyor. O kadar küçükmüş siz hesap edin. Bunun gibi hiç bir özelliği(sert darbe koruması) olmayan bel koruma arıyorum. Kullanan varsa...
  13. Psyduck

Scorpion exo veya kask tavsiyesi

Merhabalar, mevcut kaskım shark s600 swag. Biraz eski bir model ve artık pedleri ezildiği için kafam içerisinde çok fazla oynuyor. Bunun yanında intercom yuvası olmadığı için intercom hoparlörleri kafama batıyor. Ayrıca rüzgar konusunda da pek başarılı değil. Oldukça ses alan bir kask. Kulak...
  14. Psyduck

Bajaj Yetkili Servis Bakım Ücreti

Bugün km dolmamasına rağmen sırf yağ biraz karardı diye(bir de önceki bakımda yarı sentetik yağ koyuldu, tam sentetiğe geçmek istiyordum.) bakımını yaptırdım. Sadece yağ ve yağ filtresi değişti ve alınan ücret 1400₺. Honda servisinde yağ, yağ filtresi, Amortisör yağı, fren hidroliği, antifriz...
  15. Psyduck

Arka Çanta İçin Fikirlerinize İhtiyacım Var.

Alüminyum ya da plastik arka çantalara uzun uzun baktım, çok mantıklı gelmediler. Hem ağır, hem şehir içinde kullanmayacağım. Yani sök tak mesele. Hadi söktüm, evde muhafaza etmek mesele. Sadece uzun yolda kullanmak için de sürekli sök tak yapmak çok mantıklı gelmedi açıkçası. Soft rulo çanta...
  16. Psyduck

Bot tavsiyesi(kadın ve erkek)

Merhaba, Bir dominar 400 siparişi vererek aranıza yeni katıldım. Motoru henüz teslim almadım. İlk motorum sayılabilir. Daha önce hiç ekipman araştırmadım. Aktif olarak şehir içinde 50cc bir motor kullanıyorum. Motor kanıma girdi ve eşimle beraber motoru biraz daha büyütmek istedik. Konumuza...

Yeni mesajlar