Altai Tank x125 hakkında

Motosikleti
Yamaha XSR700
Merak ettim forumda ya da yakınlarında kullanan var mı? Alınır mı? Nedir? Ne değildir? 65 bine sıfırını veriyorlar. Bedava resmen. Gruplarına baktım kullananlar memnun gibi ama kimse yoğurdum ekşi demiyor. Tecrübeli abilerden bilenler varsa bir yorum almak isterim. Öyle dağa taşa vurmalık, eğlenmelik, ortadan ikiye kırılsa üzülmeyeceğimiz bir motor olarak düşünülür mü? Ya da bu kriterleri sağlayan ne alınır? Xpulse düşündüm ama 160-165 kg ağırlığı var. Biraz ağır geldi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motosiklet değil ki bu mobilet daha taşa vurmalık bir şeyler istiyorsan ve üzmeyecek fiyatta mondial xtremeler var hemen hemen aynı fiyatlara

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Merhaba

2018-2020 model arası 2.el bulabileceğiniz yamaha crypton s 115 önerebilirim size.

Altay Tank modelini hiç incelemedim.

kolay gelsin.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Altay Tankının moturu yerli değil Kore yapısı. Bir ara peynir ekmek gibi satılan Hyosung'lar gibi tırt çıkabilir.

Toplu tüfekli değil de çakma motosiklet diye iteleneni sorarsan adı bile hırsızlık malı. Uzak durmalı.

Daha önce forumda epeyce dedikodusu yapılmış.

Motosikleti
Yamaha XSR700
motosiklet değil ki bu mobilet daha taşa vurmalık bir şeyler istiyorsan ve üzmeyecek fiyatta mondial xtremeler var hemen hemen aynı fiyatlara
Onlardan arkadaşımda var. Çok fazla kronikleri var. Arkadaş bıktı ondan sattı sonunda. Geçen görüştüğümüzde @Ged Yuki victordan bahsetti. Ona baktım o da fena değil gibi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Onlardan arkadaşımda var. Çok fazla kronikleri var. Arkadaş bıktı ondan sattı sonunda. Geçen görüştüğümüzde @Ged Yuki victordan bahsetti. Ona baktım o da fena değil gibi.
o zaman 60 70bin tlye 0 km kroniksiz bi motosiklet bulmakta başarılar

Motosikleti
Yamaha XSR700
o zaman 60 70bin tlye 0 km kroniksiz bi motosiklet bulmakta başarılar
Yani 60-70 bin olmasına gerek yok açıkçası. Ben sadece eğlence faktörü göz önüne alındığı zaman xpulse alacağıma yarı fiyatına aldığım motorla daha fazla eğlenir miyim derdindeyim. Ortadan ikiye kırılsa geçip karşısına hakkını verdim demek gibi düşün. Ama tutup da daha eğlenemeden kronikler devreye girerse üzülürüm. Genel araştırdığım kadarıyla bu altaide öyle nütün motorları etkileyen bir kronik yok gibi ama tam bilmediğimden bilen varsa diye konu açtım.

Bende xtreme vardı sattım kronikleri benzin samandirasinda damlatma sorunu oluyor benzin az olunca pompa cekemiyor calismiyordu ve son olarak katalizör gibi bir zıkkım var çok fena ısınıyor
Tavsiyem beyni falan iptal edip düz karbüratörlü olacak tadından yenmez

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Boyle daga tasa vurup bozunca kirinca cok can acitmayacak bir motor arayisi aslinda @Psyduck ile o gun konustugumuz. Daga tasa derken de hardcore offroad degil tabi ki.
ARaziye cikabilenlerin ikinci elleri ne yazik ki kotu durumda oluyor. Adam edene kadar sifiri ile ayni emek+para oluyor.
Bizim farkedemedigimiz bir alternatif bilen var mi😬

honda ct125 in replikası gibidir altai, her şeyi ortada olan bir motor ne olabilir ki, bence şans verilebilir. k-speed tarzı iyileştirmeler ile görselliği tavan olur.

Son düzenleme:
yağ eksilten ölümsüz💀

kaçak yok, bildiğin yağ yakıyor, bakımsız kesinlikle değil. 2015 43bin de
Her motor yağ yakar. Arada bir yağ eklersiniz olur biter. Bu çok korkulacak bir şey değil. Yağ kaç para ki?
Arıza masrafları daha büyük olur ve olur olmadık yerde kalırsınız. Arızanın yanında yağ yakma problemden bile sayılmaz. Kaldı ki Passat bile yağ yakıyor. Servis de normal diyor.

Her motor yağ yakar. Arada bir yağ eklersiniz olur biter. Bu çok korkulacak bir şey değil. Yağ kaç para ki?
Arıza masrafları daha büyük olur ve olur olmadık yerde kalırsınız. Arızanın yanında yağ yakma problemden bile sayılmaz. Kaldı ki Passat bile yağ yakıyor. Servis de normal diyor.

bunun da kroniği yağ eksiltmesi işte, hani ölümsüzle yan yana geldiği zaman eksiklik ifadesi bir acayip duruyor 🤙

örnek kapasite 1 litre, değişimde 1 litre yağ çıkaran motorlar var nereye gidiyor bu eksilmemiş yağ ?!
Motorun tasarımı ile alakalı olabilir. Bunun yanında ha yakarak havaya atmışsın, ha yağ değişiminde değiştirip çöpe atmışsın ne fark eder ki? :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar