Itchy Boots'un Irak'ta motorunun çalınması

Motosikleti
Yamaha XSR700
Yeni yayınladığı bölümde Irak'ta motoru çalınmış. Bunun başına Türkiye'de gelmemesine sevinsem mi yoksa böyle bir şey yaşandı diye üzülsem mi bilemedim. Otel personeli o kadar yardımcı olmadı ki sanki hırsızlarla anlaşmalı gibilerdi. Acayip bir olay. Şuraya linkini de bırakayım.

• Beğen
Tepkiler: pea
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bulunmuş.
Ama yine de kötü bir deneyim.
Bu batılılardaki oryantalist saçmalıklara sinir oluyorum. Belli işte tekin yerler değil, ne diye oralara giderler.
Benim imkanım olsa ABD'yi bile gezmem, Avrupada gezerdim habire. Sırf Avrupa'nın akdeniz kıyılarını bile komple gezmeye ömür yetmez zaten.
Balkanlardaki köftecileri gezmek bile yıllar alır, ne güzel her şehirde ayrı köfte. :)

F54

bu kadın çılgın geziyor
umarım daha kötü şeyler başına gelmeden kaçar gider ortadoğudan

Motosikleti
Honda Forza
Tamamen düzmece, tamamen kolpa. Bir an Selçuk'u izliyorum sandım.
Tüm afrikayı rezil şartlar altında gezdi. Onca rüşvet isteyen polise, memurlara rağmen gülümseyip geçiştirerek yoluna devam etti ve bahsetmedi bile. Şahsen motosiklet hırsızlığı muhabbetiyle bir dram yaratmaya çalışacağını zannetmiyorum.

valla açık kaynaklara göre ablamın günlük youtube izlenme geliri 600 euro civarında olduğu belirtiliyor .
sponsor gelirleri dahil değilmiş bu rakama .
bu nedenle "çılgın" gezmesi gerekiyor .
kaynak soran olursa ...
internet mecrası herkese açık .....

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yine de bence bir tuhaflık var. Otel çalışanlarının davranışları, motoru çalanların motoru laps diye yakın bir yere park etmeleri, aksesuarların çalınmaması, gps takip sisteminin sökülmemesi vs

Motosikleti
1190 ADV
Paris'te motorunun çalınma ihtimali Irak'ta çalınma ihtimalinin 15 katı falandır. Hatta Avrupa'daki hırsızlar o kadar alışmışki, çay kaşığı ile milletin altından motorunu falan çalıyorlar. :) Çay kaşığı silah olarak kullanılıyor bu arada.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Tamamen düzmece, tamamen kolpa. Bir an Selçuk'u izliyorum sandım.
Bana da rating kaygılı bir olay gibi geldi. İnsan kaç aylık proje için özel yaptırdığı motoru çalınınca her dakikasını kaydeder mi yahu?

Motosikleti
1190 ADV
Yine de bence bir tuhaflık var. Otel çalışanlarının davranışları, motoru çalanların motoru laps diye yakın bir yere park etmeleri, aksesuarların çalınmaması, gps takip sisteminin sökülmemesi vs
Normalde takip etmiyorum kadını baktım hızlıca videoya da... GPS takip sistemi yerine 2 tane airtag varmış motorda. Çalanlar çalıştıramadığı için başka bir motosikletle çekerek götürmeye çalışmışlar. Kablo sistemini kesip çalıştırmayı da denemişler büyük ihtimal. Bence gerçekten çalınmış motor ama hırsızlar fazla acemi imiş.

Yurtdışı gezileri yapan arkadaşlar mutlaka GPS takip sistemi takmayı düşünmeliler. Avrupa, Asya, Afrika hiç farketmez, motosikletler her yerde çalınmaya çok müsaitler eğer dışarıda bırakıyorsanız.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
İçerik üreticisi olmak biraz da bunu gerektiriyor sanırım. Biraz yalan biraz gerçek. Kısmi clickbait mi diyelim ? ;)

Motosikleti
Yamaha XSR700
Yani otelden kimsenin yardım etmemesi, bir tane otel müşterisinin beraber yürümesi, uzun süre polis aranmaması ve polisin videoda hiç görünmemesi beni de düşündürdü aslında ama yine de videonun başında yüzündeki telaş okunabiliyordu. O kadar rol yapabileceğini sanmıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya ekside biri yazmış, 37 yasında 55 yaşında görünüyor diye. harbiden bu kadın nasıl 37 ?

yazık, avrupalılar cabuk göçüyor demek. hızlı yaşıyorlar tabi.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bravo, güzel düşünmüşsün!
Benim demek istediğim 3-5 fazla izlenme kasma değil Airtag reklamı
O konuda reklam olmadığına eminim çünkü kendisi de doğru düzgün kullanamadı. Normalde airtag ile aynı konuma geldiğin zaman yakında bul deyip telefonun ekranında radar gibi tam noktasına götürebiliyor seni. Örnek olarak şu videoyu atayım. Açık alanda 100-150 metre gibi mesafeden airtagı bulabiliyor.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Zaten bolca izlenmesi olan bi abla, düzmece mevzulara ihtiyac duymasına da gerek yok. Hele selçuk falan demişsiniz ne alaka sdkjg

Kazasız belasız devam eder yolculuğu inş, keyifle izliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar