Itchy Boots'un Irak'ta motorunun çalınması

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Zaten bolca izlenmesi olan bi abla, düzmece mevzulara ihtiyac duymasına da gerek yok. Hele selçuk falan demişsiniz ne alaka sdkjg

Kazasız belasız devam eder yolculuğu inş, keyifle izliyorum
iki tespitte doğru ama

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Bu kadını uzun zamandır takip ediyorum. Bırakın bir kadını, birçok erkeğin dahi cesaret edemediği şeyleri başardı. Afrika'da bile hayatta kaldı. Düzmece işler yapacak birisi değil. Hırsızlar baya baya acemiymiş. Zaten motoru bulduğunda hırsızların motorunu terk edeli 2 saat olmuştu. Kamera görüntülerini belki ilerleyen günlerde yayınlayabilir

Geçmiş sezonlarda olan bir çok şeye kurgu vs denildiğinde böyle düşünmüyordum hiç. Lakin bu son motorun çalınma videosunu Instagram'a paylaşırken heralde biraz amatör veya iplemez davrandı ki "oha düzmece lan bu" deyiverdim. Video'yu izleyince de insta'ya yazdıkları/paylaşma şekli nedeniyle böyle algıladım diye düşündüm.

Otel çalışanları falan angutça geliyor ama bulunduğu coğrafyayı düşününce normal geldi.

Böyle bir durumun her anını kayıt eder mi insan? Valla biz etmeyiz de ablamız bu şekilde geçimini sağladığı için refleks olarak kameraları açması bana normal geldi.
Motor bicili rnekte falan olunca benzer şeyi bizim memlekette yaşar diye korkuyordum shshsh

Türkiyeden çıkıp Iraga girince burada insanlar daha iyi İngilizce konuşuyor burasi gezmek için daha kolay gibisinden konuşuyordu. Iyi olmuş amk uğraşsın arapin arsızı hirsiziyla. Otel personeli siklemedi bile burada olsa millet seferber olur

Uzun zamandır takip ederim. Bana kurgu gelmedi. Muhtemelen otel çalışanları da işin içinde olabilir. Motoru takip edebildiğini ve polis çağırmak istediğini söyleyince bi panik oldular sanki. 2 güler yüzlü esnaf görünce herkesi iyi sandı ama insanların suratlarından niyetleri az çok belli oluyor ürkütücü bir nefret var herkesin suratında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar