FortNine Türkiye'den de geçeceği bir yol serisi duyurdu.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bazılarımız tipini sevmiyor, bazılarımız tarzını sevmiyor ama yine de buralardan geçecek olması bence güzel bir şey. Itchyboots'un bütün Türkiye bölümlerini izlemiştim, çok keyif almıştım. Bunu da izlerim.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sponsor Ducati galiba?

Motosikleti
cbf 150
Çoktan gelip çektiler diye biliyorum videoyu hatta izlerseniz trailler vizelerle ilgili sorun yaşadıklarını sınırda görebilirsiniz

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Ülkemizde muazzam rotalar var, asfalt kalitemiz az biraz daha iyi olsa bence motosiklet turizmi için çok ideal.
Katılıyorum. Ankara'nın biraz dışında bile "Oha dibimde böyle yerler mi varmış?" dediğim yerler çıkıyor.
Sorun dediğiniz gibi asfalt kalitesi bir de vahşi doğa ile birebir temas imkanı sunması :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Katılıyorum. Ankara'nın biraz dışında bile "Oha dibimde böyle yerler mi varmış?" dediğim yerler çıkıyor.
Sorun dediğiniz gibi asfalt kalitesi bir de vahşi doğa ile birebir temas imkanı sunması :)
Vahsi doga kaldiyse ne guzel. Dikkat yabani hayvan cikabilir tabelalarinin oldugu yerde hoc yabani hayvana denk gelmedim yillardir😂
Şile darlik teke yollarinda asfalt kalitesi cok iyi ama bunun disinda asfalt kalitesi iyi virajli yol duymadim. Bilenler varsa paylasabilir aslinda.
Amerikan bir youtube kanalinda (rmatvmc) elemanlar twler ile nerelere gidiyordu, orada dikkatimi cekmisti; ofroad guzergahlari hep isaretliydi. Hatta baska bir youtuberin kanalinda (joe ryan) gormustum; back roads diye uygulama var, ara yollar, dag yollari hep gpsde kayitli ve rotanin zorluk derecesi bile belirtilmis. Gavur bu konuda cok organize.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Şehir sokaklarından toplanıp az şehir dışına salınan köpekler yeterince vahşi doğa deneyimi yaşatıyor :D

Wikiloc diye bir uygulama var insanlar kendi keşfettiği rotaları bu uygulama üzerinden paylaşıyorlar. Hatta nerede kamp yapıp, nerede benzin alıp nerede yemek yediklerini vs yazan, foto paylaşanlar da oluyor. Sadece motosiklet değil dağ yürüyüşü, bisiklet vs rotaları da paylaşılabiliyor.
Motosiklet rotalarında yol, off road şeklinde motor yürüne göre filtreleme de olması lazım. Bu uygulamayı bir inceleyebilirsiniz ben de buradan birkaç rota çıkarıp gitmiştim, bayağı kullanışlı.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Şehir sokaklarından toplanıp az şehir dışına salınan köpekler yeterince vahşi doğa deneyimi yaşatıyor :D

Wikiloc diye bir uygulama var insanlar kendi keşfettiği rotaları bu uygulama üzerinden paylaşıyorlar. Hatta nerede kamp yapıp, nerede benzin alıp nerede yemek yediklerini vs yazan, foto paylaşanlar da oluyor. Sadece motosiklet değil dağ yürüyüşü, bisiklet vs rotaları da paylaşılabiliyor.
Motosiklet rotalarında yol, off road şeklinde motor yürüne göre filtreleme de olması lazım. Bu uygulamayı bir inceleyebilirsiniz ben de buradan birkaç rota çıkarıp gitmiştim, bayağı kullanışlı.
Evet wikilocu biliyorum. Benim bahsettigim rotalarin farki baya organize, isaretli yollar olmalari.

Dünya turunda geçmişlerdi zaten - diyordum onun tanıtımıymış.

Bizim gümrük memurları ne eziyet etti adamlara acaba :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ülkemizde muazzam rotalar var, asfalt kalitemiz az biraz daha iyi olsa bence motosiklet turizmi için çok ideal.
Bu çok acıklı bir şey ya.
Aslında gerçekten müthiş ötesi bir coğrafya var elimizde. Öte yandan bizim içim çok önemli olan "asfalt kalitesi" denen şey 100km batıya gittiğimizde herhangi bir anlam ifade etmeyen bir cümleye dönüşüyor. Bulgaristan'da ana yol / otoyol denen mefhumdan çıktığınız zaman varsayılan olarak müthiş bir yol başlıyor. En fazla eski kötü durumda çukurlu bozulmuş falan olabilir ama kaygan diye bir şey yok..

Çok anlaşabilmiş gibi durmuyorlar zaten videoda bile 😁

Trailer'da import ve Ducati Istanbul kelimelerini seçebildim ama tekrar da dinleyemedim.
Motorları sıfır da zannetmiş olamazlar. Heralde ülkeye alış işleminden bahsediyor Ryan, onun için Korlas'tan belge mi istemişler nolmuş öyle uydurdum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Vahsi doga kaldiyse ne guzel. Dikkat yabani hayvan cikabilir tabelalarinin oldugu yerde hoc yabani hayvana denk gelmedim yillardir😂
Şile darlik teke yollarinda asfalt kalitesi cok iyi ama bunun disinda asfalt kalitesi iyi virajli yol duymadim. Bilenler varsa paylasabilir aslinda.
Amerikan bir youtube kanalinda (rmatvmc) elemanlar twler ile nerelere gidiyordu, orada dikkatimi cekmisti; ofroad guzergahlari hep isaretliydi. Hatta baska bir youtuberin kanalinda (joe ryan) gormustum; back roads diye uygulama var, ara yollar, dag yollari hep gpsde kayitli ve rotanin zorluk derecesi bile belirtilmis. Gavur bu konuda cok organize.
Bizde yeteri kadar iki ayaklı vahşi yaratık olduğu için, tabelalardaki deliklerden hayvanların nerede olduğunu anlamışsınızdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar