Ülkemizde muazzam rotalar var, asfalt kalitemiz az biraz daha iyi olsa bence motosiklet turizmi için çok ideal.
Yazdıklarınızı okuduğumda içimde "İçimizden Geçtiler" tabiri yankılandı.Muazzam rotalar vardı...
Ormanlar yandı, kıyılar otellerden gözükmüyor, yaylalar kaçak yapıdan gözükmüyor, dağlar mermer ocaklarından maden işletmelerinden perişan oldu. Göller kurudu, şelaleler akmıyor. Ruslar sıcak denizlere indi, Araplar karadenize çıktı. Daha yazıyım mı![]()
bunu antalya da yapan varÜlkemizde muazzam rotalar var, asfalt kalitemiz az biraz daha iyi olsa bence motosiklet turizmi için çok ideal.
Eleman köse zaten. No sakal no sakal bende sakal yok abi demiş olabilirSakal ostemislerse anlamamistir, yeni tras oldum demis bile olabilir![]()
Yazdıklarınızı okuduğumda içimde "İçimizden Geçtiler" tabiri yankılandı.
Itchy boots tam seme ya, gelmis bu cografyaya, herkese gulumsuyordu. Bizim açlar anlar mi kibarliktan."bağa güldü" diyip saldiracalar diye onun yerine ben tirstim, izleyemedim videolarini. Neyse ki sag salim gecti buralardan turkmenistana ama hala saglam yerlerde degil.Türkiye'den geçmese daha iyi olurdu gerçekten. Başına kötü birşey gelmez inşallah. Her yer maganda ve psikopat kaynıyor. Itchyboots da Türkiye'den geçerken korkuyordum başına kötü birşey gelecek diye.
Hatunun gezdiği coğrafyalarda sakalsız bıyıksız biz gezsek bizi bile şey etmeye çalışırlar, bu kızın başına nasıl bir iş gelmemiş hayrettir.Itchy boots tam seme ya, gelmis bu cografyaya, herkese gulumsuyordu. Bizim açlar anlar mi kibarliktan."bağa güldü" diyip saldiracalar diye onun yerine ben tirstim, izleyemedim videolarini. Neyse ki sag salim gecti buralardan turkmenistana ama hala saglam yerlerde degil.
Sakalli olsak da seyedebilirler.Hatunun gezdiği coğrafyalarda sakalsız bıyıksız biz gezsek bizi bile şey etmeye çalışırlar, bu kızın başına nasıl bir iş gelmemiş hayrettir.
Lübnan'da köfte olayları nasıl acaba?Lubnanli tercumani kullandigi icin o ismi vermis, hemen kizma![]()
Vaay, "Beyaz Ölüm"ü bilen biriPoligonlara gidip sıkma alışkanlığım olsa bu toparlak tipli çocuğun resmini hedef tahtasına koymak isterdim. O zaman Simo Hayha başarısını gösterirdim.
...
Ooooo efsanedirVaay, "Beyaz Ölüm"ü bilen biri![]()
Lübnan efsane bir yer aslında; şu din savaşları olmasaydı her sene giderdim herhalde. Şarabın rakının ana vatanı.Lübnan'da köfte olayları nasıl acaba?![]()
Kofte sayarsan falafel guzeldir kesin.Lübnan'da köfte olayları nasıl acaba?![]()
Falafel deyince aklıma şu video geldi. Nedensiz.Kofte sayarsan falafel guzeldir kesin.