FortNine Türkiye'den de geçeceği bir yol serisi duyurdu.

Türkiye'den geçmese daha iyi olurdu gerçekten. Başına kötü birşey gelmez inşallah. Her yer maganda ve psikopat kaynıyor. Itchyboots da Türkiye'den geçerken korkuyordum başına kötü birşey gelecek diye.

Motosikleti
1190 ADV
Ülkemizde muazzam rotalar var, asfalt kalitemiz az biraz daha iyi olsa bence motosiklet turizmi için çok ideal.

Muazzam rotalar vardı...

Ormanlar yandı, kıyılar otellerden gözükmüyor, yaylalar kaçak yapıdan gözükmüyor, dağlar mermer ocaklarından maden işletmelerinden perişan oldu. Göller kurudu, şelaleler akmıyor. Ruslar sıcak denizlere indi, Araplar karadenize çıktı. Daha yazıyım mı :)

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Muazzam rotalar vardı...

Ormanlar yandı, kıyılar otellerden gözükmüyor, yaylalar kaçak yapıdan gözükmüyor, dağlar mermer ocaklarından maden işletmelerinden perişan oldu. Göller kurudu, şelaleler akmıyor. Ruslar sıcak denizlere indi, Araplar karadenize çıktı. Daha yazıyım mı :)
Yazdıklarınızı okuduğumda içimde "İçimizden Geçtiler" tabiri yankılandı.

F54

Ülkemizde muazzam rotalar var, asfalt kalitemiz az biraz daha iyi olsa bence motosiklet turizmi için çok ideal.
bunu antalya da yapan var
bizde düşündük ama işi gücü komple bırakmamız lazım yani batı karadeniz sakarya dan ardağan posof kapısına hiç asfalta inmeden gidiliyor gittik te
güzel piar yapılsa iyi para kazanılır bu işlerden hatta gürcistanı bile biliyoruz orayı da rota ya ekleyebiliriz

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Türkiye'den geçmese daha iyi olurdu gerçekten. Başına kötü birşey gelmez inşallah. Her yer maganda ve psikopat kaynıyor. Itchyboots da Türkiye'den geçerken korkuyordum başına kötü birşey gelecek diye.
Itchy boots tam seme ya, gelmis bu cografyaya, herkese gulumsuyordu. Bizim açlar anlar mi kibarliktan."bağa güldü" diyip saldiracalar diye onun yerine ben tirstim, izleyemedim videolarini. Neyse ki sag salim gecti buralardan turkmenistana ama hala saglam yerlerde degil.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Itchy boots tam seme ya, gelmis bu cografyaya, herkese gulumsuyordu. Bizim açlar anlar mi kibarliktan."bağa güldü" diyip saldiracalar diye onun yerine ben tirstim, izleyemedim videolarini. Neyse ki sag salim gecti buralardan turkmenistana ama hala saglam yerlerde degil.
Hatunun gezdiği coğrafyalarda sakalsız bıyıksız biz gezsek bizi bile şey etmeye çalışırlar, bu kızın başına nasıl bir iş gelmemiş hayrettir.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Film paralıymış 10 dolar diyor. Ben elendim isteyen devam etsin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Poligonlara gidip sıkma alışkanlığım olsa bu toparlak tipli çocuğun resmini hedef tahtasına koymak isterdim. O zaman Simo Hayha başarısını gösterirdim.

Bir de "Yallah habibi" demiş Kanada köylüsü, yeah man we ride camels in Turkey

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Poligonlara gidip sıkma alışkanlığım olsa bu toparlak tipli çocuğun resmini hedef tahtasına koymak isterdim. O zaman Simo Hayha başarısını gösterirdim.

Bir de "Yallah habibi" demiş Kanada köylüsü, yeah man we ride camels in Turkey
Lubnanli tercumani kullandigi icin o ismi vermis, hemen kizma😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar