Arama sonuçlarınız

1. Khaira

Ankara Motosiklet Ekspertiz Önerisi

Selamlar herkese. Bu perşembe Ankara Sincan'a bir motosiklet bakmaya gideceğim ama özellikle Sincan ve çevresinde bildiğim hiç ekspertiz firması yok. Kalkıp araç sahibini 40-50 km Yamaha Baydar'da ekspertiz için yol götürmek istemiyorum, bu civarlarda önerebileceğiniz bir ekspertiz firması var...
  2. Khaira

Yeni Gümrük Vergilendirme Sistemi

6 Ağustos'da Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla yurtdışından yapacağımız alışverişlerin gümrük kanunu için yeni vergilendirme sistemi gelmiş. Anlaşılan bu olay özellikle bizim ekipman alışverişlerimizi fazlasıyla zorlayacak gibi duruyor.. Söylemek istenilen ama söylenemeyen...
  3. Khaira

Plakamı Düşürdüm - Kadıköy/Caddebostan

Herkese selamlar, iyi bayramlar dilerim. Salı günü bir tur planım vardı ancak bugün plakamı düşürdüm. Bayram dolayısıyla hiçbir açık plakacı bulamadığım için mecbur motoru otoparka çektim. 15.00-15.45 arası Bulgurlu’dan çıkıp Çevreyolu üzerinden Bağdat Caddesine, ordan da sahil yoluna...
  4. Khaira

Ufak bir Ankara çıkartması - Tracer 700

Herkese selamlar. Dominar'la yaşadığım uzun ve sıkıntılı birliktelik ve bir sürü yolda kalma probleminden sonra geçtiğimiz hafta Tracer'la güzel bir tur yaptım. Maksat sohbet muhabbet olsun, hem de heyecanımı atayım diye bir konu açayım dedim :) Biraz uzun bir konu olabilir. Biraz konaklamalı...
  5. Khaira

Sis farı parlaklık problemi

Selamlar herkese. Geçen gün Kaan Elektronik’den Tracer 700’e bağlamak için 1 çift 30W led sis farı aldım, ustamla bugün montajını yaptık, elektriği aksesuar soketinden aldık. İlk bağlamada hiçbir problem yoktu, motoru çalıştırdım olması gerektiği gibi çalışıyor. Eve geldim, düğmeden sisleri...
  6. Khaira

2020 Model Hero XPulse 200 2V

Marka: Hero Model: XPulse 200 2V KM: 13360 Renk: Beyaz Fiyat: 85.000 TL Açıklama: Yeni muayeneli 2020 model 2021 çıkışlı motorumu fazlalıktan dolayı satıyorum. 2023 Nisan ayında 7 bin kilometredeyken almıştım, şu an 13.360 kilometrede. Garantisi devam ediyor. Arazide ufak tefek düşmelerim...
  7. Khaira

Motorda elektrik yok / Tracer 700

Herkese iyi pazarlar. Bugün güneşli havaya istinaden bir Bursa gezisi yapacaktım. Dün geceden motoru hazırladım, yıkayıp temizledim ve eve geldim. Sabah motora geldiğimde motorda hiçbir şekilde elektrik yoktu. Kontağı açtığımda göstergeye bir elektrik gelmiyor, park modunda dahil herhangi bir...
  8. Khaira

Sol Elcik Isıtma Kapanmıyor

Herkese merhaba. Motorumda (Tracer 700) Yamaha’nın servisinde satılan elcik ısıtmadan takılı. Normal şartlarda kontağı kapattığımda eğer elcik ısıtma hala açıksa bir süre sonra kendi kendine kapanıyordu. Bugün motorumu yıkadım ve yıkamadan sonra sadece sol taraftaki elcik ısıtma kapanmamaya...
  9. Khaira

Rockwell Luke Tex - Motosiklet Botu

Herkese selam. 1 yıldan biraz fazla bir süredir Rockwell markasının Luke Tex modelini kullanıyorum. Aslında şu haftaya kadar çok memnunudum. 4 mevsimde de kullandım, herhangi bir problem yaşamadım. Geçen hafta yolda yürürken (motor üstünde bile değildim) bir anda caaart diye (evet tam olarak bu...
  10. Khaira

Hoşgeldin 2024

Baktım kimse açmamış, bu bizim tebrikleşme konumuz olsun o zaman :) Herkese sağlık ve huzur dolu yeni bir yıl dilerim. Yeni yılda gönlünüzdekilere hayırlısıyla ulaşma dileğiyle, sevgiler herkese :)
  11. Khaira

Yeni Yol Arkadaşım

Herkese merhaba. Dominar 250 ve XPulse 200'le yaşadığım 1.5 senelik sorunlu birliktelik sonrası dün itibariyle yeni motoruma sonunda kavuştum. Motor sürmeye başladığım ilk günden beri hayallerimi süsleyen motorlardan biriydi kendisi :) Heyecandan 3 gündür uyuyamıyorum, elim ayağım titriyor...
  12. Khaira

Aprillia Shiver 900 nasıl bilirsiniz?

Selamlar herkese. Geçenlerde Hırbonen bir link paylaşmıştı, o güne kadar Shiver’ın varlığını bilmiyordum. Valla ilk görüşte aşk yaşadım desem yeridir :) Aprillia markasına dair hiçbir fikrim yok. Çevremde kullanan kimse yok, özellikle bu modele dair internette neredeyse hiç bilgi yok (yabancı...
  13. Khaira

Orta Segment Motosiklet Tavsiyesi

Herkese selamlar. Dominar 250'yle geçen yaklaşık 25 bin kilometrelik birlikteliğimizin sonuna yaklaştık çok şükür :). Her ne kadar kendisine bir kanser olarak baksam da İstanbul trafiğinde her türlü ihtiyacımı karşıladı, keşke şu da olsaydı dediğim bir kısmı olmadı. Sıradaki hedef: +600cc...
  14. Khaira

315 kilometrelik İstanbul turum

Herkese selam, sizlerin uzun yol konularını gördükçe gaza gelip acilen benim de bir yerlere gitmem gerek dedim. Malum son uzun yola çıktığımda Sapanca gişelerde yolda kalıp silindir kapağı dağıtmıştım, 3 ay parça bekledim :) 2 kişi, Hyosung GV250 ve Dominar 250, eşyaları gece hazırlayıp...
  15. Khaira

Nispeten Yüksek CC’de 0km İtalyan vs. Canı Alınmış 2. El Japon?

Selamlar herkese. Bir türlü servisten çıkamayan bizim meşhur Dominar’ı teslim almama sayılı günler kala, sarı sitenin bağımlısı olma durumuna yavaştan geçiş yaptık :) Bajaj gibi bir Hint’liyle yaşadığım çok tatsız servis durumlarından sonra büyük konuştum ve “asla ama asla Japon’dan başka bir...
  16. Khaira

CF Moto 650NK

Selamlar. CF'nin 650'lik naked modeli hakkında forumda hiç bilgiye rastlayamadım. Paralel çift silindir, DOHC motor, 55.5 beygir 41 tork, önde çift disk, 17 litre yakıt tankı vs. devam ediyor. Özellikle yeni modelleri hakkında kullanıp da bilgi paylaşabilecek var mıdır? 650cc sınıfında sıfır...
  17. Khaira

Neden kulak tıkacı kullanmalıyız?

Selamlar. Aranızda hem nispeten yeni bir üye, hem de yeni bir motorcu sayılsam da aslen bir ses mühendisiyim. İşim gereği kulak sağlığımı her zaman güvende tutmam gerekiyor. Son zamanlarda sosyal medyada da sıkça gördüğüm “kulak tıkacı ve kulak sağlığı” konularında elimden geldiğince, dilim...
  18. Khaira

İstanbul içerisi yetkisiz Bajaj servisi/ustası

Selamlar. Moraller bozuk.. Dominar 250’nin silindir kapağını dağıttıktan sonra yetkili servisin çıkardığı liste ve fiyatlandırma çok yüksek geldi, karşılayabileceğimin çok üstünde. İstanbul içerisinde Dominar 250’ye motor yapabilecek bildiğiniz ettiğiniz, daha önce uğradığınız bir özel servis...
  19. Khaira

Yolda kaldım

Dün merhaba dedim, ara sıra kafama esiyor Bursa’ya Çanakkale’ye gidiyorum diye şovumu yapmıştım ki bugün Sapanca yolculuğumda yolda kaldım :) Nazar mı denir bilemedim artık :) Kuzey marmara’da Dominar 250’yle sakin sakin 110-120 arası seyrederken motor bir anda gaz kesmeye başladı. 90-80-70...
  20. Khaira

Merhaba

Herkese merhaba, ben Kayra. 25 yaşındayım, profesyonel ses mühendisi ve öğrenciyim. Aranıza İstanbul Üsküdar’dan katılıyorum. Yaklaşık 1 sene önce ilk motorum olarak 2021 model bir Dominar 250 aldım. O zamandan beri forumu her gün aktif takip ediyorum :) Geçenlerde bir konuda görmüştüm foruma...