Ankara Motosiklet Ekspertiz Önerisi

Selamlar herkese. Bu perşembe Ankara Sincan'a bir motosiklet bakmaya gideceğim ama özellikle Sincan ve çevresinde bildiğim hiç ekspertiz firması yok. Kalkıp araç sahibini 40-50 km Yamaha Baydar'da ekspertiz için yol götürmek istemiyorum, bu civarlarda önerebileceğiniz bir ekspertiz firması var mıdır?

Şu sıralar Yamanlar Oto Ekspertiz'in motosiklet ekspertiz paketleri çok övülüyor ama bu adamlar arabacı olduğu için pek de güvenemedim doğrusu. Başka seçenek bulamazsam buraya gideceğim gibi duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar, konu güncel ve bir tık acil :) Teşekkürler.

Son düzenleme:
Selamlar herkese. Bu perşembe Ankara Sincan'a bir motosiklet bakmaya gideceğim ama özellikle Sincan ve çevresinde bildiğim hiç ekspertiz firması yok. Kalkıp araç sahibini 40-50 km Yamaha Baydar'da ekspertiz için yol götürmek istemiyorum, bu civarlarda önerebileceğiniz bir ekspertiz firması var mıdır?

Şu sıralar Yamanlar Oto Ekspertiz'in motosiklet ekspertiz paketleri çok övülüyor ama bu adamlar arabacı olduğu için pek de güvenemedim doğrusu. Başka seçenek bulamazsam buraya gideceğim gibi duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar, konu güncel ve bir tık acil :) Teşekkürler.
Konunun üzerinden neredeyse 1 gün geçmiş eksper yok sanırım düzgün ve eli sağlam olan bir usta araştırın ona götürün ona göre alırsınız.

Konunun üzerinden neredeyse 1 gün geçmiş eksper yok sanırım düzgün ve eli sağlam olan bir usta araştırın ona götürün ona göre alırsınız.
Ben de şaşırdım valla. Belki de Ankaralı sayısı azdır forumda :)

Sincan ve çevresi eksper için Yamaha ustası önerisi olan varsa bu da kabulüm artık, bilemedim ne yapacağımı. Kendim yapayım eksperini diyeceğim ama bakmakla görmek farklı şeyler, elbet gözümüzden kaçar bir şeyler.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Sincan ve çevresi konusunda bir bilgim yok maalesef.
İnce düşünmüşsünüz 40-50km Baydar'a götürmeyeyim diyerek ama bence siz yetkili servisten randevu alıp oraya götürün.
Motosikletler de ucuz değil artık. Bir taraf bir dolu para verecek bir taraf da alacak sonuçta. Sincan'dan Çankaya'ya gitmek bunun yanında ufak bir detay.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Motosiklet nedir?

Ankara'da expertiz işiyle uğraşan bisiklet grubumuzdan çok sevdiğim bir arkadaşım var. Sorup size döneyim.

"motosiklet expertizi" diye bir hizmet henüz yok türkiye'de. ya bilindik/önerilen bi ustaya gösterecen ya da yanında motosikletten anlayan birini götürecen o bakacak.

Motosikleti
1190 ADV
Motosiklet için expertizin yapacağı işi bakacağı şeyleri kendiniz de yapabilirsiniz.

Motosikleti
1190 ADV
kısa bir rehber paylaşmaz mısınız hocam nasıl yapılacağı ile ilgili
Forumda arama yaparsan benzer bir sürü bilgi bulabilirsin.

Misal zamanında birileri yazmış.

Sincan ve çevresi konusunda bir bilgim yok maalesef.
İnce düşünmüşsünüz 40-50km Baydar'a götürmeyeyim diyerek ama bence siz yetkili servisten randevu alıp oraya götürün.
Motosikletler de ucuz değil artık. Bir taraf bir dolu para verecek bir taraf da alacak sonuçta. Sincan'dan Çankaya'ya gitmek bunun yanında ufak bir detay.
Haklısınız tamamen. Satıcı istediğiniz yere gösterebiliriz sorun yok diyor ama yine de Baydar konusunda kararsız kaldım mesafeden ötürü. Tekrar düşüneceğim bu konuyu.
Motosiklet nedir?

Ankara'da expertiz işiyle uğraşan bisiklet grubumuzdan çok sevdiğim bir arkadaşım var. Sorup size döneyim.
Yamaha Tracer 900. Sorabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ediyorum.
"motosiklet expertizi" diye bir hizmet henüz yok türkiye'de. ya bilindik/önerilen bi ustaya gösterecen ya da yanında motosikletten anlayan birini götürecen o bakacak.
Aslında günümüzde bu işi yapan insanların sayısı çoğaldı ama hala neredeyse hepsi tamir-bakım yanında eksper yapıyorlar. Mesela Analiz Moto Eksper.
Motosiklet için expertizin yapacağı işi bakacağı şeyleri kendiniz de yapabilirsiniz.
Gönderdiğiniz rehberi inceledim, aynı konu içerisinde daha eski tarihli bir rehber daha var onu da inceledim. Hepsi aslında motorun başına gidince kendim kontrol edeceğim şeyler. Motor-mekanikten az da olsa anlarım, Tracer'daki CP3 bloğu da çok yakından bildiğim sesini çalışmasını tanıdığım bir blok ama yine de hayatım boyunca ekspere sokmadan araç almadım. Sanırım alışkanlık oldu artık, ekspersiz araç almayı düşününce içim bir türlü rahat edemiyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar