Arama sonuçlarınız

1. M

Kaza yaptım

Arkadaşlar kaza yaptım motor 60 la giderken yağ sonucu altımdan kaydı allaha şükür bende birşey yok ama motorun arka fren pedalı ayakçık eksoz yamuldu ve şuan eksoz yağ kapağına baya bi yakın bana bir sorun oluştururmu eksoz ısısından vs ilerleyen zamanlarda Resim ...
  2. M

Acil yardım

Arkadaşlar motorda kontağı açınca ekranda pas___ yazıyor sonra ekran gidip tekrar geliyor bi çözüm bulamadım neden olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi
  3. M

Ön amortisör yamukluğu acil yardım

Arkadaşlar motor scooter spontini 110 buna çıkma amortisör aldık birinde hafiften yamukluk var bu şekilde taksak sorun olurmu ? Resim https://hizliresim.com/jemivhm
  4. M

Depoyu nasıl korurum

Arkadaşlar pasta cila yaptırdım motora geçen hafta. bu akşam kediler çıkmış mahvetmişler depoyu full çizik içinde. gene pasta cila yaptırmak zorunda kaldım. bu depoyu korumak için ne yaptırabilirim?
  5. M

Akrapovic eksoz

Arkadaşlar motoruma bi eksoz alma düşüncem var akrapovic almayı düşünüyorum susturuculu kullancam bağırmıycak çevreyi rahatsız etmiycek şekilde buna çevirmede veya polis durdursa ceza yazabilirmi
  6. M

Yağ seçimi

Arkadaşlar yıllardan beri 10-40 castrol yağ kullanıyorum bana bir sorun yaşatmadı ama bi arkadaşım tavsiye etti 20-40 kullan daha verimli olur dedi denemelimiyim yoksa 10-40 tan devammı etmeliyim? (motor 150cc)
  7. M

Motor çok ısınıyor

Arkadaşlar 150 cc motorum aşırı derecede ısınıyor hava soğutmalı 10.40motul yağ kullanıyorum neden olabilir
  8. M

Enjeksiyondan gelen ses

Arkadaşlar motorun kontağını açıp kapandıktan sonra böyle bir ses geliyo normalmi
  9. M

Bp? Po? Opet? Sheel? Tp?

Hangi petrol ofisinden benzin alıyorsunuz?
  10. M

Enjeksiyon filtre

Depoda enjeksiyona pislik gitmemesi için filtre bulunuyormu?
  11. M

Motorda ruhsat çıkarılmamış

Arkadaslar bi motor var 2024 model motorun belgesiyle plakayı çıkarmış ama ruhsat çıkarmamış bu motoru almayı düşünüyordum. geldinmi ruhsatı çıkartıp Satışı öyle vericem dedi ne yapmalıyım
  12. M

Ruhsatta küba motor rks

Arkadaşlar istanbula gidip bi motor alıcam scooter fakat aklıma birşey takıldı motor ruhsatta küba vn50 diye geçiyor. ama varyatör kapağı koltuğu falan rks bu nasıl oluyor simdi bu motor küba mi rks mi?
  13. M

125 cc sigorta ve güvenli ödeme

Arkadaslar birde bunu öğrenmek istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. 125 lik bi motor alsam bunun sigortasını nerden ve nasıl yaptırıyoruz tahmini ne kadar tutar hic sigorta yaptırmadım? Birde yeni bi sistem çıkmış güvenli ödeme diye 2.el alsam motoru güvenli ödeme sistemi...
  14. M

Uzun yol

Arkadaşlar cg ile 70 kmlik bi yol gidip 70 kmde geri dönücem tek gitmeyi düşünüyorum yolda herhangi bir sorun yaşarmıyım lastik konusunda korkuyorum şambrelli lastik olduğu için nasıl yapmalıyım yedek şambrel pompa takım taklavat alıpmı gitmem gerekli
  15. M

Depoda delik

Arkadaslar deponun altında cok ufak bi delik var kaynak yerinden ayrılmış biraz ve damlatıyor buna ne yapabilirim iran yapıştırıcısı falan tutarmı yoksa sıfır depomu alcaz çözüm önerilerini bekliyorum
  16. M

En iyi 50cc scooter hangisi

En az sorun çıkaracak 50cc scooter hangisidir?
  17. M

Motor gaz kesiyor

Arkadaslar öncelikle merhaba küba çita 50r motorum. 2024 model bu gün motora subap ayarı yaptırdım motorda normalde kesici yoktu subap ayarından sonra motor yüksek devirde kesiciye giriyormuş gibi oluyor sorun neyden olabilir subap ayarından kaynaklımı yoksa karburatör veya ateşleme ile...
  18. M

Ön dişlinin arasına bez sıkıştı

İyi akşamlar arkadaşlar bu gün gece gezerken yerde bir bez vardı farketmeden yanından geçtim bu bezde arka dişliye takılıp ön dişlinin olduğu kısma gelmiş nasıl oldu nasıl oraya kadar geldi o bez yemin ederim bende hiç anlamadım çatt diye bi ses geldi ve motor vitesteyken gitmedi ne olduğunu...
  19. M

Polis durdurmadan eksoza ceza yazabilirmi

Arkadaşlar benim motorun saplama vidası düşmüştü seside biraz fazla olunca dedim biraz o şekilde kullanıyım kullanmaz olaydım tam gidiyom trafik polisi arabaya biniyodu baya dik dik baktı yanında geçtim arkamı dönüp baktığımda hala bana bakıyordu eksoz ornal bu şekilde ceza yazabilirmi...
  20. M

Motorumun ön dişliden gıcırtı sesi geliyor

Ön dişli kısmında bi ses var neden olduğunu anlayamadım bir türlü 7.8 kmh hızla giderken gazı salınca gıcırtı yapıyor gaz açıp ilerleyince hiçbir sorun yok gazı salınca hız düşünce sesi yapıyor zincir gergisini ayarladım fazla gergin değil 2 cm oynama mesafesi var aşağıya yukarıya zinciride...