Üstünü ört veya başka bir yere park et, oturup kedilerin tırnaklarını kesip törpülemeyeceksen veya onları kovmayacaksan başka bir çare yok. Koruma kaplamalar da bir yere kadar.Arkadaşlar pasta cila yaptırdım motora geçen hafta. bu akşam kediler çıkmış mahvetmişler depoyu full çizik içinde. gene pasta cila yaptırmak zorunda kaldım. bu depoyu korumak için ne yaptırabilirim?
Üstü örtük. sıpalar depodan atlayıp örtüye asılıp aşağıya düşürüyorlar örtüyü. Artık 4.5 kat örtücem mühürliycem depoyuÜstünü ört veya başka bir yere park et, oturup kedilerin tırnaklarını kesip törpülemeyeceksen veya onları kovmayacaksan başka bir çare yok. Koruma kaplamalar da bir yere kadar.
Örtüyü iple bağla, ip geçirecek yeri yoksa delik açÜstü örtük. sıpalar depodan atlayıp örtüye asılıp aşağıya düşürüyorlar örtüyü. Artık 4.5 kat örtücem mühürliycem depoyu![]()
Bende bunun iki motor genişliğinde olanı var. Kafkas'ı telefonla aramıştım, hepsiburadadan alırsan kredi kartına taksit de olur demişti. Hangi renk istersin üzerinde bir logo vb. olsun mu diye ilgili şekilde sormuştu. bahçede parke taş döşeli zemine matkapla 4 delik delip monte ettim, çok prarik ve sağlam, fırtınada falan uçmadı, kedilerden koruyor, motor gözden uzak kalıyor. şimdilik tek motor yanında da çocukların iki bisikleti var ama xmax'ı da istanbuldan eve getirince iki bisikleti nasıl sığdırırım ona bakacağım, motorların önünde az bir yer kalacak gibi.