Depoyu nasıl korurum

Arkadaşlar pasta cila yaptırdım motora geçen hafta. bu akşam kediler çıkmış mahvetmişler depoyu full çizik içinde. gene pasta cila yaptırmak zorunda kaldım. bu depoyu korumak için ne yaptırabilirim?

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Arkadaşlar pasta cila yaptırdım motora geçen hafta. bu akşam kediler çıkmış mahvetmişler depoyu full çizik içinde. gene pasta cila yaptırmak zorunda kaldım. bu depoyu korumak için ne yaptırabilirim?
Üstünü ört veya başka bir yere park et, oturup kedilerin tırnaklarını kesip törpülemeyeceksen veya onları kovmayacaksan başka bir çare yok. Koruma kaplamalar da bir yere kadar.

Üstünü ört veya başka bir yere park et, oturup kedilerin tırnaklarını kesip törpülemeyeceksen veya onları kovmayacaksan başka bir çare yok. Koruma kaplamalar da bir yere kadar.
Üstü örtük. sıpalar depodan atlayıp örtüye asılıp aşağıya düşürüyorlar örtüyü. Artık 4.5 kat örtücem mühürliycem depoyu 😂

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
1- Eve giderken depoyu sök eve çıkar.
2- Veya şeffaf silikon folyo ile kaplat.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motora branda örttüğüm zamanlarda ucu kancalı lastikleri uç uca ekleyip selenin hizasından alttan komple motoru saracak şekilde örtüyordum brandanın altından girip selenin üzerine çıkamıyorlardı, yine ön tarafta kafanın gidonun olduğu tarafı da lastikli kanca ile sarıyordum. hem rüzgardan branda uçuşmuyor hem kedilerden koruyordu.
yaklaşık 1 buçuk yıl önce akordiyon açılır şekilde çadır branda garajlardan alıp bahçeye monte ettim, şimdi onun üzerinde kediler yatıyor ama içine giremiyorlar. Brandası da fazlasıyla sağlammış, bir buçuk yılda henüz kediler delemediler bile.

böyle bir şey yaşamadım hiç ama benim branda zaten örtünce tam orta kısmın altından klipsli tık diye takıyorum, düşme uçma vs olmasın diye, belki siz de brandanızın orta kısmını bağlayabilirsiniz, oradan da giriyor mu kediler bilmiyorum hiç :D

Motosikleti
Triumph Trident 660
Tank padlerin daha gelismiş versiyonlarını etiket işi ile uğrasanlar belki yardımcı olur zira motosiklet kaplamacılar baya çoğaldı

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kaplama yaptır. Arabaların kaputuna yaptıkları kaplamadan.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bende bunun iki motor genişliğinde olanı var. Kafkas'ı telefonla aramıştım, hepsiburadadan alırsan kredi kartına taksit de olur demişti. Hangi renk istersin üzerinde bir logo vb. olsun mu diye ilgili şekilde sormuştu. bahçede parke taş döşeli zemine matkapla 4 delik delip monte ettim, çok prarik ve sağlam, fırtınada falan uçmadı, kedilerden koruyor, motor gözden uzak kalıyor. şimdilik tek motor yanında da çocukların iki bisikleti var ama xmax'ı da istanbuldan eve getirince iki bisikleti nasıl sığdırırım ona bakacağım, motorların önünde az bir yer kalacak gibi.
Bu çadırın içinde de yere betonla demir gömdürdüm, zincir kilidi oradan bağlıyorum, bodrum kattan elektrik kablosu çektim içinde priz de oldu, motoru parkedince akü şarj cihazını bağlıyorum böylece takip cihazının aküyü bitirmesi sorunum çözüldü.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Ben çözümü bundan koyarak sağladım. 2 taneyi plastik kelepçe ile birleştirdim. Branda üzerine seleden depoya kadar ahtapot gergi ile sabitliyorum.
Uçları sivri değil böylelikle canlılara zarar vermiyor. Bahçemizde 8-10 kedi beslediğimiz için başka türlü önüne geçemedim.
format:webp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar