Motor çok ısınıyor

Arkadaşlar 150 cc motorum aşırı derecede ısınıyor hava soğutmalı 10.40motul yağ kullanıyorum neden olabilir

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Tapa gaz gitmek,yokuş yukarı yük çıkarmak,sürekli dur kalk yapmak vb. Kısaca motoru zora sokacak herşey normalden fazla isitabilir

Motosikleti
Ns200 15"
Motor durduğu yerde çalışsa bile içinde 350-500 arası dakikada yanma gerçekleşiyor. Gayet normal değil mi?

Ne zaman motor yolda giderken çekişten düşer işte o zaman aşırı ısınmış demektir.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Hava sıcak olduğu için mi
Motor iç ısısına göre dış ısı bir hayli düşük, ancak hava çok sıcak. Su soğutmalı motorumda daha fazla fan açıyor şu sıra.

Motorda şişme stop ettikten sonra bir süre çalışmama gibi bir problem mevcut mu?

motor abidik-gubidik davranmıyorsa, arıza/uyarı ışıkları yakmıyorsa bi sıkıntı yoktur.

ayağına bacağına vuran sıcaklık normal, zaten havalar ısındı, daha da yanacan.

Motosikleti
Voge 250RR
Arkadaşlar 150 cc motorum aşırı derecede ısınıyor hava soğutmalı 10.40motul yağ kullanıyorum neden olabilir
Motorun yağ sıcaklığı 90 dereceyi görünce fan açıyor benimkinde, bu aralar havalar çok sıcak 10 dakika kullanayım direkt 90 dereceye çıkıyor açıkçası bu havada senin dediğin derecede ısınmayacak motor var mı bilemiyorum.

Motorun yağ sıcaklığı 90 dereceyi görünce fan açıyor benimkinde, bu aralar havalar çok sıcak 10 dakika kullanayım direkt 90 dereceye çıkıyor açıkçası bu havada senin dediğin derecede ısınmayacak motor var mı bilemiyorum.
Havalardan kaynaklı bi durum o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar