Arama sonuçlarınız

1. denizz1

24 Forza 250-Çantalı

Marka:Honda Model:Forza 250 Km:4200 Fiyat:298.000 Araba alacağım için satıyorum. Golf 7,7.5,astra k(1.4T) veya minimum 17-18 model polo ile takas düşünebilirim üstünü konuşuruz.(değişensiz olması şartıyla).
  2. denizz1

700-800K Araba Tavsiyesi

İyi akşamlar,bu konuyuda motosiklet forumuna açmak saçma ama başka foruma üye değilim 🤣 İlla ki aranızda arabadan anlayan vardır.Yukarıda belirtmiş olduğum fiyat aralığında bir araç arayışım var. Sadece bi kaç tane kıstasım var; -İkinci eli hızlı olsun -Sürekli bozulup durmasın (Tercihen...
  3. denizz1

Kaş-Akyaka-Marmaris turu

Öncelikle herkese selamlar,sezondan epey sıkıldığım için 4-5 günlük bir izin ayarladım.Zaten üstümde yeni motorunda heyecanı varken biraz gezmek istiyordum,Kaştan başlayan yolculuğumuz Akyaka’da konaklayarak geçti ama konakladığımız günlerde günübirlik olarak yakın olmasından dolayı Marmaris ve...
  4. denizz1

Orta Sınıf Motosiklet Tavsiyesi

Herkese iyi akşamlar,bir süredir X-Max'ımı satmaya çalıştığımı forumdaki konularda yazmıştım.Önce activamı bugünde xmaxımın satışını verdim.Minimum 400k-Maksimum 500k bandında sürekli olarak neredeyse 2 kişi kullanabileceğimiz,ikinci eli olabildiğince hızlı olan bir motosiklet...
  5. denizz1

Sorun ne ?

Bugün 4 gün önce aldığımız motorda şöyle bişey gördüm Çıtırdan bi yağ damlatıyor sorun nerde sizce ? Pazar diye şimdi serviside arıyamıyorum 1751823160 Motor Vespa Primavera S 125 1751823232
  6. denizz1

Hornet 750 - NX 500 ?

İyi günler,ay ortası hali hazırda bulunan X-Max’ımı satıp değişime gideceğim.2 kişi olduğumuz için NX500 radarımdaydı(A2 ehliyetim var) ama aynı fiyat bantlarında(450k)hatta daha ucuza(420) 23-24 model hornetler var çok düşük km’de acaba diyorum ehliyet riskini alıp ilerde yükseltirim diyerekten...
  7. denizz1

Activa 125

Marka:Honda Model:Activa 125 Yıl:2024 Km:5300 Renk:Siyah Fiyat:108.000₺ Sadece işten-eve 1 senedir kullanılıyor,kaporta da herhangi bir çizik vs yok ancak koruma demirinde doğal olarak 1-2 birşey var düşme vs yok.Lastikleride Anlas AllGrip ile değiştirildi. Özelden yazabilir detay sormak isteyen
  8. denizz1

Mitas Touring Force Scooter?

Daha öncesinde Dominarıma Sport Force Plus kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım mitas markasından,şimdi xmax için bu modeli gördüm nasıldır iyimidir sizce çevresinde kullanan var mı?
  9. denizz1

Castrol Yağ?

Soldaki yağı motorcudan aldım,sağdaki 2 yağı trendyoldan söyledim gözle görülür pek fark bulamadım ama tek fark şuan görünen ortadaki kaç ml kaldığını gösteren şeffaf kısımın kalın olması başka nasıl anlarım bu yağın orijinal olup olmadığını?
  10. denizz1

Şanzıman yağı olarak 10-30 yerine 10-40 kullansak?

İyi akşamlar,motorun yağ değişim zamanı geldi,yağı değiştirmişken şanzıman yağınıda değiştireyim dedim 5 senedir aynı yağ var şanzımanın içinde ama motor yağı olarak 10-40 kullanıyorum,şanzıman yağı 10-30 kullanabilirsiniz diyor xmax kullanım kılavuzunda.10-40 koysam çok fark eder mi veya sorun...
  11. denizz1

Xmax 250 Yan Çanta Demiri

Xmax 250 için yan çanta demiri hazır satan bulamadım,internette 1 kişi yapmış ama antin kuntin yerlerden demir fışkırıyor özel isteğe göre shad yan çantalar için basit bir demir yapabilecek birisini tanıyan var mı?
  12. denizz1

Bu Akü Motosiklet Aküsümü?

Günaydın herkese,malum kış gelmekte olduğu için ve dominarlarında akü sıkıntı çıkarabileceği için Bosch marka bi akü alayım dedim. Boschta Dominarlara uyumlu olan akü bu; Trendyolda ise satıcının gönderdiği ürün farklı,ben üstteki resme sahip olan ürünü aldım ama bu geldi Nedir ne değildir...
  13. denizz1

Suzuki DL650 XT

Merhaba,suzuki ağustos ayı kampanyalarında bu motora 150 bin liralık bi indirip yapıp sıfır fiyatını 400 bine çekmiş.Sizce bu motor tercih edilebilir bi motor mu?Elde biraz nakit var üstünü tamamlayıp alabilirim ancak ilerleyen dönemlerde nakit daha mı önemli hale gelir emin değilim.Tabi o...
  14. denizz1

Tech Max(24)-Dominar 400UG

Herkese merhaba,öncelikle iki tarzın da birbirinden çok farklı olduğunun farkındayım,motorumdan memnunum ama bajaj maalesef piyasada sürüm çok olduğu için ister istemez değer kaybediyor.O yüzden motorumu sıfır tech maxle mi değiştirsem diye düşünmüyor değilim.1-2 sezon sonra da ordan yeniden...
  15. denizz1

Yamaha RayZR

Yamaha 125cc sınıfı için böyle bi motosiklet çıkarmış,biraz sağına soluna baktım fena değil gibi motorda hybrid teknolojiside kullanmışlar.Selesi falanda geniş ve rahat gibi oturuş konforu olarak Activa 125 ve Dioya göre çoook daha rahat geldi bana,fabrika verisi yakıt ise 1.8lt.Lansman fiyatı...
  16. denizz1

20.05.24 Kaş-Akyaka Gezisi

Direkt konuya girip anlatmaya başlayayım,bu aralar Kaştan epey sıkıldığım için izin gününüde fırsat bilip Akyaka doğru bi sürüş yapmak istedim.Kaş belki Türkiye’nin en güzel denizine sahip ilçesi ama Muğladaki deniz,doğayla birleşince çok daha vazgeçilmez bi hal alıyor gerçekten.Pazartesi sabahı...
  17. denizz1

XSR700-Trident 660

Herkese merhaba,mevcuttaki iki motorumu satıp üstüne biraz ekleyip konu başlığındaki iki motordan birini almak gibi bir düşüncem var.Mevcut bütçem dahilinde 17-18 10bin km bandında xsr700 veya 20-22 model 6-8 bin km bandında olan trident660ları tercih edebiliyorum.Önemli 1-2 kriter var,biliyorum...
  18. denizz1

11.03.24 İstanbul-Kaş Yolculuğu

Herkese merhaba,sezon için Kaş’a dönerken 2 ay önce sıfır olarak aldığım ve şuan 4000km de olan Dominar400 ile ilgili uzun yol tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Aslında bu yolculuk 2 etaptan oluşuyor,ilk gün Pendik-Yalova feribot ordanda Yalova-İzmir şeklinde 400km’lik bir sürüş.İkinci gün ise...
  19. denizz1

Kask Tavsiyesi 14-17K Arası

Merhabalar,mevcut kaskım 4. Senesini doldurdu en az 10 kere de düşürdüm.Her yeri çizik dolu vizör ü çizik içinde,vizörü tutan kısımlardan biri kırıldı vb. sorunlar var.Değiştirmek istiyorum tavsiyelere açığım aklımda scorpion r1 veya 1400exo var.Bu modelleri kullanan kişiler varsa tavsiye...
  20. denizz1

Hjc Rpha 11?

İyi günler,şuan kullanmış olduğum kaskım 4. Senesinde olduğu ve sürekli olarakta nerdeyse motosiklet kullandığım için daha kaliteli bir modele geçmek istiyorum.Bir arkadaşım vasıtasıyla ingiltereden 3te1 fiyatına rpha 11 getirmek istiyorum.Bu segmentte önerebileceğiniz başka bir alternatif kask...