20.05.24 Kaş-Akyaka Gezisi

Motosikleti
Forza 250
Direkt konuya girip anlatmaya başlayayım,bu aralar Kaştan epey sıkıldığım için izin gününüde fırsat bilip Akyaka doğru bi sürüş yapmak istedim.Kaş belki Türkiye’nin en güzel denizine sahip ilçesi ama Muğladaki deniz,doğayla birleşince çok daha vazgeçilmez bi hal alıyor gerçekten.Pazartesi sabahı 2 kişi 9 da yola çıktık GP Kompozitten aldığım 37lt çantayıda denemek istiyordum.İlk defa bi motoruma çanta taktım ama gerçekten medeniyetmiş bu çanta işi böyle bi rahatlık yok.Yaklaşık 2.30 saatte Akyaka’ya vardım.

Akyaka’ya gider gitmez eşyaları bırakıp en sevdiğim mekanı olan Meşhur Akçapınar Tostçusuna gidip(her ne kadar meşhur tostçuda olsalar bence en güzel yaptıkları şey pideleri) bi menemen ve pide yedik.

Akyaka’da sene içinde pek çok kez gittiğim için aşırı bi fotoğraf vb.bişey maalesef çekmedim ama şöyle güzel bi poz yakaladım bi arkadaştan

Dönüş yolunda ise sabah erkenden çıkmamıza rağmen inanılmaz bi sıcak hava dalgası vardı uyuyakalmamak için kendimi zor tuttum desem yeridir.

Ee tabi dönerken de “O” meşhur tabelayı atmadan olmaz.

Nazar değer diye de korkuyorum ama dominarlada yaklaşık 4 ayda 6200kmyi geride bırakmışız.Çok şükür ki bir sinek kadar bile bi problem yaşamadım çok memnunum.Herhalde bi tracer700 veya ts660 alana kadar devam edeceğiz bu arkadaşla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Güzel gezi olmuş Dominarınızın tekerine daş değmesin, güzel anılar biriktirin. Biz yerelde Gökova deriz ya bilinen adıyla Akyaka herşeyiyle çok farklı cennet bir yerdir gerçekten.

Motosikleti
Honda CB125F
Güzel bir gezi olmuş.
Şu ara rejimde olduğum için en çok pide fotoğrafı dikkatimi çekti :)

Motosikleti
D400
hocam ben Pidede takılı kaldım, çok farklı gozukuyor. bu kadar bol malzeme ile fiyatı nedir? :)

pide - menemen kombini garip olmuş ,protein bombası :queen:

Motosikleti
Forza 250
hocam ben Pidede takılı kaldım, çok farklı gozukuyor. bu kadar bol malzeme ile fiyatı nedir? :)

pide - menemen kombini garip olmuş ,protein bombası :queen:

Hocam ürünlerin tek tek fiyatına bakmadım açıkcası ancak adisyonda menemen,kuşbaşı pide,2 çay,ayran,nar portakal mix meyve suyu için 420 lira hesap ödedik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

Hocam ürünlerin tek tek fiyatına bakmadım açıkcası ancak adisyonda menemen,kuşbaşı pide,2 çay,ayran,nar portakal mix meyve suyu için 420 lira hesap ödedik.

Bana hesap gayet makul geldi malum dışarda tost bile 120-130 lira olunca

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Gagalı arkadaş ne kadar fotojenik öyle :) 2000'ler pop yıldızları gibi çıkmış.

Motosikleti
yok:(
dominar üzünce bir kere üzer sonra satılır :mrgreen:

Tekerinize taş değmesin hocam :D bende çok farklı şehirlere gitmek istiyorum ama malum motor tnt 125 pro :D çok yavaş ehliyetimi 250 lik yapınca adam akıllı bişeyler alıp bende uzun yol yapmayı planlıyorum :thumleft:

Motosikleti
Forza 250
dominar üzünce bir kere üzer sonra satılır :mrgreen:

Beklenti işi hocam bu işler biraz bundan öncede D250 vardı 11.200km kullanıp sattım.Sorunlar çıkardı tabi ki ama fiyatıda malum çok ucuzdu.Bu motor içinde sıfırı 226 lira sonuçta,mt25in 300 lira bandına oturduğu ülkede aynı sorunsuzluğu beklemek haksızlık olur.Sorunsuzluk gibi bi beklentim olmadığı için problem değil diyebilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

Blok ortadan 2 ye ayrılmadığı sürece problem yok diyebilirim :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel ve lezzetli bir gezi olmuş.
Ellerinize sağlık.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Güzel gezmişsiniz.

Sezonun da başlaması ile forumda bu tarz gezi yazıları çoğaldı. En sevdiklerimden, bol bol yazılı anlatım, ahanda vide linki deyip geçilmemiş, br kaç foto da var, daha ne olsun. insanın gezesi geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar