- Motosikleti
- Forza 250
- Konu Yazar
Yav tatil beldesine tüküreyimBursa’ya numune yollayın tadından anlarım.
Evde kullandığım Castrol kutusuna bir bakayım belki refarans olacak bir nokta vardır.
castrol yağ 1. Sahte gibi geldi bana.Yav tatil beldesine tüküreyimetrafta adam akıllı bişey yok BP var onda da scootek yağ yok,normal 10-40 vardı mecbur internetten söylemek zorunda kaldım şimdide uğraşıyorum
Soldan 1. bence çakma.Soldan birinciyse,onu motorcudan aldım.Onun üretim tarihi vs yazan kısmındaki rakam ve yazılar ele gelmiyor ama diğer trendyoldan aldığım sağdaki 2 yağnınki kabartmalı hissiyat veriyor
3 üründe de castrol yazısı dediğiniz şekildeydi,yağı açmadan önceKapağın alt kenarındaki beyaz Castrol yazısının yarısı kilitleme bileziğinde oluyor orjinalde , taklitçiler bunu beceremiyor diye biliyorum , birde orjinal kutuda hologram vardı..
Soldaki mayıs 24 diğer ikisi mart 25Altta yazan üretim tarihleri nedir? Belkide hiç birinde problem olmayıp sadece baskı değişimi denk gelmiştir.

Kardeşim kutunun üstünde ki şeffaf kısma, kabartma yazıların kalınlığına bilmem neyine bakarak yağın sahte mi, değil mi olduğunu anlayamazsın.
hangi sitede satıyor?
www.n11.com
Fiyatları internette pahalı ama, Castrol'ün sitesindeki distribitörlerden daha ucuza bulabilirsiniz. Dün bir abimin 320D'sinin yağını değiştim 4 litre 5W40 yağın fiyatını sorduğumda 1250 TL'ye almıştı, Castrol'ün sitesine baktığımda eski şişeli olan yağı 1650 TL'di, yakınlarda distribitör varsa 400 TL vermek gerekmez, kaldıki 5.2 litre yağ aldığı için 2 bidonda 800 TL fiyat farkı olacak.Castrol - n11
Castrol mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11 ile Castrol mağazasında seni bekliyor!www.n11.com
![]()
Castrol ürünlerini nereden alabilirim? | Castrol Türkiye
www.castrol.com