Arama sonuçlarınız

1. D

2024 Yeni Kasa X-max 250 Top Case Önerisi

Arkadaşlar merhabalar 2024 model yeni kasa olarak tanımlanan x max 250 kullanıcısıyım. Motoruma bir topcase almak istiyorum ancak orjinal topcase çok hoşuma gitsede çanta ve demirini topladığımızda 35.000-40.000 TL arası fiyatları var. Bu paralarda fazla geliyor bana açıkcası. O yüzden biraz...
  2. D

A2 Ehliyet İçin Adventure-Touring motosiklet önerisi

Arkadaşlar merhabalar buzamana kadar epey motosiklet değiştirdim. Mondial-bajajns200, cbr 250, r25-mt25 2015 xmax ve şuandada 2019 x max iron max kullanmaktayım. Hem motosikletimin kilometresi yükseldiği için hemde biraz tarz değişikliği için adventure touring tarzı motosikletler ilgimi çekmeye...
  3. D

KTM DUKE 200 hız sorunu

Arkadaşlar merhaba kendime bir ktm duke 200 satın almayı düşünüyorum. Bu modelin herşeyini çok beğensemde son hızın 136 da kalması canımı sıkıyor. En azından 145-150 km gibi hızlara yaklaşması benim için yeterli olurdu uzun yolda. Sizce bu durum dişli değişimi yaparak değiştirilebilir mi ? Yada...
  4. D

CBR 250R Eski Kasa vs Yeni Kasa

Arkadaşlar cbr 250 almak istiyorum bildiğiniz üzere 2014 yılında görsel değişikliğe uğradı bu model. Ben önceleri eski halinide çok beğeniyor olsamda yeni halini görünce onu bir tık daha fazla beğendim. Ancak elimdeki bütçe ile eski kasa yani tek farlı olan modeli alabiliyorum ancak. Çünkü bu...
  5. D

Kask Modifikasyonu Hakkında

Arkadaşlar ben eski kaskıma bir kaç ay önce biraz modifikasyon yaptım kendimce. Çok çizik doluydu vizörü olsun diğer kısımları olsun çok çizikti. Bende öncelikle komple zımpara yaparak başladım sonra ise mat siyah boya ile komple boyadım şuan aylar geçti bir akma yıpranma vs yok mat siyah...
  6. D

Pulsar NS 200'den Honda CBR 250R'a Geçmek

Arkadaşlar şuan kullandığım motosiklet pulsar ns 200. Motosikletten şuan oldukça memnunum çekişi olsun gidişi olsun ivmelenmesi olsun memnunum. Geçen yaz aldım kendisini 2.el olarak. Ama nedense aklım hep CBR 250R modelinde. Nedende o tipteki motosikletler beni çok cezbediyor. CBR250 de hem...
  7. D

Hangi Motosikleti Tercih Ettiniz Ve Neden ?

Hangi motosikleti kullanıyorsunuz ve neden tercih ettiniz ? Ve sizin en beğendiğiniz özelliği nedir ? Kendimden örnek vererek başlıyorum konu altında devam ettirin :) 2014 model NS200 kullanıyorum. En sevdiğim özelliği ve tercih sebebim önceki motosikletlerime nazaran çok daha güçlü ve...
  8. D

Motosiklet Yolcu Ayaklıklarım Kapanmıyor

Arkadaşlar pulsar ns 200 2014 model bir motorum var. Arka yolcu ayaklıkları sürekli açık yukarıya kaldırıp kapanmıyor. Kaldırdığımda direk geri açılıyor. Biraz kurcalamak istedim ama sıkılıp edilecek yer göremedim. Aslında bu bir sorunmu derseniz değil tabi ki ama bulunduğum şehrin yolları...
  9. D

Zincir Dişli Almak İstiyorum

Arkadaşlar motorumun zincir dişli değişim zamanı geldi(Pulsar ns 200). İnternetten zincir dişli seti fiyatlarına baktığımda bana nedense pahalı geldi. 400-500 tl gibi set fiyatlar var. Tek tek farklı sitelerden baktığımda ön dişli ve arka dişliyi ucuza buldum ancak zincirler pahalı geliyor. Ucuz...
  10. D

Motosikletim Yağ mı Kaçırıyor Acaba ?

Arkadaşlar az önce motosikletimden inerken birşey farkettim. Motorun alt kısmında vites kolunun üzerinde yağ lekesi gördüm biraz daha baktığımda yağ lekeleri vardı. Biraz başında bekledim yağ akıtması gibi bir durum olmadı. Ekranda yağ çubuğu vs hiçbirşeyde yanmadı az bir miktar yağ gördüm...
  11. D

Motorumda Arka Sarsılıyor.

Arkadaşlar motosikletimde asfaltta giderken bir şey yok. Ancak şehir içine döşeme yollara taş yollara girdiğimde arka sarsılıyor savruluyor biraz. Yani acaba yollardanmı oluyor dedim fakat eski motosikletimde böyle bir sorun yoktu. Arkadaşlarımla denedik ben onların motosikletine, onlar ise...
  12. D

Pulsar NS 200 Arka Tutamak Arıyorum

Arkadaşlar motorumda arka tutamak yerine çanta demiri var. Bu yüzden arka tutamak arıyorum uygun fiyatlı. Elinde fazladan olup satmayı düşünenler iletişime geçebilir benimle.
  13. D

Kask Modifikasyonu Yaptırılabilir mi ?

Arkadaşlar elimdeki kaskım parlak bir boyaya sahip ve haliyle çok çiziliyor. İlk başta bunu tekrar mat bi şekilde kaplatmak yada boyatmak geldi aklıma fakat bulunduğum yerde bunu yapabilecek usta yada ustalar yok. https://www.championhelmets.com/tr/hjc-rpha-11-venom-2-kask.html şu kaskı aşırı...
  14. D

Yağmurdan Sonra Motosikletim Çalışmadı

Arkadaşlar bugün aşırı derecede yağmur yağdı normal şartlarda motosikletimi örterim branda ile ancak çalışıyordum işyerinden ayrılamadım vakit bulamadım mecburen saatlerce yağmuru yedi. İş çıkışında motorumla marşa bastım ancak marş almadı. Motorum pulsar ns 200. Kontağı açıp marşa bastığımda...
  15. D

Pulsar NS 200 Gaz Yemiyor

Arkadaşlar motorumda 2 gün önce farkettim. Motosikletim soğuk vaziyetteyken mesela gece dışarı çıkacağım zaman motor soğukken bindiğimde tek marşta alıyor bir sorun yok, vites atıyorum kalkış yapıyorum yine sıkıntı yok ama vites 2 ye atınca bir an gaz yemiyor gibi oluyor. Olması gerekenden daha...
  16. D

Motosiklet Sarsılıyor

Arkadaşlar motosikletimde bir sorun var ve sanırım lastiklerim yol tutmuyor. Motosikletimi yeni aldım 2. sahibiyim üzerinde ön ve arkada ralson marka lastikler mevcut. Dışarıdan bakıldığında yeni görünüyorlar aslında ama sanırım yol tutmuyorlar. Düz yolda gidiyorum bir sıkıntı yok ama yol biraz...
  17. D

2014 Pulsar NS200 Alınır mı ?

2014 model pulsar ns200 ilanı buldum. 32 Bin kilometrede hasar kayıtsız kozmetik olarakta motosiklet güzel. Fiyatı 14 bin tl. Sizce iyimidir ? Eğer almaya gidersem bir ustaya baktırmayıda düşünüyorum. Bu fiyata bu özellikte uygunmudur ?
  18. D

Motosiklet Önerisi

Arkadaşlar şuanda net 8500 TL bütçem var. Bu bütçeyi zorlayarak 12-13 bin TL ye çıkartabilirim. Bu fiyat bandında bana motosiklet önerirmisiniz. Önceki motosikletim mondialdi çok çektirdi bana mümkünse mondial veya benzeri çin malı motosikletlerden uzak kalmak istiyorum. Ns 150 düşündüm ancak...
  19. D

Mondial Z-one 180 satılık

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-2-sahibinden-mondial-z-one-180-857179684/detay/ Malum sitedeki linki budur. Herşey açıklamada mevcuttur. Aciliyeti var.
  20. D

Eski Kasa CBR 125 Alınır mı ?

Sorum başlıktaki gibi gayet açık ve net arkadaşlar. Cbr almak istiyorum ancak bütçem eski kasalara yetiyor (2005-2010 modelleri). Sizce hala alınabilir mi ? Hızda seven birisiyim son süratleri nedir ? Eski model oldukları için sorun çıkarma ihtimalleri fazlamıdır ?

Yeni mesajlar