A2 Ehliyet İçin Adventure-Touring motosiklet önerisi

Arkadaşlar merhabalar buzamana kadar epey motosiklet değiştirdim. Mondial-bajajns200, cbr 250, r25-mt25 2015 xmax ve şuandada 2019 x max iron max kullanmaktayım.
Hem motosikletimin kilometresi yükseldiği için hemde biraz tarz değişikliği için adventure touring tarzı motosikletler ilgimi çekmeye başladı. Ancak asıl ilgimi çeken bu kategorideki motosikletlerin aksesuara ve kişiselleştirmeye uygun olması ve cüsseli olmalarıda hoşuma gidiyor ancak bir sorun var ehliyetim a2. Ehliyetimi yükseltsemde 600cc sınıflarına baktığım zaman fiyatlar 400-500 bin tl aralıklarına çıkıyor okadarda bütçem yok.

Ktm adventure 390
Bajaj dominar 400 ug
Honda crf 250 rally

Bu motosikletler aksesuara uygun oluşu büyük cüsseli oluşu benim ilgimi çekiyor ve fiyatlarıda birbirilerine yakın bütçeme uygun ekstra önerilerede açığım.

Sizce bu 3 modelden hangisi daha uygun bir tercih olur yedek parça sorunu yaşatmayacak ve kullanım çoğunlukla şehir içi ve şehir dışı olacak.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yazdığın üç motor da adventure touring değil v strom 250 nx500 trk 502x bakın

Motosikleti
Voge 250RR
Çok güzel motosiklete benziyor tasarımı tarzı tam istediğim gibi. Ancak yedek parça sorunu servis ağı veya ikinci elde satarken sorun yaşarmıyım bunlarıda merak ediyorum.
Benim voge marka motorum var, benimkinin parçaları istanbulda bir depoda ve her parçası var daha önceden araştırıp öyle aldım. Ama bu model için yorum yapmam doğru olmaz, ikinci elde sorun yaşamaktan kastınız ucuza satmak ise yeni bir motor olduğu için çoğu kişi sıfır fiyatından çok uzak fiyata koymuyor. Bahsettiğin motorlar örneğin ktm'nin motoru sıfırı 500k üstündeyken ikinci el piyasası 300k civarında. İkinci el alıp yine ikinci elden satmak konusunda sıkıntı olmaz ama dediğim gibi voge motorları az bulunduğu için ikinci eli de az, örnek veriyorum birisi o motoru istediği zaman karşılaştırabileceği motorlar sayılı olacağı için ikinci el satarken sıkıntı çekebileceğini düşünmüyorum.

Servis ağı bulunduğun şehre göre değişir dediğim gibi voge pişman etmez ama öncesinde kesinlikle araştırman gerekiyor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Sektir et edvençırı, motora bineceksen git önce ehliyetini yükselt.
Ehliyetin yetmezse bırak satın almayı, firmaların beleş test motoruna bile binemezsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar