Arama sonuçlarınız

1. Olcay Demirc

Koruma takozu ses yapar mı 2019 r25

Selamlar, bugün 2019 r25 alacağım fakat motorda koruma takozu yok, birkaç yerde baktım takılan takozların ses yaptığı söyleniyor böyle bir şey var mı ? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?
  2. Olcay Demirc

Honda CB650f mi, Yamaha XJ6 mı ?

Selamlar, iki motosiklet arasında kalmış olsanız hangisini tercih ederdiniz artı ve eksi yönleri sizce nelerdir ? Birde XJ6 nın Diversion f modeli var normal xj6 ile arasındaki fark nedir bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir misiniz
  3. Olcay Demirc

F/P Topcase önerisi olan var mı ?

Selam, nk250 den kutuldum pazartesi günü pcx125 alacağım, uygun fiyatlı kullanışlı ve 50 lt kadar bir topcase almayı düşünüyorum kullanıpta memnun olunan ürün varsa tavsiyeleri bekliyorum.
  4. Olcay Demirc

CFmoto nk250 2019

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cf-moto-hasar-kayitsiz-degisensiz-hasasiz-964264562/detay/
  5. Olcay Demirc

Motor Stop Etti Çalışmıyor

Cfmoto nk 250 2 ay önce aldım yaklaşık 4000 km kullandım. 1 gün önce bir kaç kere tekleme yaptı ama sorun olmadı koydum garaja. Sabah kalktım çalıştırdım, yürüdüm, vites 2 ye attım stop etti bir daha da çalışmadı. Sigortalardan birisi sürekli atıyor yenisini takınca motor çalışıyor fakat biraz...
  6. Olcay Demirc

Nk 250 gösterge sorunu

Merhaba, 3 gün önce 2019 model nk 250 aldım fakat gösterge panelinde kasmalar oluyor özellikle devir saati yukarı ve aşağı hareket ederken aşırı derecede takılıyor, bu sorun hepsinde var mı yoksa garantiden değişmesi gereken bir parça mı yardımcı olur musunuz
  7. Olcay Demirc

İki gözümün çiçeği gidiyor :(

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-hasar-kayitsiz-degisensiz-tertemiz-932730658/detay/
  8. Olcay Demirc

Trenyol Go da işe başlama

Arkadaşlar merhaba, Trendyol go da işe başlamayı düşünüyorum, merkez ofise bilgi almak için gittim oradan bilgi vermeiklerini internet üzerinden ön başvuru yapıp sonrasında eğitim saati seçip eğitime katılmam gerektiği söylendi, fakat ön başvuru yapıyorum eğitim saati sayfası çıkmıyor bu konuda...
  9. Olcay Demirc

Sizce değişmesi gerekir mi ?

merhaba, r25 kullanıcısıyım sıkışık trafikte giderken sol taraftan bi araç hafif çarptı motoru tuttum üşmedi ama sol grenaj çizildi baya iç ayağı da kırıldı sanırım grenaj baya oynak oldu. Değiştimeyi düşünüyorum, temiz çıkma bulunur mu ? nerede bulunur ? aranızda satan var mı ?
  10. Olcay Demirc

Depodaki Benzin Uçar Mı ?

Selamlar, depoyu full bıraktım 3 hafta sonra çalıştırıp bir tur atayım dedim 1 diş bir anda düştü 2 hafta sonra birdaha çalıştırdım yine küçük bi tur attım yarım depoya düştü. Bunun sebebi nedir ? Benzin özelliğini kaybedip bu sebeple tüketim fazla mı oldu yoksa depodan mı uçtu ?
  11. Olcay Demirc

Motosiklet Montu

Merhabalar, Venom D2 mont kullanan varmı aramızda varsa memnuniyet durumu paylaşan olursa çok sevinirim.
  12. Olcay Demirc

2015 Yamaha R25 İçin Fren Balatası Tavsiyesi

Merhaba, motorun hem ön hem arka balatası neredeyse saca dayandı değiştireceğim fazlasıyla kafam karıştı ebc marka almayı düşünüyorum bu marka altında öneriniz nedir
  13. Olcay Demirc

Zincir oringli mi olmalı oringsiz mi ?

MERHABA, R25 ZİNCİR DEĞİŞTİRECEĞİM Bİ TANE USTAYA SORDUM ORİNGSİZ ZİNCİR AL DEDİ. ARASINDAKİ FARK NEDİR YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ?
  14. Olcay Demirc

BUDA LASTİĞE GİRER Mİ DEMEYİN.. FOTOĞRAF EKTEDİR.

Arka lastiğe bildiğiniz iki tane kazık girmiş :pale: tamirci arkadaş ta yama yapmayalım balon yapar dedi bastı fitili fitil ne kadar sağlıklıdır acaba beni düşündürmüyor değil uzun yolda vs sıkıntı olurmu acaba bana ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj...
  15. Olcay Demirc

R25 VE KAMP

Merhaba, kamp yapmak istiyorum fakat deneyimim yok bununla beraber r25 te kamp malzemelerini koyacak yer de yok :D arkaya bağlayayım desem kız arkadaşım nereye binecek... işin içinden çıkamadım varmı yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar
  16. Olcay Demirc

MUAYENE

Selamlar, r25 motorumla ilk muayene zamanım geldi üzerinde akrapoviç ekzos var susturucu araştırdım piyasada universal modeller var uyum sağlar mı bilemedim yardımlarınızı rica ederim eksoz modeli ...
  17. Olcay Demirc

MUAYENEDEN GEÇER MİYİM ?

Merhaba, r25 motorumda akrapoviç eksoz var ve muayene zamanım yaklaştı bu eksoz ile muayeneden geçemezsin diyenler oldu susturucu taksam yeterli olur mu yoksa komple eksozu mu değiştirmem gerekir yardımcı olur musunuz eksozun modeli ...
  18. Olcay Demirc

EHLİYET KARMAŞASI

Merhaba, grupta yeniyim herkese selamlar :) Bilginiz gibi 05.12.2015 de yasa değişti ve motosiklet ehliyetleri üçe ayrıldı Benim sorum ; 04.10.2014 tarihli a2 ehliyetim var. benim ehliyetim bütün motosikletleri kullanabilir mi yoksa ehliyetimi A sınıfına çevirmeli miyim ?

Yeni mesajlar