Sizce değişmesi gerekir mi ?

merhaba, r25 kullanıcısıyım sıkışık trafikte giderken sol taraftan bi araç hafif çarptı motoru tuttum üşmedi ama sol grenaj çizildi baya iç ayağı da kırıldı sanırım grenaj baya oynak oldu.

Değiştimeyi düşünüyorum, temiz çıkma bulunur mu ? nerede bulunur ? aranızda satan var mı ?

Gerek yok kaporta sonucta tutanak tutulsa servisten değişirdi onun dışında gereksiz. Türkiyede çıkma parça hırsızlığa destek anlamına geliyor ayrıca bilmenizde fayda var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Rötuş yapılabilir, benim depom göçtü de adam eskisinden iyi yaptı. Çizik olan yer ya da dibinde sticker yoksa çok problem değil.

Rötuş yapılabilir, benim depom göçtü de adam eskisinden iyi yaptı. Çizik olan yer ya da dibinde sticker yoksa çok problem değil.

tam stickerin üzeri malesef ben bide akıllılık yaptım tinerle sileyim temizlenir dedim rengi de soldu baya gözüme batıyor ayriyeten yıkarken bile grenaj sallanıyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
tam stickerin üzeri malesef ben bide akıllılık yaptım tinerle sileyim temizlenir dedim rengi de soldu baya gözüme batıyor ayriyeten yıkarken bile grenaj sallanıyor

Sticker sökülerek rötuş yapılabilir ama sökülen stickerı almanız gerekli ki gözünüze eskisi gibi görünsün. Eğer çok büyük bir çizik değilse sallayın gitsin diyeceğim ama tinerle girişmişseniz durum çok hoş değil, belki vernikle kurtarırsınız.

Plastik kaynak yapan yerlerle göruşun,kaynak la beraber tirnak tamiri de yaparlar.

Koruma takozu yok sanirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar