Trenyol Go da işe başlama

Arkadaşlar merhaba,
Trendyol go da işe başlamayı düşünüyorum, merkez ofise bilgi almak için gittim oradan bilgi vermeiklerini internet üzerinden ön başvuru yapıp sonrasında eğitim saati seçip eğitime katılmam gerektiği söylendi, fakat ön başvuru yapıyorum eğitim saati sayfası çıkmıyor bu konuda yardımcı olabilcek kurye veya bilgili arkadaşlar var mı ?

Motosikleti
CB650R
saat seçilecek sayfa direk çıkmıyor ise farklı saatte farklı gün deneyin, yanılmıyorsam cuma günleri güncelleniyor saat seçimi. Saati seçtikten sonra online veya yüzyüze görüşüyorsunuz detayları anlatıyorlar görüşmede

Arkadaşlar merhaba,
Trendyol go da işe başlamayı düşünüyorum, merkez ofise bilgi almak için gittim oradan bilgi vermeiklerini internet üzerinden ön başvuru yapıp sonrasında eğitim saati seçip eğitime katılmam gerektiği söylendi, fakat ön başvuru yapıyorum eğitim saati sayfası çıkmıyor bu konuda yardımcı olabilcek kurye veya bilgili arkadaşlar var mı ?

İstanbul'da başlayacaksan hiç başlama. İyi niyeti suistimal ettiler şimdi hepsi sürünüyor. Peynir ekmek gibi eleman alıyorlar. Adam MT 07 ile Cbr 600 ile Trendyol yapıyor. Her 10 50cc den 9u Trendyol da. Önceden saat başı veriyorlardı fazla eleman yoktu herkes girip bir köşede yatıyordu. Şimdi iş sadece paket başına döndü ciğerci kedisi gibi her marketin önünde 20 tane motor. Paket düşmesini bekliyorlar günde Max aticagin 20 paket oda yaklaşık 280 lira civarıdir. Çok arkadaşım getirden cikip gitti şimdi hepsi pişman 14 saat çalışıp attıkları paket 10-20 arası. Bence hiç uğraşma banabiye gir illa kuryelik yapacaksan.

Motosikletin varsa getir vigo veya getir esnaf a bak , yoksa banabi ye bak. Banabi de çalışıyorum. Merak ettiğin varsa sorabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar