R25 VE KAMP

Merhaba, kamp yapmak istiyorum fakat deneyimim yok bununla beraber r25 te kamp malzemelerini koyacak yer de yok :D arkaya bağlayayım desem kız arkadaşım nereye binecek... işin içinden çıkamadım varmı yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar

https://www.google.com/search?q=r25+%C3%A7anta+demiri&rlz=1C1RLNS_trTR893TR893&sxsrf=ALeKk00_KEzV0EsLuihckSr2JJsH0szYNQ:1595595005068&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=ZhLwxhlCfgPwlM%252CHvV60WpZG-EUnM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kRwaX18ANaLgFaLGsAUO7MlGRdNiQ&sa=X&ved=2ahUKEwiZ1-3L9uXqAhXRVBUIHaieCDAQ9QEwAHoECAcQFQ&biw=1920&bih=898#imgrc=ZhLwxhlCfgPwlM

https://www.google.com/search?q=r25+%C3%A7anta+demiri&rlz=1C1RLNS_trTR893TR893&sxsrf=ALeKk00_KEzV0EsLuihckSr2JJsH0szYNQ:1595595005068&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=ZhLwxhlCfgPwlM%252CHvV60WpZG-EUnM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kRwaX18ANaLgFaLGsAUO7MlGRdNiQ&sa=X&ved=2ahUKEwiZ1-3L9uXqAhXRVBUIHaieCDAQ9QEwAHoECAcQFQ&biw=1920&bih=898#imgrc=ZhLwxhlCfgPwlM
artçısı olacakmış hem tek olsa bile kelebek konmuş gibi 😂
sırf kamp vs. uygun olmadığın için cbr250mi satmıştım..

soft yan çantalardan kullanabilirsiniz. yada büyükçe bir çanta alıp içini doldurduktan sonra artçıya taşıtıcaksınız.

Merhaba, kamp yapmak istiyorum fakat deneyimim yok bununla beraber r25 te kamp malzemelerini koyacak yer de yok :D arkaya bağlayayım desem kız arkadaşım nereye binecek... işin içinden çıkamadım varmı yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar

biz boşuna mı enduro alıyoruz :D
senin motorda kamp malzemeleri koysan artçıya yer kalmaz.
artçı alsan malzeme alamassın

ama illa ikisinide yapıcam dersen motora ekstra bişeyler takman lazım. ama görüntüyü bozar.
kampa giderken tak işin bitince çıkar tarzı da pek olacağını sanmıyorum

onların da temizliğinden şüpheliyim. arkadaşlarım deneyimledi daha önce çok kötü koktuğunu söylediler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------

anlaşılan bende model değişikliğine gideceğim :D:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------

ben sanırım hem ayranım dökülmesin hem istenmeyen şeyler olmasın kafasındayım :D iki zevkten de vazgeçemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

Çadır kiralanan kamplar var oraları düşünebilirsiniz.

onların da temizliğinden şüpheliyim. arkadaşlarım deneyimledi daha önce çok kötü koktuğunu söylediler

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

artçısı olacakmış hem tek olsa bile kelebek konmuş gibi 😂
sırf kamp vs. uygun olmadığın için cbr250mi satmıştım..

anlaşılan bende model değişikliğine gideceğim :D:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

biz boşuna mı enduro alıyoruz :D
senin motorda kamp malzemeleri koysan artçıya yer kalmaz.
artçı alsan malzeme alamassın

ama illa ikisinide yapıcam dersen motora ekstra bişeyler takman lazım. ama görüntüyü bozar.
kampa giderken tak işin bitince çıkar tarzı da pek olacağını sanmıyorum

ben sanırım hem ayranım dökülmesin hem istenmeyen şeyler olmasın kafasındayım :D iki zevkten de vazgeçemiyorum

fazla malzeme almadan sırt çantanı artçına verebilirsin çadır zaten ağır değil matıda sırt çantasının arkasına bağlayabilirsin 2 mat almak zor olur ama,en hazır kiralanan campinglere bak ücretini ver kal en rahatı

Aynı sebepten xmax 250 arayışlarına girdim.
50 60 litrelik çantayı doldurup artçıya verebilirsiniz. Ama pişman edebilir.

50L kamp çantası her işini çözer. Şişme mat alabilirsin. Decathlonda falan vardı en son. Minimum kıyafet ve sadece gerekli eşya alırsan zaten 50L çanta fullenmez bile. Tek sorun kız arkadaşın çantayı taşımakta sorun yaşar mı? Bol molayla gidebilirsiniz bence.

çözüm, yan çantalar veya decathlondan kamp çantası alıp artçının sırtına yüklemek.

R25 ile kamp yapılır mı? Yapılır.
R25 artçı ile uzun yol gider mi? Gider.
R25 artçı ile kamp yapılır mı? Zorlar ama yapılmaz diyemeyiz. Rahat olmaz. Artçının eşya taşıma gücüne ve dayanıklılığına bağlı.
Ne yapılabilir?
Yukarıda çözüm odaklı yorumlar da söylendiği gibi, olabildiğince az malzeme, az yük. Soft yan çanta. Çadır kiralayan kamp alanlarını tercih etmek. Depo çanta ile artçıya binen yükü azaltma.

Artçın olmasa benim zamanında r25ile kamp videosu serim var izle diyecektim, bend artçı olmadığı için rahat gitmiştim eşyalar fln çok rahat sığmıştı. İki ucu kancalı ortası lastikli sabitleyiciler var onlardan mutlaka edin. Çok malzeme çok konfor demek değil hiç bi zaman mim. Malzeme İle maks konfor kafasında olursan bence artçı ile de gidilebilir

herkese teşekkür ederim, motoru değiştirmem mümkün ama daha pahalı bir enduro motor almam şuan pek mümkün değil tavsiyelerinizi dikkate alarak mutlaka deneyeceğim zor ama imkansız değil :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar