MUAYENE

ojo

"Salgın nedeniyle araç muayene süreleri uzatıldı
Süresi gelen araç muayenesini 3 ay içinde gerçekleştiremeyen motorlu taşıt sahipleri, işlemlerini bu sürenin bitiminden itibaren 45 günde yapabilecek."

"Salgın nedeniyle araç muayene süreleri uzatıldı
Süresi gelen araç muayenesini 3 ay içinde gerçekleştiremeyen motorlu taşıt sahipleri, işlemlerini bu sürenin bitiminden itibaren 45 günde yapabilecek."

hocam biliyorum fakat hazırlıklarımı yapıp bir an önce halletmek istiyorum aklımda kalmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

aslıda istediğim, linkini atmış olduğum slip on eksoza uygun bir susturucu

anlamadım hocam susturucuya gerek yok mu diyorsunuz ?

satın al, tak, git, yaptır. 2 dakika boğuk çalışsın motor, patlamaz. "fazla ses çıkarıyo bu" deyip uğraştırmasın. hafif kusur mu ağır kusur mu olur bilemem; şayet ağır kusur yazarsa tek çare değiştirmek herhalde. gene diyeyim, emin değilim.

tuzlu bi şey değilse al susturucuyu 5 dakika tak, muayene bitince çıkarırsın gene. ha olur ya, sonra polis arıza çıkarır, o zaman komple değişim tek çare.

satın al, tak, git, yaptır. 2 dakika boğuk çalışsın motor, patlamaz. "fazla ses çıkarıyo bu" deyip uğraştırmasın. hafif kusur mu ağır kusur mu olur bilemem; şayet ağır kusur yazarsa tek çare değiştirmek herhalde. gene diyeyim, emin değilim.

tuzlu bi şey değilse al susturucuyu 5 dakika tak, muayene bitince çıkarırsın gene. ha olur ya, sonra polis arıza çıkarır, o zaman komple değişim tek çare.

tavsiye için teşekkürler niyetim de o zaten :D susturucu alıp takıcam 150 200 tl bandında universal susturucular var fakat hangisi uyumlu olur bilemedim bu yüzden eksozun linkini attım en başta

Motosikleti
Honda CBF 250
tavsiye için teşekkürler niyetim de o zaten :D susturucu alıp takıcam 150 200 tl bandında universal susturucular var fakat hangisi uyumlu olur bilemedim bu yüzden eksozun linkini attım en başta
Egzoz diye attığın şey neredeyse düz boru :) Birde 2000 tl :)

Uyum diye bişey yok. kumpasla egzos iç çapına bak, alacağın sustucu boşluksuz giriyorsa. birde vida yada klamensi ile sıkıştırabiliyorsan uyar. Bu kadar.

Keşke Stok egzozla gezseydiniz. Gürültü inan kimsenin hoşuna gitmiyor, binenler dışında. Kendi zevkiniz için arkanızdan küfür ettiriyorsunuz.

Egzoz değiştirmek eskidendi, şimdi egzoz değiştirmek, maddi açıdan çok büyük bir risk.

Egzoz diye attığın şey neredeyse düz boru :) Birde 2000 tl :)

Uyum diye bişey yok. kumpasla egzos iç çapına bak, alacağın sustucu boşluksuz giriyorsa. birde vida yada klamensi ile sıkıştırabiliyorsan uyar. Bu kadar.

Keşke Stok egzozla gezseydiniz. Gürültü inan kimsenin hoşuna gitmiyor, binenler dışında. Kendi zevkiniz için arkanızdan küfür ettiriyorsunuz.

ben de yeni baktım, hakkaten düz boru bu, aynı SC Project gibi.

Buna 2000 vermedin, değil mi?

motoru aldığımda üzerinde ekzoz yoktu susturucu yu taktıktan sonra da çıkartmaya niyetim yok zaten kaldı ki r25 bu çift silindirden ne kadar yüksek ses çıkabilir ki kendi yağında kavruluyor diyelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar