Arama sonuçlarınız

1. Mallaca

Dolular dolusu - Full bakımlı

Marka: BMW Model: 1250 GS ADV KM: 48.000 Renk: KAHVERENGİ Fiyat: 1.190.000 Açıklama: Bakımlı ve full aksesuarlı İl/İlçe: BURSA /Nilüfer İletişim: 0 506 461 67 27 İlan No: 1309578340 (sarı site) Bakımları zamanından önce yapılan, hasar kayıtsız. Üzerine ekleyebileceğiniz başka aksesuar yok...
  2. Mallaca

Motosiklet Eğitmenleri Platformu

Türkiye deki çok değerli motosiklet eğitmeni hocalarımla beraber bir oluşum içerisine girdik. Yavaş yavaş ama emin adımlarla büyüyeceğimize ve çok faydalı işlere imza atacağımza inaniyorum. Destek olursanız sevinirim. https://www.turmep.com.tr/ana_sayfa
  3. Mallaca

Viraj bağlama! ve viraj konumlanmaları

Bir sonraki virajı o an içinde bulunduğunuz viraj hattı içerisinde rahat görebiliyor iseniz, çıkışınız; direkt olarak yolda gezinmeden ve gereksiz konumlanarak (S) çizmeden, bir sonraki viraj için size avantaj sağlayacak yere olmalıdır. Bu durumu yazarak çok fazla anlatamıyorum. Foruma da...
  4. Mallaca

Yokuş aşağı iniş sorunsalı

Değerli forumdaşlar, Eğer sıkılmazsanız, yokuş aşağı inişle ilgili dilim döndüğünce birkaç bilgi vermek istiyorum. Genelde yokuş yukarı giderken çoğumuz daha rahattır. Hatta yokuş yukarı virajlar en sevdiğimiz yolculuk şekli olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem 😊 Her çıkışın bir inişi...
  5. Mallaca

Grup sürüş dinamikleri

Değerli forumdaşlarım; Yaz aylarının yaklaştığı bu günlerde hepimiz kendi gruplarımızla turlara, uzun, kısa yolculuklara çıkıyoruz.. Grup sürüşlerinde bizleri bir çok tehlike beklemekte. Bu nedenle, grup sürüşü konusunda nacizane bir kaç hatırlatma yapmak isterim; Her zaman kendinizi güvende...
  6. Mallaca

HJC Kask Kronik Problemi

Değerli arkadaşlar, HJC Rpha 90S Carbon kaskımı yalan olmasın bir sene oldu olmadı alalı. İçindeki güneş vizorünü de aldığımdan bu güne 10-15 defa anca silmişimdir. O da kesinlikle gözlük camlarımı sildiğim yumuşak gözlük silme bezi ile (gözlük camlarım hem uzak hem yakın olduğu için çok pahalı...
  7. Mallaca

O kadar sinirliyim ki, paylaşıp rahatlamam lazım..

4 gün önce full + full motorumu satışa koydum. İlk gün 3 kişi ciddi alıcı çıktı. İkinci gün Ümit isminde Ayvalıktan başka birisi aradı. " Abi motoruna ciddi alıcıyım ne kadar olur. Ciddi isen seni üzmem dedim. iyi de indirim yaptım. bana göre mal alıcıya satılır beşe ona bakmam alıcı buldu isem...
  8. Mallaca

2015 CBF 150

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-anahtar-degmemis-1073946015/detay 2015 model, 44.600 km de. Şahsi kullanılan motordur, kurye olarak kullanılmadı. Motoru ellenmedi. Piston sekman atılmış, yüz bini devirmiş motorlarla kıyaslamayın. Bir çift sis farı da...
  9. Mallaca

GIRTLAK DOLU, SUZUKİ V-STROM DL 650 2017

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-girtlak-dolu-1048841902/detay Motorumda bir kullanıcının yapmayı düşündüğü her türlü aksesuar bulunmaktadır. Yedek anahtarı var. Prelli Scorpion Trail 2 lastikler 2.000 km önce takıldı. (2022 de 6.300tl verdim) Givi tracker outback 42 lt...
  10. Mallaca

Orijinal Honda CBF 150

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-civatalarina-kadar-orjinal-1019433728/detay/ 2016 Model Avadanlık ve civatalarına kadar orijinal.
  11. Mallaca

AKSİYON KAMERA SÜREKLİ ÇEKİM FİKİRLERİ

Değerli arkadaşlar, SJCAM 4000 wifi model aksiyon kameram var. 1080/60 fps de 1,5 saat çekim yapabiliyorum. Motorda iken uzun turlarda 3-4 saat kesintisiz çekim yapabilmek istiyorum. Yedek batarya düşündüm, bu defa 1 saat sonra (wifi açık olacağından 1,5 saat çekim yapamaz)yedeğini takmak için...
  12. Mallaca

HNDA İNTEGRA 750 İLE TRIUMPH TİGER 800 XR TAKAS?

Arkadaşlar, 2014 Honda İntegra 750 motor sahibiyim. 46K Km de. Sıkıntısız ve aksesuarlı. 961082742 ilan no dan görülebilir. Tiger 800 XR 2016 Model 37K da ki bir motorla takas sizce mantıklı mı? Biliyorum sınıfları farklı. Artık vitesli motora geçmeyi düşünüyorum. Allah kaza bela vermez ise 5-6...
  13. Mallaca

SATILIK 2014 NC 750D İNTEGRA

Değerli Arkadaşlar, 2014 Model, 45K km de sorunsuzdur. (KM artabilir) Zincir ve dişli seti 5 bin Km önce değişti. Yağ bakımı geldi. (filtreler 6K sonra) Bakım yaptırılıp verilecektir. Sürekli Motul 5100, 10*40 kullanılmıştır. Kesinlikle başka marka yağ konulmadı. (Faturası da eklenecek)...
  14. Mallaca

Nexx X. Vilitur Çene açılır kask tecrübesi ve Pinlock ile ilgili bir soru..

LS2 FF396 Cr1 kaskımdan sonra Nexx X. Vilitur çene açılır kask aldım. İlk kaskımı aldığımda motosiklet tecrübem ve malzeme tecrübem yoktu. Güvenlik açısından full face tercih ettim. LS2 ses yalıtımı açısından yeterli değil. Kaskın boyun kısmına gelen kaskı çevreleyen plastik fitilleri çok çabuk...
  15. Mallaca

NMAX 155-SYM CRUİSM 250-FORZA 300 VE İNTEGRA TECRÜBEM

Değerli arkadaşlar, başlıkta bahsettiğim dört motora dair tecrübelerimi, bu motorlardan birini almayı düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından paylaşmak isterim. Yazdıklarım tamamen genel kabul gören düşünceler değil tamamen kendi fikirlerimden ibaret olduğu için muhakkak katılmayan, yanlış...
  16. Mallaca

İlk Kazam (Motor botu ne kadar da önemliymiş)

Her motorcunun aklında muhakkak bir yerlerde ilk kazam nasıl olacak düşüncesi vardır. Ben bu sabah yaşadım :( Ana yola çıkmak üzere beklerken biraz aceleci davrandım. Gelen araba çok yakın olmadığı için yola çıktım, dönerken yerdeki kaygan bir şeyin üstüne denk geldim ve ne olduğunu anlamadan...
  17. Mallaca

YALOVA CEVİZLİ BAHÇE ORMAN KAMPI KISA GEZİMİZ

Merhabalar Değerli Arkadaşlar, Hafta sonunu değerlendirmek maksadı işle eşimle Bursa-Yalova Cevizli Bahçe Orman kampına bir gecelik kısa bir kamp düşünerek yola çıktık. En azından Cevizli Bahçe Kampına dair tecrübelerimiz ileride forumdan arkadaşların işine yarayacaktır. Rotamız; İşletme...
  18. Mallaca

2018 SYM Cruism 250i ve 2017 Honda Forza 300 karşılaştırma

Değerli Arkadaşlar, motor alış verişinin arttığı şu günlerde, karşılaştırma yapılmasında veya motor arayışında olanlara nacizane fikir verebilmek amacı ile sattığım SYM Cruism 250i ve Honda Forza 300 arasında tamamen kendi acemi düşüncelerimden oluşan karşılaştırma yapmak istedim. (Hata...
  19. Mallaca

Kocaeli Ormanya Tabiat Parkı. Eşimle ilk Şehir dışı gezimiz :)

Merhabalar Değerli Arkadaşlar, Forumu takip etsem de resim ekleme vb konularda bilgim yoktu. Fakat motosikletle seyahat olayını korkusundan dolayı haz etmeyen eşimle yaptığım kısa da olsa ilk seyahatimi siz değerli arkadaşlarımla paylaşmaya değer olduğunu düşündüm. Hata yaparsam bilgisizliğime...
  20. Mallaca

Eken Hr9 Kumanda sorunu

Değerli arkadaşlar, Eken Hr9 Kameramla birlikte uzaktan kumanda aldım. Uzaktan kumanda çalışmıyor. Youtube da şu şekilde çözmüşler; 1- Pili çıkarıp takmak, 2- Yeni pil takmak 3- Kamera Mode tuşu ve kumandanın iki tuşuna da aynı anda basarak açmak 4- Pil yuvasına kağıt sıkıştırarak teması...

Yeni mesajlar