Eken Hr9 Kumanda sorunu

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Değerli arkadaşlar,
Eken Hr9 Kameramla birlikte uzaktan kumanda aldım. Uzaktan kumanda çalışmıyor. Youtube da şu şekilde çözmüşler;

1- Pili çıkarıp takmak,
2- Yeni pil takmak
3- Kamera Mode tuşu ve kumandanın iki tuşuna da aynı anda basarak açmak
4- Pil yuvasına kağıt sıkıştırarak teması arttırmak
vs...

Yukarıdakiler dahil denemediğim yöntem kalmadı. Uzaktan kumanda kamera ile iletişim kurmuyor. Bu sorun yaşamış ve bu saydıklarım dışındaki farklı bir yöntemle sorunu çözmüş olan var mı?

Not: Kameramdan çok memnunum, exposure ayarları gece ve gündüze göre değiştirilirse çok daha net görüntü elde edebiliyorsunuz. Plaka rahatlıkla okuyabiliyor. Tavsiye ederim.

Kumanda bozuk ya da uyumsuz olabilir mi(sonradan alındıysa)? aynı model bende de var ve kumanda sorunsuz çalışıyor

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Kumanda bozuk ya da uyumsuz olabilir mi(sonradan alındıysa)? aynı model bende de var ve kumanda sorunsuz çalışıyor

Muhtemelen olabilir. Uygun fiyata ikinci el Eken Hr9 satan, mikrofon girişi yapan teknik bir arkadaş var Bursa da. Ondan aldım. Ürünleri gerçekten temiz ve sıkıntısız bir arkadaş. Elinde 3-5 adet kamera vardı. Muhtemelen farklı bir kumanda verdi. Her kumanda birlikte satıldığı Eken kamera ile mi çalışıyor acaba? Mesela sizin kumanda benim kamerayı kontrol etmez mi? Öyle bir durum varsa arkadaşın elindeki diğer kameralarla da denesem sorun çözülür mü?

ben 2. eken kameramı aldım 0 olarak ikisindede çalışmadı kumanda uğraşmak istemedim

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
3 sene önce aldım H9 kameramı... 15 dolar fark vardı kumanda için... almadım...seri üretim gibi birşey sanırım... ben almadım... başkasına sattı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar