Arama sonuçlarınız

1. Y

Honda Cbf 250 Üst kapak arızası

arkadaşlar çılgıncamı oldu bilmem ama bu devirde cbf 250 aldım km side bayağı yüksek motordaki tek sıkıntı üst kapaktaki emme mili boşluk yapmış muhtemelen yağsız kaldı sebebide motoru 1 litre yağ ekleyerek kullandılar anladığım kadarıyla çünkü motoru ilk aldığımda adam yağını değiştim hiç...
  2. Y

mondial xtrame max 200 arka amortisör

arkadaşlar sorum şu bundan önceki motorum mondial 150 ut idi onun amortisörü aldığımda patlaktı yaylanıyordu motor tamir etmeye çalıştım ama tamir olmuyormuş çünkü o gazlı amortisördü zaten sökerken bi anda içindeki yağ yüzüme doğru fışkırdı sonra yeni yağ koyum toplamama rahmen hiçbir fark...
  3. Y

şasi numarası muayeneden kaldım

arkadaşlar şasi numaramda 3 harf biraz yamuk olduğu için muayeneden kaldım sorum sadece şu ben bunu büzelttirebiliyorum ama muayeneye gittiğimde direk önceki kalma nedenim için bi evrak isteniliyormu yoksa muayene tekarından sonra sıra alıp girdiğimde numarayı düzelttirdikten sonra direk sorun...
  4. Y

Cg250 4 sübablı üst kapak

arkadaşlar sadece şunu merak ediyorum cg için üretilen 4 sübablı üst kapak kullanan varmı aramızda ne gibi bir artısı oluyor motora alt devirleride güçlendiriyormu yoksa sadece top speed mi arttırıyor
  5. Y

Cg125 Cg250 4 sübablı üst kapak

arkadaşlar motorum şuan 250 lik cg alt motorlu bir cross ama krank şanzuman felan 125 lik sadece üst kapağı silindiri ve debriyajı 250lik yaptım 2000 kilometre oldu bir sıkıntı yok krankta şimdi ben motoruma 6 ileri şanzuman atacam bunun kranka bi yükü olmazda 4 sübablı üst kapakda atmayı...
  6. Y

motosiklet muayeneden geçermi

Motosikletim cross motosiklet ama ruhsatında tipinde ve ticarı adı yanlış yazılmış tipinde mg yazıyo ticarı adında mgb kıng yazıyo sanırım cg motosikletin bilgileri yazıyo acaba düzeltme şansımız olurmu hiç trafiğe çıkmamış sanırım fabrikadan çıkarken bi yalnışlık oldu muayeneye girmek istiyorum...
  7. Y

motosikletimin ruhsatta bilgileri yanlış

Motosikletim cross motosiklet ata ruhsatında tipinde ve ticarı adı yanlış yazılmış tipinde mg yazıyo ticarı adında mgb kıng yazıyo sanırım cg motosikletin bilgileri yazıyo acaba düzeltme şansımız olurmu hiç trafiğe çıkmamış sanırım fabrikadan çıkarken bi yalnışlık oldu muayeneye girmek istiyorum...
  8. Y

cg kontak stop etmiyor

arkadaşlar motorumda bitik akü vardı yeni akü alıp taktıktan 1 2 saat sonra motor kontakla ilişkisini kesti kontak sadece far stop falan kapatıyo motoru stop etmiyo motor çalışırken kontak fişini çekiyorum hiç bir tekpi yok ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler
  9. Y

cg125 200cm gömlek lütfen yardım

Kardeşlerim Motorumu 200cc yapacağım bir sıkıntı ile karşı karşıyayım. Elimde 200cm gömlek var ama piston yok alacağım ama numara işini anlamadım şimdi gömleği kumpasla ölçüyorum 62.5küsür çıkıyor ben buna 62mm pistonmu alacağım 62.5mm pistonmu. Birde 150lik karbüratörmü iyi gider yoksa 200 mü...
  10. Y

125cc karbüratör 200cc olurmu

arkadaşlar motorumu 200cc yapmayı düşünüyordum aklımda bir soru vav 125cc bir karbüratör rolanti memesi ile gaz memesi 200cc karbüratör memesi takılınca tamamen 200 olurmu yoksa başka önemli birşey varmı içindeki kanallarında büyük olması gerekiyormu bide meme dişleri ve yerleri birbirine uyarmı...
  11. Y

tvs 150 Isınınca tekliyor

arkadaşlar motorumun uzun süredir karbüratöründemi tam olarak bilmediğim bir sorun var motorumda ilk çalıştırmada sadece mavi duman atıyor ısınınca kesiyor ve motor ısınıncada tekliyor gidiyor ama 2 5 bin devir arası sıkıntılı sanki ateşleme kesilip geliyor gibi ilk önce karbüratör iğnesini...
  12. Y

Apache tvs 150 start stop düğmesi

Arkadaşlar benim motorumda start stop düğmesi (kırmızı düğme) motor stop ken düğmeyi kapatınca marş basmıyor ayaklada almıyor düğmeyi açıp motoru çalıştırınca düğmeyi kapatınca stop etmiyor baktım siyah beyaz kablo boşta takip ettim tam düpmenin ordan geliyor bu kablodanmı oluyor acaba ve bunu...
  13. Y

hava ayarı vidası kırıldı

Arkadaşlar motorum apache tvs 150 hava ayarı vidasını eski sahibi ilaçlayıp sıkmış daha ne sağa ne sola derken kafasında dümdüz oldu neyse sonra tornada çıkartırdık vidayı ama vida toz oldu ve sanırım tornada vidanın olduğu delik biraz genişledi karbüratörün sıfırı 300 den aşaa yok tamir takımı...
  14. Y

apache tvs 150 sente ayarı

Arkadaşlar motoruma piston sekman yeniledim yağ yakıyordu herşey sorunsuz topladım ama şu sente ayarı başıma bela oldu şimdi egzantirik milinde bi oyuk var ama ne tarafa bakacak ustaya sordum dediki ilk emme sübabı açılacak ona göre ayarladım ama şimdide sübab ayarı yapayım deyince t ye...
  15. Y

apache tvs150 karbüratör sorunu

arakadaşlar orj karbüratördeki hava ayarı sıkıntısından dolayı elimde cg karbüratör vardı uydurdum taktım motor çalışıyo rolantide saat duman atma yok motor ani gaz verince stop ediyor ve motorda redline yok 12 bind evir çevirmiyor çekişi düştü tek kişi mesela 4 5 le çıktığım asvalt yolu şimdi...
  16. Y

Apache tvs 150 sübab ayarı

Arkadaşlar araştırdım ama kesin bir çözüme varamadım apache nin kullanma klavuzunda bile bulamadım sübab accayip vuruo sübabı ayarlayacaktım ama değerlerini bulamadım cbf 150 nin ki emme 8 egzoz 12 imiş ama her motor için farklı heralde bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi
  17. Y

Motosiklet Çalışmıyor Pistona Benzin gitmiyor

Arkadaşlar motorum Aphachi Tvs 150 geçenlerde motorla seyir halinde giderken arka lastik tak diye kitkedi nedenini bizde anlamadık 2 kişiydik mecbur zinciri attırıp motoru eve götürdüm tabiki dileklerim inişallah şanzıman kırılmamıştır ve motoru sökmeye başladık motoru yarınca şanzımanın arasına...