Arama sonuçlarınız

1. Wing750

Araba şöferleri bize saygı göstermiyür

Herkese günaydın, Sabah henüz karga kahvaltısını yapmadan pek sevgili bir moturcu (özellikle moturcu yazıyorum) kardeşimiz bana cilve yaptı. Çağlayan-Mecidiyeköy arasında şeridimde giderken arabamın tamponuna yapıştı önce. Sonra ben solda olmama rağmen benimle sol bariyerler arasına girmeye...
  2. Wing750

DIY (Kendin Yap) elcik ısıtma

Uzun uzun yazmadan, havaların tam buz gibi olduğu bu günlerde elcik ısıtma lüksten ihtiyaca döndü. Bilinen markalara baktım, en yaygın olanının fiyatı 2.000 lira civarında. Montajı falan derken epey tuzluya çıkacak. Biraz araştırdım, şu en meşhur Çinli sitede 135 liraya, vergisi falan 160 liraya...
  3. Wing750

Çok temiz garaj motosikleti: NC750X - 2018, 16.000 Km

SATILDI Sıfır olarak Esengül'den aldım. Hep kaskolu kullandım. Yıpranmamış, tertemiz. Sahibinden ilan no: 893299695
  4. Wing750

E-5’i birbirine kattı, sosyal medyada paylaştı (Video)

İstanbul Bahçelievler’de yoğun trafikte seyir halinde olan motosiklet sürücüsünün tehlikeli hareketleri yürekleri ağza getirdi. Seyir halindeki araçların arasından hızla geçen sürücü, adeta kazaya davetiye çıkardı. Hem kendi canını hemde diğer sürücülerin canını tehlikeye atan sürücü, o anları...
  5. Wing750

Derin karda motosiklet kullanmak

Görünce aklım çıktı. İlla ki aramızda yapan olmuştur ama çok etkilendim görünce.
  6. Wing750

Motosikletim güçlü mü, değil mi? Büyük sıkıntılarımızdan birisi...

Çok zaman paylaşımlarda okuyoruz. Motosikletin beygir gücü ile ilgili 'güçlü'-'zayıf' tanımlamaları geçiyor. Kullanıcılar da kendilerine göre hangisi az, hangisi çok fikirlerini paylaşıyor. Ben de bununla ilgili az olan bilgimle küçük bir karşılaştırmalı paylaşımda bulunayım dedim. Hemen de...
  7. Wing750

Uygun fiyata kask içi bluetooth kulaklık arayanlara

Belki benim gibi uygun fiyatlı bluetooth arayan vardır diye paylaşıyorum. aliexpress'ten aldım. Kargo dahil 13,73 dolara geldi. Bugünkü kurla 73 lira. Yaklaşık 15 günde geldi. Kaska montajını yapmadım henüz. Ama telefonla bağlantı kurup denedim, temiz sesi var. İntercom değil. Makul fiyata iş...
  8. Wing750

Adım Hıdır, elimden gelen budur. Kendim yaptım, kendim beğendim.

Daha önce bir paylaşımımda jel sele yapımıyla ilgili bir şeyler yazmıştım. Ama baktım o iş beni aşacak, seleyi bozmam gerekecek. Sağda solda şimdi yaptığıma benzer paylaşımlar gördüm, denemeye değer belki diye düşündüm. Kabaca masrafını hesapladım, çok tutmuyor diye de işe giriştim. Konfor sele...
  9. Wing750

Zincir yağı türlerinden hangisi size daha kolay uygulanır geliyor?

Herkese selam. Bugüne kadar Motul C4 kullandım. Ancak bir türlü hem istediğim gibi yağlayamadım, hem de janta sıçramasından usandım. Yağlamayı bir türlü ayarlayamayıp fazla kaçırıyorum. Fazla kaçırmamın sebebi, bir türlü yağlandığından emin olamıyorum. Hep sanki az gelmiş gibi bir his taşıyorum...
  10. Wing750

Hep ciddi paylaşımlar, hep ciddi paylaşımlar nereye kadar?

Bugün çevremde birkaçını tanıdığım, ya da yolda gördüğüm birkaç motorcu tipinden bahsedeceğim. Aslında ben motorcu demem, motosikletçi derim. Ancak bu kişiler kendilerine motorcu der, motosikletlerine de motor. Neden motosikletçi değil de motorcu dediklerini sorduğumda, motosikletçi çok kibar...
  11. Wing750

Motosiklet donanımının olmazsa olmazları ve firmalarının ayıpları

Burada olduğuna göre herkesin motosiklet sahibi olduğunu varsayıyorum. Veya motosiklet sahibiydi. Hadi onu da geçtim en azından motosikletle ilgili. Aslında burada yazacaklarım Honda özelinde. Ama sanırım diğer markalarda da aşağı yukarı aynı meseleler var. Mesele diyorum, çünkü bence gerçekten...
  12. Wing750

Kuru asfalt motosikletçisi

Herkese selam, motosikletimi sadece keyif için kullanıyorum. Hafta içi, hafta sonu fırsat buldukça bir saat, iki saat binmeye çalışıyorum. Hava kuru olduğu zamanlar kullanıyorum sadece. İster 40 derece olsun, ister 10 derece fark etmiyor. Yağmurlu havalarda çıkarmıyorum. Keyif için bindiğimden...
  13. Wing750

Seleye kendi başına jel uygulamak, az paraya çok konfor.

Motosikletimi aldığımdan beri hep selenin rahatsızlığından bahsediliyor. Ben açıkçası uzun yol da yaptım ama öyle aman aman rahatsız olmadım. Tabii daha rahat olsa memnun olurum o başka. Çoğu kullanıcı da çözüm arıyor. Bulunan en kolay, ucuz ve basit çözüm genellikle küçük bir minder. Dıştan...
  14. Wing750

Başlangıç motosikleti, küçük hacimli motosiklet, büyük hacimli motosiklet, vs vs

Sözlerime besmeleyle başlayayım çünkü büyük ihtimalle linç gelecek. Çok uzun zamandır motosiklet kullanmasam da, çok uzun yıllardır motosikletlerle ilgileniyorum. Genel geçer bir kabule göre, sahip olunacak ilk motosiklet küçük hacimli olmalı. Bu sadece bizim ülkemizde değil, diğer ülkelerde de...
  15. Wing750

Yamaha mı Kawasaki mi? Karar veremiyorsanız Yamasaki alın.

Gören bilen vardır. Ben ilk kez gördüm.
  16. Wing750

Ara sıra bu çocuğu izleyin - Dar alanda dönüş tekniği

Youtube'da kanalı olan Fast Eddie. Arada aklıma geldikçe videolarını izliyorum. Bugün dar alanda dönüşle ilgili videosunu izledim. İngilizcem az, anlamam diye düşünmeyin. Son derece güzel ve anlaşılır şekilde izah ediyor. Vücut dilini de kullanıyor. Bilmekle anlatabilmek farklı şeyler. Bu çocuk...
  17. Wing750

Trafikte neden sürekli tehlikeyle karşılaşıyoruz?

Otomobil üzerinde tam hatırlamasam da belki 400 bin kilometre yapmışımdır. Belki de fazla. Buna Avrupa, Arap Yarımadası ve Kuzey Amerika'da yaptığım yollar da dahil. Birçok ülkede otomobil test sürüşlerine davet edildim. Spor ve binek birçok otomobili hem yol hem de arazide test ettim. Bu yıl da...
  18. Wing750

Stres ve motosiklet kullanmak

Dürüst olmam gerekirse bu forumda benim gibi düşünen az sayıda üye olduğunu fark ettim. Bir kaç aydır üyeyim. Sanırım forum üyelerinin yaş ortalaması nedeniyle motosiklete bakış açıları benden biraz farklı. Ya da ben öyle hissediyorum. Açılan konulara bakınca, motosiklet kullanmaktan daha çok...
  19. Wing750

Motosiklet kullanmak tehlikelidir

Motosiklet kullanmak tehlikelidir. Genel yargı ve genel kanı böyle. Evet gerçekten de tehlikelidir. Eğer daha önce bisikletten bile düşüp avuçlarınız soyulmadıysa eldiveni gereksiz bulur ve takmazsınız. Ayağınız kayıp yere düştüğünüzde bir kez bile başınızı çarpmadıysanız kask takmanın anlamsız...
  20. Wing750

30 Ağustos-02 Eylül 2018: 5. Uluslararası Edirne Motosiklet Festivali

Günaydın herkese. Bu festivale İstanbul'dan gidecek olup da 1 Ağustos cumartesi günü sabah erken çıkmayı planlayan, Edirne'ye kadar 100-110 gibi sürecek kimse var mı acaba? Ben Edirne'de kalmayacağım, devam edeceğim ama oraya kadar ekip halinde sürecek olan varsa katılmak isterim.

Yeni mesajlar