Arama sonuçlarınız

1. valeros46

Motoin.de ' de İndirim

Arkadaşlar selamlar. Kur fiyatlarının uçtuğu şu günlerde mailbox a yüz güldüren bir mail geldi. Sizinle de paylaşmak istedim. AGV K5 kask kullanıyorum 4 yıldır. Yeni bir kask almayı düşünüyordum. Mevcut kaskımdan f/p olarak memnun olduğum için yine AGV bakındım. Mağazada denedikten sonra da AGV...
  2. valeros46

20.01.2019 Levent Scrambler Kaza

Selamlar, Bugün 14:45 civarında Levent civarında 4.Levent>Levent istikametinde Büyükdere Cad. yanyolda ilerlerken turuncu Scrambler ile taksinin çarpışmış olduğunu gördüm. Olay yerinde ambulans vardı. Durup yardımcı olabileceğim bişey var mı diye bakındım. Motorcu arkadaş ambulanstaydı, iyi...
  3. valeros46

Atık Motor Yağı

Arkadaşlar selamlar, Bayağıdır çözüm bulamadığım bir konu ile ilgili olarak araştırma yaptım. Forumda da böyle bir başlık göremedim. Motor yağını değiştirdikten sonra kirli yağı sızmayacak şekilde bir kaba aktarıp çevreye bulaştırmadan toparlıyorum. Fakat bu kabı çöpe atmamak gerekiyor. Bugüne...
  4. valeros46

34ACE818 Plaka

Merhabalar, Bir dükkanın önünden geçerken unutulan kimliklerin cama asılması gibi dükkanın camına asılı bir plaka gördüm. Plaka şu şekilde: 34ACE818. Sanırım motosiklet plakası ve harflere bakılırsa Kağıthane tescilli. Plakayı düşüren belki çoktan yenisini çıkartmıştır ama ulaşmak isteyebilir...
  5. valeros46

Naylon Lastik

Arkadaşlar Selam, Bugün plaka basım merkezinde 2 adet genç yeni aldıkları bajaj ns200 ün yanında iken şöyle konuşmalara şahit oldum: "yaz gelsin de bununla bi yapıştırcam o r25 aynada kaybolacak, diğerini diğer aynaya gömecem v.s..." belki şaka yapıyordu ama bazı motosiklet kullanıcılarının...
  6. valeros46

Arlen Ness/Berik Türkiye

Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır berik/arlen ness satan bir mağaza bulamıyorum. Distribütörlüğünü kuruçayırlının yaptığı anlaşılıyor ama internet siteleri leş. Gidip deneyebileceğim bir mağaza arıyorum. Ana bayii vs olursa daha iyi olur. Bilginiz var mıdır nereden buluruz arlen ness/berik...
  7. valeros46

Böyle Bir Huniyi Nereden Bulabilirim?

Arkadaşlar selam, radyatör soğutma suyu değişiminde radyatöre sıvı eklemek için uzun bir huniye ihtiyacım var. Motor yağ değişimlerinde kağıttan huni yapıp kullanıyordum fakat bu sefer uzun ve sağlam bir huniye ihtiyacım var. Plastikçilerde genelde kısa bulunuyor. İnternette (hepsiburada, n11...
  8. valeros46

Muayenede Plaka

Herkese selamlar, ilk muayenem yaklaşıyor. Plakam motoru satın aldığım bayi tarafından civatalar ile takılmıştı. Küçük plaka aldığım için çerçevesiz olunca direk bu şekilde monte ettiler. Bu güne kadar hiç bir ogs hgs ve radarda okunamadığı olmadı ki zaten okumaya engel şekilde değil şu an...
  9. valeros46

KARTAL' DA MOTOSİKLET KAZASI

Hafif yaralı atlatmış. Park halindeki motosiklete ya da motorunun çarptığı yere uçmayışı şans olmuş. Kask da yok sanırım. https://www.ntv.com.tr/video/turkiye/devrilen-motosiklet-metrelerce-suruklendi,8ijWmRU180mefyMmm8Hzuw
  10. valeros46

SAHİBİNDEN İKİNCİ EL ÇIKMA PARÇA

Selamlar, Sahibinden.com da motor için yedek parça bakıyoruzdur hepimiz. Bazı ürünler daha sıfır olarak mağazadan çıkmadan modifiye nedeniyle satılan ürünler(egzoz, lastik, çamurluk v.s.). Bazı ilanlar da kaza yapan motorlardan arta kalan sağlam parçalar. Bunlar resimlerden anlaşılabilen gizli...
  11. valeros46

Yarış Tulumu Konusu ve Yurtdışından almak ?

Dostlar selamlar, Bi süre sonra pist deneyimi yaşamak istiyorum. Bunun için ülke şartları malum, giriş seviyesindeki tulumlar 2.500 TL. Bu nedenle yurtdışında bulunan bi eş dost aracılığıyla bişeylar almaya çalışabilirim. Fc-Moto 'da giriş seviyesi tulumlar 300 dolardan başlıyor. Yurtdışında...
  12. valeros46

Motosiklet Turunda Konaklama & Couchsurfing

Arkadaşlar Selamlar, Yurtiçi/Yurtdışı uzun ya da kısa motosiklet turlarına çıkıyoruzdur. Uzun turlarda dinlenmek amacıyla ya da kısa turlarda motosiklet arızası gibi durup konaklamanızı gereken durumlarda tercihiniz ne oluyor? Bence, otellerde konaklamaya para vermek yerine couchsurfing yapmak...

Yeni mesajlar