Böyle Bir Huniyi Nereden Bulabilirim?

Arkadaşlar selam, radyatör soğutma suyu değişiminde radyatöre sıvı eklemek için uzun bir huniye ihtiyacım var. Motor yağ değişimlerinde kağıttan huni yapıp kullanıyordum fakat bu sefer uzun ve sağlam bir huniye ihtiyacım var. Plastikçilerde genelde kısa bulunuyor. İnternette (hepsiburada, n11, koçtaş, bauhaus...) ucu körüklü olan modeller var ve dandik olduğu söyleniyor (yeteri kadar uzun da değiller). İşimi görecek modeli sadece aliexpress de buldum. Şu tarz bir huniyi nereden bulabilirim:

Ara-Yak-t-Ikmali-ok-Fonksiyonlu-Uzun-Huni-Benzin-Motor-Ya-Dizel-Katk-Motosiklet-iftlik-Makinesi.jpg

hırdavatçıları gezin ben aramadığım halde dükkan dışına asılmış görüyorum olmadı huni ağzına hortum sokun uzatın

İstanbul'da ikamet ediyorsan Topkapı matbaacılar sitesindeki malzemeciler de bulabilirsin .
Ofset ustası arkadaşlar kullanıyor genelde bu tarz hunileri .

huninin ucuna istediğin uzunlukta nalburdan hortum al hem esnek olur daha kullanışlıdır ben öyle kullanıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler huni hortum maşon felan fakirmiyiz :D

Kırtasiyeden plastik dosya al. Kapağını kes ve külah yaptıktan sonra koli bantıyla sabitle. Al sana istediğin gibi huni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar