Arama sonuçlarınız

1. K

MotoGP'de Bir Yarış Hafta Sonunda Neler Oluyor - Kimler Kaç Puan Alıyor

Toprak'ın katılımı ile çok büyük sayıda Türk izleyicinin WSBK'dan MotoGP'ye geçeceği düşünülüyor. Baktım bu konularda da garip garip şeyler anlatılmaya başlanmış, ben de hızlıca kısa bir video ile haftasonu programı nedir, puan sistemi nedir ve hangi şampiyonalar yapılır onları özetledim...
  2. K

Avrupa’da Taht Değişmedi: Lider 2025’te de Koltuğunu Bırakmadı

2025 Ocak–Ekim Avrupa satış rakamları açıklandı ve evet, şampiyon koltuğu hâlâ aynı modelde. 2024’te lider olan model, 2025’te de bırakmamış. Pazardaki birçok yeni model ve güncellenen ürün gamına rağmen, kullanıcı tercihleri istikrarlı biçimde aynı noktada yoğunlaştı. Bu da Avrupa’daki...
  3. K

Kawasaki ZX6R Geri Çağırma (2024-2025)

Henüz resmi olarak bir geri çağırma kampanyası duyurulmadığı için hangi üretimleri kapsadığı vb. bilgiler tam olarak bulunmamakla birlikte, ZX6R gamındaki tüm ürünleri kapsadığı düşünülüyor. ABD'deki bayilere ZX6R satışlarını durdurmaları bilgisi gönderildi. Türkiye'de Z-Moto bu işleri nasıl...
  4. K

2020-2024 Türkiye Motosiklet Satışları

E-Clutch konusunda bahsedincetekrar biraz aradım orada bahsettiğim satış rakamlarını içeren görseli buldum. Öncelikle bu görsel olarak geldiği için tabii ki bunu doğrulama imkanı zor. Ancak eski verileri teyit edebiliyoruz. Aşağıdaki Excel'de 2020 yılı tüm markalar toplam satışı 208.466 adet...
  5. K

Yamaha CP2 Motosikletlere Debriyaj Recall'u

ABD ve UK sitelerinde henüz yayınlanmadığı için detaylı bilgiye ulaşamadım. Japonya'da recall yayınlanmış, Yamaha EU'dan da resmi bir yazı yayınlanmış ancak ABD ve UK'de henüz bir şey göremedim. 2023-2024 CP2 bloğu kullanan tüm modellerde debriyajın sıkılı olduğu halde ayıramaması ve...
  6. K

Satılık Kask Edliven Bot

Herkese selamlar, Bogotto eldiven sıfır, Alpinestars District WP çok temiz durumda. Diğerleri daha kullanılmış kategorisinde, çöpe gideceğine birinin işini görsün diyerek satıyorum. Ekipman satıcısı falan filan değilim o yüzden son fiyat falan gibi şeyler sormayın lütfen. Hepsini birden almayı...
  7. K

Bir Tur - Üç Hac Vazifesi

Herkese selamlar. Doğru düzgün hazırlanma fırsatı bulamadığımız tura 24 Ağustos itibariyle başladık. Aslında @tugbay gibi tur bittikten sonra bir konu açarım her günü yazarım diyordum ama muhtemelen bir çok şeyi hatırlamayacağım için ilk mola gününde bugüne kadar olan kısmı bir anlatayım dedim...
  8. K

Bir Yolda Kalma Hikayesi

Muhtemel kötü benzin, zayıf sinyalizasyon ve şansını zorlamak üçlemesiyle oluşan bir yolda kalma hikayesi. Cumartesi günü biri arabalı 3 arkadaş İzmir'de @initial-D'yi ziyarete gittik. Sırf Sabuncubeli var diye Tuareg yerine RS'le gittim ve bu esnada da çabucak gidelim diye komple otobandan...
  9. K

Virajda Ön Fren Kullanırsanız ...! - Sistem Yetmez, Kendinizi Geliştirin

Bu videonun çıkış noktası aslında biraz da Youtube’da ve/ya yazılı mecralarda gördüğüm inanılmaz bilgi kirliliklerine bir tepkiydi, bardağı taşıran damla ise bir Youtube kanalının inanılmaz şekilde yanlış bilgileri, kendisinden farklı şeyler söyleyenleri “cahiller” falan diye acayip şekilde...
  10. K

Erikli Yayla Haftasonu Kaçamağı

Bir süredir çıkmak için gün saydığım bir gezintiyi sonunda gerçekleştirebildim. Trakya'ya mı vuralım Esenceli dolaylarında mı dolaşalım derken arkadaşlardan Erikli Yaylasına gidelim teklifi gelince yıllardır aklımda olduğu halde gitmediğim için hadi orası olsun dedim ve Cuma sabahı yola çıkmak...
  11. K

Motosiklette Kanatların Bir Anlamı Var mı?

Bir süredir artık bütün üreticiler supersport motosikletlerinde bu trene atlamış durumdalar. Hepsi M1000RR'daki gibi dayanılmaz kötülükte tasarımlar olmasa da, neredeyse hepsi kötü tasarımlar. Hatta bununla ilgili bir video da yapmıştım. https://www.youtube.com/watch?v=55jCrWIzvyU Kısa...
  12. K

Orta Sınıf Supersport'a Bir Üye Daha - Triumph Daytona 660

Evet Triumph da kervana katıldı, yeni Daytona 660. https://www.triumphmotorcycles.com/motorcycles/sport/daytona-660 Kaba özet: 660cc sıralı 3 silindir blok. 94hp, 69nm. 41mm Showa ön amortisör var SFF-BP, ayarsız anladığım kadarıyla. Arkada da Showa RSU monoshock var, sadece preload...
  13. K

2022 Primavera 150

Eylül 2022'de Motoplex Koşuyolu'ndan alınmıştır. 3460km'de motor. Sahibinden'e de motosiklet ticaretiyle uğraşmadığımı ve bu km'de satış yapabileceğimi yazan bir ilan ekledim ama artık açarlar mı bilmiyorum. :) 2022 Model siyah Primavera 150, S değil. Herhangi bir aksesuarı vs yok...
  14. K

MotoGP'de 25 Yıl Aradan sonra #1 Motosiklet Ünvanını Korudu

Yarışların git gide sıkıcı olduğu, şampiyonluk mücadelesinin ise son yarışa kadar sıkı bir şekilde sürdüğü 2023 MotoGP sezonu az önce biten Valencia GP ile sona erdi. Yarışı da ilk sırada tamamlayan Francesco Bagnaia ikinci MotoGP şampiyonluğunu kazandı. Böylece 1998'deki son şampiyonluğu ile...
  15. K

Suzuki GSX8S Detaylı İnceleme

Selamlar, Biraz fazla gecikmeli de olsa 8S'i alabildim, biraz daha gecikmeyle de videoyu tamamlayabildim sonunda. :) Bahsetmeye değer bulduğum noktalar kabaca şöyle: * Motosikletin düzlük performansı beklediğimden iyi. 202kg ağırlığı ile, Hornet'e göre biraz zayıf gibi görünen gcüüyle...
  16. K

Telefonunuzu SP-Connect'e Emanet Etmeden Önce Tekrar Düşünün

Selamlar, Videoda biraz daha detaylı şekilde anlattım. Yetkili satıcıdan aldığım, tamamen amacı doğrultusunda ve sadece 5-6 kere kullandığım SP-Connect'in Go-Pro adaptörü 16 Eylül Cumartesi pistte giderken kırıldı. Pist kelimesi geçince bizim insanımızda genelde daha zorlayıcı kullanım algısı...
  17. K

100hp Motosiklet ile Motosiklete Başlanır mı?

Genel geçer anlatının buna karşı çıktığının farkındayım. Ben de desteklemiyorum, ancak bizim bunu yanlış buluyor olmamız bu doğrultuda bir anlayışın da gelişmediği anlamına gelmiyor. Özellikle ABD'de de bu görüş daha belirgin olarak görülebiliyor, Türkiye'de de en kaba tabirle bana youtube'da...
  18. K

Kazadan Sonra Yolu Emniyete Almak

Herkese selamlar, Bugün akşam üstü "hava da güzelmiş niye eve tıkıldık" diye hayıflanıp kısa da olsa Darlık civarlarında turlayalım dedik. Yeşilvadi>Darlık arasında giderken bir sağa virajdan sonra solda bir kaza vardı, ambulans falan da gelmişti. Öncelikle karışan herkes en ufak hasarla...
  19. K

blog/vlog - Haftasonu Kaçamağının Konuğu Moto Guzzi Mandello V100 S

bu sefer video da var :) tldr; Mandello şaşırtıcı şekilde "köpek" moduna uygun, oldschool karakter ile teknolojinin güzel harmanlandığı bir motor olmuş. Peki ya aradığımı verebildi mi? Perşembe akşamından motor yıkandı paklandı ve Cuma sabah 07:00 feribotuna doğru hareket ederek başladık...
  20. K

Kayıp Plaka

Merhabalar arkadaşlar, Bugün öğleden sonra 2-3 saatleri arasında İstanbul Anadolu Yakası E5, Kadıköy istikametinde giderken plakam uçmuş. Şansa gopro açık olduğu için sonradan izlerken çıtırtıdan yerini anlayabildim, Göztepe çıkışını geçtikten sonra Birinci Köprü sapağını gösteren tabelanın...

Yeni mesajlar