Arama sonuçlarınız

1. cank07

5000 TL'ye chopper önerisi.

Merhaba arkadaşlar, şu an ilk yani başlangıç motorum Mondial 100 MG Superboy. Acemiliği üzerimizden attık gibi. Küçüklüğümden beri hep Chopper motorlara karşı bir ilgi beslemekteyim. Önümüzde ki yaz elime 5 bin TL para geçecek. Gönül ister ki Harley Davidson almak, ama yanına bile yaklaşamıyoruz...
  2. cank07

Kesici

100 MG Superboy kullanıcısıyım. Motoru "BÖÖÖP BÖÖÖP" diye bağırttırıp çevreye gürültü kirliliği verip arkamdan küfür ettirmeyi sevmem. Adam akıllı 6-7 bin de devrimi atarım. Bugün ıssız bir yer de 1.viteste dipgaz yaptım. 10 bine kadar dayandı, 10 binden sonra kesiciye girdi. İbre de maksimum...
  3. cank07

Ruhsatın kısa süreli kaybolmasıyla gelen ani kalp krizi

Merhabalar, bugün sabah bir ekmek almaya gideyim dedim. Giderken ruhsatı düşürmüşüm. Gittiğim geldiğim yolu 4 kez taradım, en sonunda bir scooter'ı olan iki tane genç benim ruhsatı bulmuşlar elinde bir telefon. Geldim yanına şu ruhsat xx kişiye ait mi dedim, evet abi dediler. Benim felan diyip...
  4. cank07

Motor sürerken kesinlikle sakin olmalıymışız...

Halk arasında "debriyaj tokatlama" diye tabir edilen gaz sabit, sürekli debriyaj bas-çek yaparak motorun devrini hızlıca arttırıp bağırttırarak, daha çabuk hız yapmasını sağlayarak yaptığımız bu şey eğer gaz elciğiniz yumuşak değilse asla yapmayın. Sonunuz benim gibi olmasın beyler. Elinizden...
  5. cank07

Kask önerisi.

Merhaba arkadaşlar, bütçem 200 tl. Mondial 100 MG Superboy kullanıcısıyım. 200 TL'ye uygun, çene açılır bir kask arıyorum. Sağlamlık açısından hangi marka daha iyidir vesayre bilmediğimden sizlere danışmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
  6. cank07

Mondial 100 MG SUPERBOY hakkında takıntılı sorularım.

Selamın aleyküm arkadaşlar, ilk başlangıç motorum olan Superboy'u alalı yaklaşık 1 ay oluyor. 2013 model, daha 6 bin kilometre. 1 ay sürüş sonunda hayırlısıyla ilk kazamızı ettik. :) Ben de nasıl olduğunu anlamadım, motor 2'de bayıldıydı. Hafif ara gaz veriyim kendine gelsin dedim, birden teke...

Yeni mesajlar