Arama sonuçlarınız

1. Y

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hafif arazi, toprak ve bozuk yollarda sürmek için Cub türü bir motosiklet almak istiyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu Altai tank x 125 in uygun olacağını düşündüm. Zaten bozuk yollar için iç lastikli ve tel jantlı olması tercihimde etkili oldu. Herkesin gönlünde ki motosiklete sahip olması...
  2. Y

Administrator u kimsenin takmaması.

Çoklu üyelik ihlalleri forumu hakkında bilgi başlığı altında açılan konularda administrator açıklama istemiş kimse de açıklama göndermemiş ayıptır ya en azından yok yanlış anlaşılmış, olur mu öyle gibisinden biri de çıkıp bir şeyler yazsın.
  3. Y

Yeniden Nordkapp Yollarında

Hatırlarsanız 2021 yılında Nordkapp istikametine doğru yola çıkmıştım. Nordkapp'a ulaşacağım diye kendime hedef koymamıştım. Seyahate de çıkmaya bilirim, rotayı da değiştirebilirim veya duruma göre geride dönebilirim demiştim. Hava koşullarının çok yağmurlu olması ve benimde bu duruma...
  4. Y

Nedir bu işin kerameti, muhtarlık bu kadar cazip mi?

Malum seçimler geldi çattı. Seçim çalışmaları tam gaz gidiyor. Bu yarışa muhtar adayları da kaptırmış kendini her mahallede bir çok muhtar adayı. Benim anlamadığım asgari ücret ve tabanca taşıma yetkisi verilen muhtarlığı bu kadar cazip yapan nedir? Neden bu kadar muhtar olmaya talep?
  5. Y

125 cc ile ailecek Romanya yollarında.

qaFMQ8c2ki8 Motosiklete artçı olarak binmeye, kamp yapmaya eşimi de alıştırdım. Bundan sonra kafa rahat. ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ---------- qaFMQ8c2ki8 ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  6. Y

2021 Kuzey Avrupa Gezi planım

Merhaba arkadaşlar yeni bir gezi turumun duyurusu ile birlikteyiz. Geçen sene ( 2020 ) Avrupa turu yapmak istemiş fakat salgın hastalık nedeniyle yapamamıştım. Onun yerine ikinci Türkiye turu yapmıştım. Kısmetse geçen sene yapamadığım turu bu sene yeni motosikletim ile yapmak istiyorum. Gecen...
  7. Y

yoklama yapacağım adını okuduğu buradaysa bir adım öne çıksın BURDAYIM desin!

Bu günkü motosiklet net sitesinin dip açıklama kısmı Konular: 188.935 Mesajlar:4.200.264 Kayıtlı üye sayısı: 142.826 Maaşallah. Birde üyelerin durumunu kontrol edelim sırası ile Üye adı son giriş tarihi üyelik tarihi Rainboss ...
  8. Y

Yeni Hediye Motosikletim Falcon Mexico 150

Merhaba. Bildiğiniz gibi 100 cc motosikletim ile geziler yapmakta bunları da gezi yazısı ve video olarak sizlerle paylaşmaktayım. Bu yaptığım geziler Falcon markası ile bildiğimiz Kolat Motor’unda dikkatini çekmiş ve beğenilmiş bu sebepten dolayı bana yeni motosiklet Falcon Mexico 150 hediye...
  9. Y

100 cc 9 Türkiye Turu 4750 km 2. Bölüm Artvin - Hakkari Esendere

1 - Bildiğiniz gibi her gezi yazım eş dostlar ile çekilen fotoğraf ile başlıyor. Bu gezi yazımda ikinci bölüm olduğu için mahallemden değil yolda rastlayıp sohbet ettiğim kişiyle başlıyorum. Burası Artvin Şavşat yolu üzeri. Bu yol çok dağlık ve kıraç. Yol bir yerde kıvrım yapmış. Kıvrım yaptığı...
  10. Y

100 cc 8 Türkiye Turu 4750 km 1. Bölüm

Hobi amaçlı kullandığım motosikletim ile Avrupa gezisi yapmak istiyordum fakat salgın hastalık yüzünden bir çok Avrupa ülkesinin sınırları kapalı olduğu için bende Türkiye turu yapayım dedim. Gezi yazım uzun olduğu için bende iki bölüme ayırayım okuyan içinde kolaylık olsun dedim. Birinci...
  11. Y

100 cc ile Avrupa gezisi mümkün olmadı. Yeniden Türkiye turuna çıkıyorum.

Merhaba Hobi amaçlı aldığım motosikletim ile geçen sene yarım Türkiye turu yapmış bunu da sizlerle paylaşmıştım. Bu gezimi yaparken araç takip sistemimim şifresini sizlerle paylaşmış bu sayede farklı bir aktivite olmuştu. Bu senede bir Avrupa turu yapmak istedim fakat corona virüs salgınından...
  12. Y

100 cc 7 Yarım Türkiye Turu 3560 km

1 – Her zaman bahsettiğim gibi çocukluk hevesimi tatmin için aldığım motosikletim ile 24 saatte kaç kilometre yol giderim sorusu aklıma takıldı. Bu soruya cevap bulamak için 26 Ağustos 2019 yola çıkmaya karar verdim. Tabi sohbet esnasında bu konuyu arkadaşlarıma ve kardeşlerime de söyledim...
  13. Y

Deneme 2 / 100 cc motosiklet ile 24 saatte kaç kilometre ?

Tekrar merhaba. 25.06.2018 tarihinde 24 saatte kaç kilometre yaparım diye konu açmıştım. Konuda hobi amaçlı aldığım motosikletim ile zorlanmadan, riske girmeden kaç kilometre yol gidebilirim düşüncesinin aklıma takıldığını ve bu soruya cevap bulmak için 02.07.2018 tarihinde bu denemeyi...
  14. Y

100 cc 6 Bulgaristan - Yunanistan

Hazır vakit bulmuşken Bulgaristan - Yunanistan turu yapayım dedim. Hani bizlerin klasik bir sorusu vardır nerelisin hemşerim der ve muhabbete başlarız. Bulgaristan kısmı bir nevi nerelisin hemşerim sorusuna cevap oldu. Hemde bu vesile doğduğum yeri ziyaret etmiş hemde bilmeyenlere tanıtmış...
  15. Y

100 cc 5 İstanbul - Gerede - İstanbul

1 - Karadenize doğru 24 saatlik bir sürüş yapıp bir günde kaç kilometre yol yapabiliyorum onu görmek istedim. Niyetim ardından sürüşümü kamp yaparak karadeniz turu şeklinde tamamlamak dı. Kamp malzemelerimi mat, çadır, mutfak gereçleri, yedek kıyafet, tamir için gerekli bir kaç alet edavat ve...
  16. Y

100 cc motosiklet ile 24 saatte kaç kilometre ?

Çocukluk ve gençlik hevesimi tatmin için aldığım motosikletim ile 24 saat içinde kaç kilometre yol gidebilirim düşüncesi aklıma takıldı. Buradaki amacım kendimi ve motosikletimi zorlamadan içimdeki bu düşünceyi sonuca kavuşturmak ve bunu yaparken de bu deneyimimi sizlerle canlı olarak paylaşmak...
  17. Y

100 cc 4 Uludağ

Gezimin videosu seyrederseniz memnun olurum yorumlarınızı beklerim. https://youtu.be/ZanCsMytqus 1- Termometreler tavan yapmışken yüksek bir yere çıkıp serinleyeyim dedim. Eşyaları çıkarırken annem geldi klasik anne muhabbeti sen benim namaz kıldığım odaya ayakkabılarınla mı girdin. Biz...
  18. Y

100 cc 3 Naturköy

1-Termometre 22 dereceyi gösterirken yeni bir gezi zamanı geldiğini hatırlatıyor. Çöpten aldığım kasayı atıp yeni sezon için manavdan yeni bir kasa aldım. 2- Motosikletimin bakımını yapıyorum. Benim yapacağım bakım bu kadar olur depoya benzin doldurmak. 3- Başlangıç kilometrem. 4- Başlangıç...
  19. Y

100 cc 2

Eylül ayına girdik günler iyice kısalmaya başladı. Yağmurlar düşmeden fırsatı değerlendirip günü birlik bir gezi yapayım dedim. Başlangıç kilometrem Başlangıç yerim Pazar sabahı olması sebebiyle fazla trafiğe takılmada Pendik e varıyorum. Yeni bir şehir Kocaeli ne ulaşıyorum. Kocaeli farkı...
  20. Y

100 cc 1

İlk motorsikletim sıfır aldım ocak 2016 200 tl 9 taksitle toplam 1800 liraya ehliyetide yeni aldım. Sadece Maltepe şile gezisi yaptım. Bu benim ikinci gezim olacak. Maltepe Bursa Orhangazi gezim ilk şehirler arası gezim olacak. Bazı aksaklıklar olabilir. Her şey ilk olacağı için bazı acemilikler...

Yeni mesajlar