- Konu Yazar
muhtarlığı popi yapan etmen asgari ücret ve sigorta primidir.
yarı devlet memuru gibi bir şey işte.
Bu seçim diğerlerinden çok farklı nedenini bilemiyorum. (Muhtemelen para tabi ki)
Matbaa ve promosyon işindeyim bu seçim çok değişik çılgınlık boyutunda
Çatır çatır para harcıyorlar broşürler, afişler vb. 100 bin harcayını bile var.
Birde azalar var onlarda nemalanıyorlar herhalde boşuna koşturmazlar yoksa
İzmir Torbalı'da motor kullanan bir kız arkadaş var muhtarlığa aday olmuş , senede 7-8 ay kamp atan , tüm motofestlere katılan gezgin bir tipsin muhtarlığı online mı yürüteceksin dedim , geveledi birşeyler![]()
2 dönem yaptıgına ciddi güzel bir emekli maaşı alıyorsun diye biliyorum.
Olaya demokrasi açısından bakarsak ki temsili demokrasi tiyatrodur aldatmacadır diyenlerdenim diye şerh düşmüş olayım, en önemli yönetim mevkisi muhtarlar olmalı, yani yönetim yerelde en güçlü olup merkezi yönetim yerellere tabi olmalı. Muhtarlar bulundukları şehrin belediye meclisinde olmalı, mahallelerinde yapılacak her iş onlardan geçmeli, tabi bütün mahalle halı da olaya katılmalı. Yani muhtarlık yalnızca mahallede bir parkın köşesinde bir klubeden ibaret olmamalı, gerçekten ciddi iş yapan bir kurum olmalı. Öyle olsaydı seçimlerde de muhtarlık seçimleri daha ciddiye alınırdı.
eyalet sistemi gelince bizi bölecekler bilmem ne
Yanlış biliyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:04 ----------
Reyizin ve kameraların karşısında rahat rahat şu hareketi yapabiliyorsun.
Başka rütbe, makam vesairde olup bunu yapabilmek Güven Özveri ve Tecrübe ister.
Bonus olarak da ömür boyu beleş tabanca ruhsatı, bay-kur pirimi, 17 bin 2 lera mayış, değirmen taşı gibi mühür. Daha ne olsun.
https://i.hizliresim.com/re5pz1x.jpg