- Konu Yazar
Merhaba
Hobi amaçlı aldığım motosikletim ile geçen sene yarım Türkiye turu yapmış bunu da sizlerle paylaşmıştım. Bu gezimi yaparken araç takip sistemimim şifresini sizlerle paylaşmış bu sayede farklı bir aktivite olmuştu.
Bu senede bir Avrupa turu yapmak istedim fakat corona virüs salgınından dolayı bir çok ülke kapılarını kapatmış vaziyette. Bu sebepten dolayı yurt dışı gezisi yapmam mümkün değil.
Bende madem yurt dışına gidemiyorum Ülkemde daha gezilecek görülecek çok yer var deyip bir yurt içi gezisi yapmak için kısmetse yarın 10:00 da yola çıkmak istiyorum. Bu gezimi de canlı olarak takip etmek isteyen arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.
Kesin bir rota ve zaman planlaması yapmadım.
GÜZERGAH:İstanbul, Maltepe, Küçükyalı mahallesinden hareket ile ilk hedef Şile sonra Karadeniz sahilinden gidebildiğim kadar gitmek. Nerede akşam orada sabah şeklinde kendimi sınırlandırmadan gezmek.
HAREKET ZAMANI:18 Ağustos 2020 saat 10:00 da başlayıp zaman sınırlandırması olmadan gezmek.
TAKİP: www.map.66arti.com sitesinden anlık olarak takip edebilirsiniz.
Kullanıcı adı: 5426631047
Şifre: 1047
Siteye giriş yaptıktan sonra sol tarafta göreceğiniz GT03B-03285 ( yeşil renkli ) yazısı üzerine tıkladığınızda hemen altında - İzleme Oynatma Diğer - yazısı çıkacak İzlemenin üzerine tekrar tıklarsanız yeni açılan pencereden anlık olarak takip edebilirsiniz.
Veya siteye giriş yaptıktan sonra çıkan araba figürünün üzerine tıklarsanız çıkan takip yazısının üzerine tekrar tıklayın açılan yeni pencereden anlık olarak takip edebilirsiniz.
Not: Takip sitemini yarın ( 18 ağustos ) açacağım daha önce giriş yapmanız mümkün değil.
Not: Zaman ve güzergah planım olmadığı için takip etmek isteyen arkadaşlar beklentiyi yüksek tutmasın. Bunu sonuçta bir eğlence bir aktivite olarak düşünsünler. Geziye çıkmayabilirim veya her an her yerden vazgeçip geri dönebilirim.
Yollarda görüşmek dileğimle.
Son düzenleme: