Arama sonuçlarınız

1. İ

Mobilet sorunu

Arkadaşlar merhaba.Mobilete her benzin alımda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Motor çalışıyor falan tekliyor ve kısa süre sonra kalıyor.Beyaz duman atıyor ve gaz verince boğuluyor.Sıkıntısı nedir şu an hiç çalıştıramadim
  2. İ

Mobilet Gaz Penceresi Yardım

Arkadaşlar merhaba bir tane mobiletim var ve bugün bakım için sökmüştüm lakin karbüratör ordaki gaz penceresi çıktı nasıl takabilirim?
  3. İ

Normal bir motoru harley görünüme çevirmek

Merhabalar.Normal bir motoru harley motor görüntüsüne sokulabilir mi bu nasıl olabilir? Sadece dış görüntüsü (Yüksek gidon düşük koltuk vb)
  4. İ

Ruhsat çıkarma süresi var mı?

Arkadaşlar merhaba.Merak ettiğim şu.Herşeyin bir süresi olduğunu duydum ama bu sigorta kesildikten sonra trafiğe gidip yeni ruhsat çıkarma süresi var mı?
  5. İ

Motor kullanırken çok dikkatli olalım (kaza içerir)

Arkadaşlar merhabalar.Az önce bizzat gördüğüm bir motor kazasını ve sizlere birşeyler anlatmak için yazıyorum. Bizim burda küçük bir şehir olduğu için motorlar plakasız,artist şekilde sürülür. Genellikle hız olur ve hiçbir ekipman olmadan kullanılır.Bir göbek düşünün.4 yola ayrılan ve ortada...
  6. İ

Yarın yola çıkacağım,önerileriniz tavsiyeleriniz

Merhaba.Yarın http://www.kralmotor.com.tr/kr-100-b-seyyah/ motorum ile 90 gidis geliş yol yapacağım.Evraklarim tam. Sizlerden sadece ne tür sıkıntılar oluşabilir giderken yanıma ne almayalım onu soracaktım :)
  7. İ

Motor Kazası Ve Suçu Örtpas Etmeleri

Merhaba.Bir uzun yola çıkacaktim ve biraz motoru açayım dedim.100CC motorum var.Yolda giderken önümde arabayi soldan sollamak istedim.Ama araba da soldan park etmek için sola kıvırdı ve yandan çarptım. Polisi çağırdılar.Ruhsat ehliyet tam olduğu için bir sorun olmadı ama onların ne sinyali ne de...
  8. İ

Sigorta yaptırmama eylemi ile uzun yol

Merhaba. Forumda "sigorta yaptırmıyoruz" adlı bir konu vardı.Buna uyduğumu ve bu soyguna dahil olmadığımı da yazmıştım.Ehliyetsiz canavar seni diyenlere ehliyetim var.Maceralarimi burdan yazacağım :) Yol Konya Beyşehir arası 90 km. Ekipman herşey tam takir. 100cc motor Ruhsat sigorta yok.
  9. İ

Ramazanda Uzun Yol Yapmak

Merhaba.Baya motor hevesi biri olarak durmadan konular açıp vakit geçiriyorum :) Sorum şu,100 cc kral marka commuter tarzı motorum mevcut.Elim de geçici ruhsatım var hala.Vakit geçsin ve ilk olsun diye 90 100 km bir yol gitmek istiyorum.Sizce ne tür sıkıntılar oluşabilir gidebilir miyim?
  10. İ

Motorumun sigortası çok fazla çıkıyor,hevesim kalmadı gitti

Merhabalar.Biliyorum bir çok kişi bu dertten şikayetçi. Bir tane scooter motorum vardı.Uzun yol meraklısıydım ve forumda "scooter ile uzun yol olur mu" diye bir başlık da açmıştım. Lise öğrencisiyim ve ehliyetim herşeyim tam.Yeni bir motor almak için biraz para biriktirdim ve bir çoğunuz çin...
  11. İ

Mondial 125RT Scooter 150 KM Yol Yapılır mı?

Merhabalar,Mondial 125RT motorum var.Tüm bakımlarını bu ay yaptırdım ve ilk uzun yolum 100 Km hedefim var.Scooter ile ilk defa denemek istiyorum.Sizce neleri uygulamalı,yolda nelere dikkat etmem gerekir ?