Yarın yola çıkacağım,önerileriniz tavsiyeleriniz

Hava durumuna bakmamı,yağmur ihtimali varsa yagmurlugunda varsa almanı tavsiye ederim.
Zincirini lastiğini yola çıkmadan önce kontrol edip lastik basıncını da kontrol etmeni tavsiye ederim. He bu arada varsa da gaz veya debriyaj telini de almayı unutma :)

Kontrol etmen gerekenler
Zincirin gerginligi
Motor yağı
Lastik basinci
Frenlerin durumu
Zincir yağı
yanina iki tane sigorta tornavida anahtar ve lastik köpüğü almalisin ayrica 1 metre kablo al nolur olmaz her halikarda isine yarayabilir zaten arkadaslarinda soyledigi gibi debriyaj ve gaz teli sart 😀
Iyi forumlar

Kontrol etmen gerekenler
Zincirin gerginligi
Motor yağı
Lastik basinci
Frenlerin durumu
Zincir yağı
yanina iki tane sigorta tornavida anahtar ve lastik köpüğü almalisin ayrica 1 metre kablo al nolur olmaz her halikarda isine yarayabilir zaten arkadaslarinda soyledigi gibi debriyaj ve gaz teli sart 😀
Iyi forumlar

Karadeniz turu yapmiyor sakin ol :D

Benzin al git yavaş yavaş hiç birsey olmaz,tabi motorun bakımlı düzgün birşeyse.ortalama 50 ile gidip gelsen 110dk sürer toplamda büyütme bu kadar..

dün 950KM yol yaptım Kıbrıs'tan Kocaeli'ye tek pişmanlığım yazlık montla yanıma içlik bi kıyafet almadan çıkmak oldu hava karardıktan sonra son 200km'yi titreye titreye geldim çok kötüydü gece yapacaksan yolu kalın giyin :mrgreen:

dün 950KM yol yaptım Kıbrıs'tan Kocaeli'ye tek pişmanlığım yazlık montla yanıma içlik bi kıyafet almadan çıkmak oldu hava karardıktan sonra son 200km'yi titreye titreye geldim çok kötüydü gece yapacaksan yolu kalın giyin :mrgreen:

Ne tür bir motorla yaptın sorabilir miyim ? :thumleft:

Karadeniz turu yapmiyor sakin ol :D

Benzin al git yavaş yavaş hiç birsey olmaz,tabi motorun bakımlı düzgün birşeyse.ortalama 50 ile gidip gelsen 110dk sürer toplamda büyütme bu kadar..

Sakinim Zaten de ben aklıma gelenleri söyledim zaten olması gereken şeyler 90 km de olsa genede yanında bulundurmalı malum bi arıza açsa yolda kimse yardım etmez o yüzden :)

Mersin İl Temsilcisi
90 mı?
Hiç unutmam, 2006 da ilk 125'lik cinliyle 30 km yol gideceğim, aldı beni bir düşünce..
Küçükken babam mobylette ile gider gelirdi o yolu...
Sonra bi çıktım yola, 450 km gidip gelmişim :)
Fren ve gaz halatı, ampul, yedek buji ve köpük.. her daim yanınızda olsun. 5 km bile olsa motor itilmez. Ben 15 li yaşlarda o kontenjanını doldurdum :)))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Besmele ile cik yola ya ALLAH bismillah de.

Otobana çıkmayacaksan olası tehlikelerin büyük kısmını elemişsin demektir. Çünkü 100cc ile otobanda tehlikeli olabilir. 100-125-150 hatta 200cc motosikletler bile otobanda zor durumda kalabiliyor. Sürüş tecrübenize de bağlı olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar