Mondial 125RT Scooter 150 KM Yol Yapılır mı?

Merhabalar,Mondial 125RT motorum var.Tüm bakımlarını bu ay yaptırdım ve ilk uzun yolum 100 Km hedefim var.Scooter ile ilk defa denemek istiyorum.Sizce neleri uygulamalı,yolda nelere dikkat etmem gerekir ?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
dostum yapman gerekenleri yazıyorum not al :p

1. kontağı aç
2. marşa bas
3. gazla :queen:

100 km nedir ki

Ben de sandım 1000 km. diyeceksin.Ben Mondial 151 RS ile Bodrum'a sorunsuz gidip geldim.

Scooterdan korktum yolda sorun çıkartmasından falan,yorumlarınız için teşekkürler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum arka egzoz lastiği ısıtabiliyo bu tip motorlarda bende zn 125 vardı bii 30 bin kullandığım 100 km çok mesafa değil ama sen yine de bi çay molası ver 1 kez de olsa

150 km mi :queen: Bizim işyerinde bir abi buna bezer mondialin 125 lik scooteri ile Samsundan -Ankaraya geldi :cherry: motorunda arıza yoksa birşey olmaz ama çok sıkıştırma motoru kardeş geze geze havalar soğuk zaten buz yağmur vs vs tadını çıkara çıkara birde hocam otobandan da gitsen aynalarına kesinlikle bak neden mi ? bana Bolu -Ankara otoyolunda adam arkadan çarptı valla insanlar uyuyabiliyorlar sonrada bizi bi sonsuz uykuya yatırabiliyorlar ondan aman dikkat çok sıkıştırırlarsa emniyet şeridini kullan:king: tekerine taş değmesin ...:cherry:

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar,ilk defa uzun yola çıkacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar