Motor Kazası Ve Suçu Örtpas Etmeleri

Merhaba.Bir uzun yola çıkacaktim ve biraz motoru açayım dedim.100CC motorum var.Yolda giderken önümde arabayi soldan sollamak istedim.Ama araba da soldan park etmek için sola kıvırdı ve yandan çarptım.
Polisi çağırdılar.Ruhsat ehliyet tam olduğu için bir sorun olmadı ama onların ne sinyali ne de durma kırmızı sinyali çalışmadıgi için sıkayet ettim.
Lakin kabul olmadı.Beni suçlayarak polise olayı anlattılar hep.Sonuçta yine suçlu ben oldum ama bir sorun çıkmadan evrak tamlığından beni bıraktılar.
Onların sinyali olmadığı için bir ceza almaları gerekmez mi?

Cana kasıt var diyiceksin öldürüyolardı allah korudu diyicen kamera takıcan burası Türkiye aglıyıcan bagırıcan anca o zaman basıyo beyinleri

Çok hizliydin dediler mi?
Genelde hiç yavaş olmaz motorcular.
Duran motor kazaya karissa, motor çok hizliydi abi yea derler.

şikayetini nasıl kabul etmediler anlamadım? ceza davası açmak istiyorum de ordan mahkemeye gidicek sana kagıt gelicek duruşma günü saati vericekler hakime ispat et edemesende anlat olayı muhtemelen inanıcakdır ve karşı taraf ceza alıcaktır

motorla kaza yapıyorsan geçmiş olsun çok hızlısın bir anda çıktın sen önüne bakmadın bilmem ne neler neler daha geçen gün yolumda giderken adam yandan kırmaya başladı korna çaldım dedi ki önüne baksana ne diceksin artık yoruldum çok geçmiş olsun sana da kardeş sana birşey olmadıysa gerisi fasa fiso

Turkiyede motorcu ya nerdeyse terörist ile aynı kefeye koyacak şerefsizler bu olaya şaşırmadım yani.

Kamera keyfi degil artık zorunlu takmazsan kamera zaten sen hızlı gidiyodun cok dıkkatsızsın ama kamera olunca adamlar 2 kere dusunuyor ustune kırmadan once :D

Artik durum öyle bir hale geldi ki kaskima kamera gibi kutu takicam kamera sanmalari icin cok gecmis olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adam hatali fonus yapip carpti ne dedi saniyorsun ? Sende hizliyfin :) kameranda kayit olmadiktan sonra bosa trisss

geçen ben de buna benzer bi badire atlattım. kavşağa doğru önümdeki araç yavaşladı, sağa doğru açıldı, dedim geçeyim gideyim şunu. çıktım sollamaya zart diye sola kırdı öküz; sinyal falan tabiki de yok. sol arka teker tarafından sürttüm arabaya. motorda bi şey yok, arabada derin simsiyah çizikler oluştu (teşekkürler gidon topuzu).

"kim ödicek bunu?" laga luga yaptı eleman, dedim "polis çağır", çağırdı, geldi polis. ehliyet, sigorta, muayene tam diye bi şey yapmıyormuş polis, olaya hiçbir şekilde müdehale etmiyor, fikir bile belirtmiyor. neye yarıyon ki sen?

3 sene önce tek gidiş -dönüş olan yolda arac beni solladı karsidan gelen araçla bir an burun buruna gelince ona önden carpmamak için benim scooter uzerine kırdı resmen kacma payim yoktu.

Ehliyet-Kask vardı kaza sonucu yaya kaldirimina firladim aracin resmini cektim (kacmasin diye) ambulansla hastaneye kaldirdilar (mont yoktu) adamda geldi kanda alkol varmi diye baktilar hastane polisi geldi sordu karakola gittik karsi tarafla beraber babası "tüm motorcular kasksiz deli gibi aradan kiyidan gidiyorlar" dedi benim sigortam attı adam dikkatsizsin kaskin bile yok dedi bende var hastane poliside gördü dedim neyse çocuk geldi yalvardi yakardi askerden izne geldim şikâyetçi olma diye..

Dedimki ;Markanin bursa yetkili servisine bırakırım kirilan ezilen parcalari orjinal olarak degistirin sikayetci olmam dedim..
Adam tamam sigorta kaski bunun icin var karsilamazsalar biz yaptiririz dedi ben şikayetçi idim 1 aya tamamlandı savcilikta ifadeye cagirdilar sikayetimi geri aldım.

Cok gecmis olsun tekrardan araci bulup tutanakta yolunuzda oldugunuzu belirtin (aradan gitmedigin-aniden o seride kirmadigin i anlat)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar